Kartoskop od 6. do 12. júla

05.07.2020 20:16

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA AKTUÁLNE DNI

Archanjel Raziel -  karta Zasielanie túžob do univerza

Aktuálne obdobie je vhodné na: kreovanie nových cieľov a mét; zasielanie túžob „nahor“; pretavovanie snov do reality; zdravé modlitby, mantry a afirmácie

Kľúčová afirmácia: „To, čo chcem, aj docielim.“

Zdravotná výzva: počas aktuálnych dní treba mať pod zvýšeným dohľadom dolné končatiny

Kľúčový minerálny kameň: červený jaspis

 

 

Baran

Láska a vzťahy: Duchovné sféry vystríhajú pred emočným vracaním sa do minulosti. Neriešte to, čo bolo. A už tobôž neanalyzujte staré vzťahy, za ktorými ste už dávno zavreli brány. Práca, kariéra a financie: Vo vzduchu visí nepríjemná udalosť. Možno urobíte pracovnú chybu, možno zlyháte, možno vám nepriateľ hodí do chrbta jedovatý šíp. Zdravotný stav: Pozor na úrazy.

Osobný výklad? Kliknite. 

Býk

Láska a vzťahy: Váš intímny život je na bode mrazu – či si to priznáte, alebo nie. Nečudo, že vzťah chátra. Vneste doň novátorské intímne energie, a to urýchlene. Práca, kariéra a financie: Na pracovnej pôde pôsobíte ako ľadová kráľovná či kráľ. Kolegovia si o vás myslia, že vám chýba srdce. Prejavte viac ľudskosti a empatie. Zdravotný stav: Potrápiť vás môžu starosti so žalúdkom, žlčníkom alebo pečeňou.
Osobný výklad? Kliknite. 


Blíženci
Láska a vzťahy: Ak si myslíte, že osobný zväzok chátra a nenapreduje, oživte ho, napríklad cestou. Čo by ste povedali na peknú dovolenku vo dvojici? Práca, kariéra a financie: Duchovná sféra apeluje na pracovné zmeny. Ak vás súčasné robotné štruktúry unavujú, prípadne ak cítite, že vaše ja potrebuje korekciu, nájdite si nový džob. Úspech na seba nenechá dlho čakať. Zdravotný stav: Dbajte na hustotu krvi.
Osobný výklad? Kliknite. 


Rak
Láska a vzťahy: Na polovičku príliš tlačíte – žiadate od nej rýchle vyjadrenie sa. Uvedomte si, že isté veci si vyžadujú čas a prirodzenú evolúciu. Buďte zhovievavý jedinec. Práca, kariéra a financie: Ste ako na hojdačke – jeden deň máte energie na rozdávanie, druhý ste ako vyšťavený citrón. Dôvod? Zlá organizácia práce. Zdravotný stav: Okrem únavy ustriehnite nafukovanie brucha.
Osobný výklad? Kliknite. 

Lev

Láska a vzťahy: Pozor na porovnávačnosť. Polovičku nedávajte do komparácie s iným jedincom. Uvedomujte si jej kvality – a ďakujte za ne. Práca, kariéra a financie: Určitá materiálna méta nevyjde podľa vašich predstáv – hoci ste do nej vkladali veľa pozitívnej energie. Má to tak byť – človek raz za čas musí utrpieť aj porážku. Zdravotný stav: Pod dohľadom majte srdcovo-cievny systém.
Osobný výklad? Kliknite. 

Panna
Láska a vzťahy: Na obzore je konfliktný týždeň. Zrejme sa poriadne posekáte s polovičkou alebo blízkou osobou. Pokúste sa nechrliť jedovitý oheň – zachovajte si chladnú hlavu. Práca, kariéra a financie: Na materiálnej báze nielen berte, ale aj dávajte. Čím viac štedrosti prejavíte, tým prajnejšie budú univerzálne zákony – a poskytnú vám viac hojnosti a prosperity. Zdravotný stav: Pozor na stresové faktory.
Osobný výklad? Kliknite. 

 



Váhy
Láska a vzťahy: Na aktuálne dni budú vzdušní jedinci spomínať s trpkým úsmevom na perách. Osobný vzťah je unavený, vyšťavený, ničotný. Ak sa rýchlo nepostaráte o jeho renesanciu, časom môže stroskotať úplne. Práca, kariéra a financie: Čím viac tlačíte na pílu, tým menej úspechu prichádza. Veciam dajte voľný priebeh. Zdravotný stav: Okrem únavy ustriehnite hlavu ako takú.
Osobný výklad? Kliknite. 

Škorpión
Láska a vzťahy: Duchovné sféry radia – s polovičkou sa viac rozprávajte. Má pocit, že ste tajnostkár, a to jej vonkoncom nevyhovuje. Práca, kariéra a financie: V ostatnom čase vkladáte veľa energie do materiálnych záležitostí – a investície do citov idú bokom. Siahnite po náprave. Kým nie je neskoro. Zdravotný stav: Zaregistrovať môžete starosti s pohybovým aparátom. 

Osobný výklad? Kliknite. 

 

Strelec

Láska a vzťahy: Niečo vo vašom osobnom vzťahu škrípe. A problémom je, že danú tému s polovičkou neotvárate. Uvedomte si, že dialóg je grom kvalitného partnerstva i manželstva. Práca, kariéra a financie: Vo vzduchu visia materiálne problémy, starosti, podpásovky. Dôvodom je karma. Skrátka, takto si odrábate resty alebo dlžoby z minulých životov. Zdravotný stav: Objednajte sa na preventívku.
Osobný výklad? Kliknite. 

Kozorožec
Láska a vzťahy: Pred Kozorožcami sa vinie samotárske obdobie. Maximum času trávte s vlastným ja – vnútri seba nájdete odpovede na dôležité otázky. Aj také, ktoré vás sužujú dlhší čas. Práca, kariéra a financie: Pozor na preťaženosť! Pravda je taká, že na pleciach toho máte viac než unesiete. Naučte sa hovoriť „nie“, a to čím skôr. Zdravotný stav: Okrem unavenej psychiky ustriehnite zuby.
Osobný výklad? Kliknite. 
 

Vodnár
Láska a vzťahy: Vo vašom osobnom zväzku zavládne vákuum. Nebudete si mať čo povedať. Uvedomte si, že raz za čas sa musia vyskytnúť aj takéto situácie. Čoskoro sa opäť rozrečníte. Práca, kariéra a financie: Ak vás súčasné pracovné štruktúry neuspokojujú, považujte nad zmenou. Áno, aktuálne obdobie je na transformačné procesy priam stvorené. Zdravotný stav: Pozor na infekčné ochorenia.
Osobný výklad? Kliknite. 
 

Ryby
Láska a vzťahy: Pred vodákmi sa črtá mimoriadne prajné obdobie – aj s ohľadom na vzťahy, aj s ohľadom na prácu. V láske zažijete milostný boom – polovička vám odovzdá maximum pozitívnych citov. Práca, kariéra a financie: Materiálne rozhodnutia, ktoré ste za ostatné obdobie uskutočnili alebo ktoré sa chystáte urobiť v aktuálnych dňoch, sú správne. Zdravotný stav: Cítite sa fit.

Osobný výklad? Kliknite. 

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay