Kartoskop od 7. do 13. júna

04.06.2021 08:02

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA AKTUÁLNE DNI

Archanjel Uriel – karta Odvaha

 

Aktuálne obdobie je vhodné na: aktívne kroky; nebojácne počiny; osobnostný rozvoj a rozmach

Kľúčová afirmácia: „Nebojím sa ničoho a nikoho.“

Zdravotná výzva: počas aktuálnych dní treba mať pod zvýšenou kontrolou chrbticu

Kľúčový minerálny kameň: červený jaspis /prekrásny náramok z "rudého" jaspisu nájdete tu/

 
 

Baran

Výsledky, ktoré dosahujete v práci či v podnikaní, vás tešia a posúvajú ďalej. Aj v oblasti vzťahov sa črtá prajné a stabilné obdobie. V rámci zdravia si dávajte si pozor na nadmernú konzumáciu nezdravých jedál – mohli by sa podpísať pod priberanie. Získané kilá by sa zhadzovali nesmierne ťažko.  

90-minútová letná telefonická konzultácia s veštcom Petrom. Kliknite. 

Býk

Býkov potrápi láska. Ak jestvujete v samote a osamelosti, pravdepodobne sa začne ozývať srdce – pretože prahne po citoch, ktoré mu už dlhší čas odopierate. V prípade, že fungujete vo zväzku – partnerstve alebo manželstve, zrejme zaregistrujete úbytok prajných emócií. S polovičkou si nerozumiete a vaše životné cestičky sa postupne rozchádzajú.

Blíženci

Dôvod, prečo v bežnom bytí neregistrujete prajné zmeny, sa ukrýva vo vašom vlastnom ja. Chýba vám ráznosť a rozhodnosť. Stále stojíte na jednom-jedinom mieste. Držíte sa falošnej istoty, ktorá v skutočnosti vôbec nejestvuje. Strach zo zmien prináša vždy iba ten samý výsledok: ďalšiu a ďalšiu stagnáciu.

Rak

Povinnosti a úlohy prichádzajú zo všetkých svetových strán – množia sa na poli práce, ale aj v domácnosti. Vylúčené nie je ani to, že okrem vlastných starostí vám masu problémov nabalia do pomyselného životného vreca aj blízke osoby. Chvíľami nadobudnete pocit, že už nevládzete a vaša osobná vitalita spadla na totálne dno.

Lev

Vo vašej hlave sa rodia mnohé otázniky – chcete vedieť, čo sa vlastne deje, aký je dôvod komplikovaných situácií, ktoré prežívate, čo vám majú odovzdať a aké majú postavenie vo vašej osudovej knihe. Ducha zvedavosti uspokojíte tak, že sa väčšmi zahĺbite do vlastného jadra – pretože všetky odpovede sa ukrývajú vnútri vás. Pomôže meditácia.

Panna

V oblasti práce to veru ružové nie je. Chýbajú vám dobré nápady a chuť pustiť sa do nových výziev či projektov. Chátrajú aj vzťahy. Zdravie je v poriadku; zvýšenú pozornosť si zaslúži akurát tráviaci systém. Uvarte si čaj z púpavy alebo čakanky. Osobný liečivý kameň je jantár.

Váhy

Vaše ja sa chce pustiť do nových životných mét. Ak teda bažíte po zmene práce alebo vzťahu, máte jedinečnú šancu na pozitívnu, no hlavne potrebnú transformáciu. Šťastie praje odvážnym, a preto skúste prekonať strach a pustite sa realizácie snov. Koncom týždňa pozor na energetického upíra.

Škorpión

Už dlhý čas túžite po prevratnej životnej zmene. Problémom je, že stále len vyčkávate, no nič nerobíte. Nastal čas, aby ste si uvedomili, že strojcami šťastia ste vy sami. Ako sa hovorí – bez vetríka sa ani lístok nepohne. Buďte aktívny, dynamický, rázny, rozhodný a presvedčivý jedinec. Len takýmto spôsobom naštartujete prítok pozitívnych vibrácií do všetkých segmentov súcna.  

Strelec

Sršíte sexepílom a ste magnetom na opačné pohlavie. Ak už vzťah máte, buďte opatrný, lebo príchod tretej osoby môže poriadne zamiešať ľúbostnými kartami. Na pracovisku vládne kvalitná atmosféra. Získavate viac pomoci a uznania od kolegov aj nadriadených. V rámci zdravia ustriehnite tekutiny v tele – dostatočne pite.

Kozorožec

Jarné obdobie žičí veľkému vyupratovaniu príbytku – bytu alebo domu. Zrejme zistíte, že zákutia vášho kráľovstva ukrývajú toľko zbytočností, že by ste nimi naplnili celý kamión. Vedzte, že pomyselným detoxom miestností odľahčíte aj ťažkú hlavu. V osobných vzťahoch pozor na oslabenú intimitu.

 

Vodnár

V aktuálnom období vás niekto z rodiny poriadne rozčúli. Pravdepodobne rozhodne za vás alebo spraví niečo proti vašej vôli. Pokúste sa hroziaci konflikt riešiť s chladnou hlavou. Výbuch emócií bude na škodu. Ak máte polovičku, potešte ju. Napríklad pozvaním na romantickú prechádzku pod holým nebom. Čerstvý vzduch pomôže obom.  

Ryby

Tak veľmi ste sa tešili na jarné obdobie. Sľubovali ste si, že teplé dni budete tráviť oddychom a relaxom. A teraz, keď sú tu, pracujete od svitu do mrku – a na vypnutie hlavy zabúdate. A to je chyba. Prepracovanosť vášmu ja nesvedčí. Ak zotrváte v tomto móde, čoskoro vypuknú zdravotné neduhy. Fyzické aj psychické.

90-minútová letná telefonická konzultácia s veštcom Petrom. Kliknite. 

 

Zdroj obrázkov: pixabay