Kartoskop od 8. do 14. júla

04.07.2019 06:52

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Rafael – karta Psychosomatika

Aktuálny týždeň je vhodný na: hľadanie a nachádzanie takzvaných psychosomatických príčin zdravotných problémov – a to v podobe škodlivých myšlienok a emócií; celostné uzdravovanie; skĺbenie klasických a alternatívnych liečebných techník či metód; osobnostný prerod
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Prebúdzam v sebe také energie, ktoré pôsobia na telo liečivo. Naopak, eliminujem také energie, ktoré moje fyzično ničia.“
Zdravotná výzva: počas aktuálneho týždňa sa treba zaoberať nielen následkami, ale najmä príčinami zdravotných neduhov
Kľúčový minerálny kameň: selenit



BARAN
Láska a vzťahy: v ostatnom čase veľa dávate, no málo prijímate – nečudo, že vaša emočná studnica sa vyčerpáva. Naučte sa nielen poskytovať, ale i brať. Práca, kariéra a financie: vaše ja je unavené – a potrebuje relax. Ideálne v prírodnom prostredí. Siahnite napríklad po turistike. Zdravotný stav: okrem únavy ustriehnite dolné končatiny a krvný tlak.   

BÝK
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – v ostatnom čase si málo vychutnávate krásy života. Pozrite sa vôkol seba – obklopuje vás more pekných vecí a príjemných ľudí. Tešte sa z toho. Práca, kariéra a financie: ak vás určité pracovné aktivity či povinnosti nebavia, jednoducho ich ukončite – dajte za nimi bodku. Zdravotný stav: bolesti hlavy odbúrajú prechádzky v prírode. 

BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: určitý vzťah – partnerský alebo rodinný – vás poriadne vyčerpáva. Dôvodom je, že ste si nevydiskutovali istú zložitú tému. A tá stále tlie. Siahnite po náprave. Práca, kariéra a financie: ak ste za ostatné týždne súperili s oslabenou energiou, teraz nastáva obrat. Ste ako továreň na nápady. Rastiete a expandujete. Zdravotný stav: okrem únavy ustriehnite srdcovo-cievny systém. 

RAK
Láska a vzťahy: hviezdy radia – pozor na partnerské lži a klamstvá. Na povrch by vyplávali rýchlosťou blesku. Držte sa hesla – nikdy nerobím druhému to, čo sa nepáči mne samému. Práca, kariéra a financie: ak vás to, čo mu sa venujete, nebaví, je žiaduce porozmýšľať nad zmenami. Uvedomte si, že človek je šťastný len vtedy, ak prácou saturuje svoju dušu. Zdravotný stav: pozor na hrdlo. 

LEV
Láska a vzťahy: vo vzduchu visí precitnutie. Pravdepodobne sa v istej osobe sklamete – uzriete jej pravú tvár. A tá veru pekná nie je. Práca, kariéra a financie: vaši blízki majú pocit, že ste žgrloš. A nie sú ďaleko od pravdy. Väčšmi otvorte svoju kasu – a doprajte tým, ktorých ľúbite, niečo milé. Zdravotný stav: haprovať môže chrbtica, ako aj horné a dolné končatiny. 

PANNA
Láska a vzťahy: aktuálne dni žičia spoločenským radostiam. Pozvanie medzi ľudí neodmietnite. Napokon, v ostatnom čase ste pociťovali samotu a izoláciu. Práca, kariéra a financie: vo vzduchu visia nečakané pracovné zvraty. Dôvodom je karma – takýmto spôsobom sa dorovnávajú alebo čistia osudové resty a dlžoby. Zdravotný stav: nepreháňajte to s alkoholom.

VÁHY
Láska a vzťahy: vaším problémom je, že si blízkych ľudí prikrášľujete a čačkáte. Precitnutie býva tvrdé. A to hrozí aj v týchto dňoch. Práca, kariéra a financie: duchovné sféry radia – pozor na zbytočné, nepremyslené alebo špekulatívne investície. Držte sa hesla – trikrát meriam a raz režem. Zdravotný stav: zaregistrovať môžete slabnúci zrak 

ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: ak vás určitý vzťah nenapĺňa, je dôležité uskutočniť verdikt. Niektoré straty bolia – ale pre vývoj duše sú nevyhnutné. Práca, kariéra a financie: vo vašom ja sa aktivuje smelá a dynamická šelma, ktorá chce stále viac a viac. Pozor však na prehnaný karierizmus alebo pýchu. Zdravotný stav: objaviť sa môžu úrazy alebo nehody. 

STRELEC
Láska a vzťahy: vo vašom osobnom vzťahu – partnerskom či rodinnom – niečo tlie. Určitú záležitosť ste nechali otvorenú. A teraz musí byť rozlúsknutá. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni majú novátorský charakter. V podstate platí, že všetko čerstvé, do čoho vrazíte energiu, vyjde nad vaše očakávania. Zdravotný stav: na cestách opatrne! 

KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: aktuálne dni žičia cestám a cestovaniu – ideálne s osobou, ktorú ľúbite. Vychutnajte si dovolenku naplno. Práca, kariéra a financie: ak máte pocit, že vzťahy s kolegami haprujú, urobte všetko preto, aby sa preliečili. Po robote zájdite na kávu, koláč alebo pivo. Zdravotný stav: potrápiť vás môže stará choroba – teda nedoriešený neduh z minulosti. 

VODNÁR
Láska a vzťahy: vaša polovička alebo blízka osoba chce, aby ste sa správali zodpovednejšie. A má pravdu. Vaším problémom je voľnomyšlienkarstvo. Práca, kariéra a financie: na materiálnej báze rastiete, rozkvitáte, expandujete. Tým pádom sa otvárajú aj finančné kornúty. Aktuálne dni žičia investíciám rôzneho druhu. Zdravotný stav: pozor na urogenitálny trakt. 

RYBY
Láska a vzťahy: partnerovi alebo partnerke ste niečo sľúbili – a náprava neprichádza. Vedzte, že polovičke čoskoro pretečie pohár trpezlivosti. Práca, kariéra a financie: na pracovnej báze sa držte hesla – viac hláv, viac rozumu. Individualizmus vášmu ja nesvedčí. Zdravotný stav: rozprúďte svoj lymfatický systém. Chce to viac športových aktivít. 

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay