Týždeň od 23. do 29. septembra optikou tarotových karát

19.09.2024 14:40

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA AKTUÁLNE DNI

Archanjel Gabriel – Karta Farby

Aktuálne obdobie je vhodné na: optimistické osobnostné vyladenie, zabudnutie na „šeď“ života, obklopovanie sa farbami, spoločenský život, toleranciu a rešpekt toho, čo je iné, tvorivé a kreatívne činnosti, umelecké podujatia

Zdravotná výzva: objaviť sa môžu starosti s urogenitálnym traktom

Kľúčový minerálny kameň: akýkoľvek typ achátu /krásny náramok z indického achátu objavíte tu/

 

 

Baran

Aktuálne dni prinášajú viac melanchólie. Bilancujete všetko, čo sa odohralo vo vašom okolí v predchádzajúcich mesiacoch. A pravda je taká, že nešlo len o milé udalosti. Vedzte však, že život vie ukázať aj svoju tienistú stránku. Je to preto, aby ste boli silnejší. Každým - i tým negatívnym zážitkom - človek zreje. 

Zistite, aký bude váš rok 2025...

 

Býk

Sála z vás pozitívna energia. Všetko, do čoho ste sa v uplynulých týždňoch pustili, sa vydarilo. Môžete si zatlieskať. A už teraz sa tešte na najbližšiu etapu. Tiež bude skvelá. Opäť narastie vaše sebavedomie i sebaistota, pustíte sa do nových zaujímavých projektov, stretnete nevšedných ľudí. 

Zistite, aký bude váš rok 2025...

 

Blíženci

Cítite sa nespokojný a namrzený, chýba vám motivácia a múza. Stopnite dané pocity práve teraz - v opačnom prípade vám privodia ďalšie negatívne udalosti. Ak zotrváte v „toxickom“ nastavení, je viac než pravdepodobné, že Univerzum vám veľa šťastlivých okamihov „nenaservíruje“.  

Zistite, aký bude váš rok 2025...

 

Rak

Doteraz ste mysleli iba na druhých, teraz prichádza čas, aby ste všetku lásku venovali sami sebe. Pozrite sa do zrkadla, usmejte sa a poďakujte si za všetko, čo ste úspešne zvládli za predošlé obdobie. A málo toho istotne nebolo. Hrdosť je na mieste. Za slová chvály sa hanbiť nemusíte. 

Zistite, aký bude váš rok 2025...

 

Lev

Varovanie duchovnej ríše - v týchto dňoch nerobte unáhlené rozhodnutia. Mohli by ste na ne doplatiť. Nad všetkým dôkladne pouvažujte, prípadný problém si "poobzerajte" zo všetkých strán. Rozvážnosť sa pretaví do pozitívnych výsledkov. V rámci zdravia vás potrápi tlak. 

Zistite, aký bude váš rok 2025...

 

Panna

V ostatnom období ste si toho na plecia naložili viac než dosť. Pravda je taká, že vaše ja je poriadne unavené a vyčerpané. Nastáva čas poľaviť. Aktuálne dni sú na to ako stvorené. Vypnite mozog a pokúste sa neuvažovať absolútne nad ničím. Meditujte a rozjímajte. Povenujte sa mystickým „veciam“.

Zistite, aký bude váš rok 2025...

 

 

Váhy

Popozerajte sa vôkol. Zistíte, že mnohí ľudia potrebujú pomoc. Možno sa chcú vyrozprávať, možno bažia po pohladení, a sú i takí, ktorých poteší drobná finančná výpomoc. Nezabúdajte na štedrosť. V živote platí staré známe: ak pomôžeš, neskôr bude pomáhané tebe. V spojitosti so zdravím platí: lepšie sa starajte o zuby.  

Zistite, aký bude váš rok 2025...

 

Škorpión

Ostatné obdobie bolo vyčerpávajúce – a to najmä s ohľadom na zdravie. Našťastie, pochopili ste, že za fyzickými neduhmi sú psychosomatické spúšťače. Keďže ich už poznáte, v nasledujúcej etape sa im úspešne vyhnete. V týchto dňoch sa snažte strániť výbušnosti. 

Zistite, aký bude váš rok 2025...

 

Strelec

Prejedanie sa vám nesluší! Skúste porozmýšľať nad tým, prečo "pcháte" do brucha toľko nezdravých jedál. Zrejme zistíte, že vám chýba láska. Je totiž dokázané, že človek siaha po mastných pokrmoch vtedy, keď jeho srdce volá o pomoc. Zastabilizujte svoju citovú oblasť a následne sa upokojí aj vaše vnútro. 

Zistite, aký bude váš rok 2025...

 

Kozorožec

Nevyhýbajte sa ľuďom a zapamätajte si, že aj z dialógu s nepriateľom alebo nepríjemnou osobou si môžete vziať čosi hodnotné. „Sokovia“ prichádzajú do nášho života z dvoch dôvodov - buď nám nastavujú zrkadlo, aby sme vedeli o svojich zlých vlastnostiach, alebo nás chcú posilniť. 

Zistite, aký bude váš rok 2025...

 

Vodnár

Povinnosti zvládate brilantne, a to i napriek mnohým ťažkým skúškam, ktoré ste v ostatnom čase prekonali. Pracujete s mysľou – a to je dobre. Už viete, že pozitívny um zmôže zázraky. Veď ste tým a vo vašom súcne sa deje to, čo „nosíte“ v hlave. Zdravotne ste v poriadku. 

Zistite, aký bude váš rok 2025...

 

Ryby

V týchto dňoch sa dávajú do poriadku naštrbené vzťahy, do citovej sféry prichádza svieža energia. Peňažné „prúdy“ úplne ružové nie sú. No to sa už o krátky čas zmení. Z hľadiska zdravia pozor na drobné úrazy pohybové aparátu. Ak ste vodič alebo vodička, jazdite opatrnejšie. 

Zistite, aký bude váš rok 2025...