Aký bude týždeň od 12. do 18. februára? Odpoveď ukrývajú Petrove tarotové karty

09.02.2024 07:25

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA AKTUÁLNE DNI

Archanjel Gabriel – Cudzie nechcem

Duchovné rady na aktuálne dni: nezaoberajte sa starosťami ostatných ľudí; nikomu nedovoľte, aby na vás váľal cudzorodé problémy; sústreďte sa najmä na vlastné Ja – potreby iných viac-menej odignorujte; oplývajte sebaúctou

Zdravotná výzva: objaviť sa môžu tráviace ťažkosti

Kľúčový minerál: citrín /prekrásny citrínový náramok nájdete tu/

 

 

Baran

Láska a vzťahy: Klepnite sa po vrecku – a doprajte človeku, ktorého ľúbite, niečo pekné  a duši lahodiace. Práca, kariéra a financie: Dbajte na to, aby ste na vlastné Ja nemali prehnané nároky. Zdravotný stav: Posilnite psychickú vitalitu.   

Objavte a odhaľte viac. Stačí kliknúť. 

 

Býk

Láska a vzťahy: Už poznáte svoje škodlivé vlastnosti – rysy, ktoré ubližujú vašim blízkym. Teraz nastáva čas na ich definitívne „vypudenie“ zo života. Práca, kariéra a financie: Stojace materiálne „vody“ sa dávajú do pohybu. A vám to vyčaruje úsmev na perách. Zdravotný stav: Správne dýchajte. 

Objavte a odhaľte viac. Stačí kliknúť. 

 

Blíženci

Láska a vzťahy: Prebuďte v sebe humánne a empatické Ja. Pomôžte tým, ktorí to potrebujú. V okolí ich je ako maku. Práca, kariéra a financie: Disponujte jasnými cieľmi – sú splniteľné. Zdravotný stav: Pozor na pošmyknutia, a to vplyvom náhlenia sa. 

Objavte a odhaľte viac. Stačí kliknúť. 

 

Rak

Láska a vzťahy: Hviezdy varujú pred riešením cudzích starostí. Uvedomte si, že každý má vlastnú karmickú knihu. Práca, kariéra a financie: Pripravte sa na to, že isté ciele sa budú do praxe taviť pomalšie. Disponujte trpezlivosťou. Zdravotný stav: Pite dostatok tekutín, aby ste nemali hustú krv.  

Objavte a odhaľte viac. Stačí kliknúť. 

 

Lev

Láska a vzťahy: Korigujte vlastnícke správanie. Partner alebo partnerka predsa nie je vaším majetkom! Práca, kariéra a financie: Ak sa vám niečo podarí, nezabudnite sa poďakovať prajnému Univerzu. Úspech nepovažujte za samozrejmosť. Zdravotný stav: „Štrajkovať“ môže hrudná chrbtica.  

Objavte a odhaľte viac. Stačí kliknúť. 

 

Panna

Láska a vzťahy: Viac sa venujte najbližším osobám. Majú pocit, že ich nezanedbávate. Práca, kariéra a financie: Hviezdna „klenba“ pobáda k vypnutiu pomyselných motorov. Veľké aktivity odložte na neskôr. Zdravotný stav: Prečistite si pečeň.  

Objavte a odhaľte viac. Stačí kliknúť. 

 

Váhy

Láska a vzťahy: Udalosti najbližších dní vás potešia. Na obzore sú dobré správy, a to aj pre zadaných, aj pre osamelých. Práca, kariéra a financie: Rešpektujte nadriadených. A nevnímajte ich ako osoby, ktoré vám chcú uškodiť. Zdravotný stav: Pod dohľadom majte kardio-systém.     

Objavte a odhaľte viac. Stačí kliknúť. 

 

Škorpión

Láska a vzťahy: Ak vám istá osoba vybíja batérie, kontakt s ňou minimalizujte. Vyhýbajte sa takzvaným toxickým ľuďom. Práca, kariéra a financie: Povenujte sa „veciam“ medzi nebom a zemou. Čas aj pozornosť investujte do duchovného zrenia. Zdravotný stav: Únava môže byť „výslednicou“ skrytého zápalu.   

Objavte a odhaľte viac. Stačí kliknúť. 

 

Strelec

Láska a vzťahy: Zvážte, či ste na citovej báze šťastným človekom. Ak nie, pouvažujte nad žiaducimi zmenami. Práca, kariéra a financie: Investujte do krásy. Alebo do aktivít spojených s naštartovaním vitality. Zdravotný stav: Siahnite po zimných športoch.    

Objavte a odhaľte viac. Stačí kliknúť. 

 

Kozorožec

Láska a vzťahy: V ostatnom čase z vás sála „tvrdosť“. Disponujte „mäkším“, a teda láskavejším správaním. Práca, kariéra a financie: Hviezdy varujú pred zle investovanými peniazmi. Držte sa hesla „Trikrát meriam a raz režem“. Zdravotný stav: Stráňte sa závislostí.    

Objavte a odhaľte viac. Stačí kliknúť. 

 

Vodnár

Láska a vzťahy: Urobte niečo pekné a dobré pre domácnosť, a teda aj pre rodinu. Siahnite napríklad po estetickej úprave bytu alebo domu. Práca, kariéra a financie: Niekto sa vás bude snažiť presvedčiť o vlastných pravdách. Nedajte sa! Zdravotný stav: Vyživte nervový systém.    

Objavte a odhaľte viac. Stačí kliknúť. 

 

Ryby

Láska a vzťahy: Hviezdy vyzývajú k tomu, aby ste neostávali sám alebo sama. Takzvaný osamelý mód by vás mohol ponoriť do pomyselnej temnoty. Práca, kariéra a financie: V najbližších dňoch neriešte cudzie úlohy, a to ani za ľudí, ktorí o to pekne poprosia. Sú tú vypočítavci. Zdravotný stav: Objaviť sa môžu migrenózne stavy. 

Objavte a odhaľte viac. Stačí kliknúť.