Anjeloskop na apríl 2022

27.03.2022 08:26

Kľúčová archanjelská bytosť: Michael – ten, ktorý chráni pred zlom a mení ľudské životy


Štvrtý mesiac je vhodný na: realizáciu dôležitých zmien a korektúr; uzatváranie starých a otváranie nových kapitol života; akceptovanie takých transformačných momentov, ktoré prídu samy; prijímanie „tokov“ bytia; mocný osobnostný prerod – uskutočňovanie počinov, vďaka ktorým sa z nás môžu vykľuť lepší a hodnotnejší ľudia

Liečivá farba: indigová

Kľúčové minerály: lapis lazuli, sodalit, chryzokol, chryzopras, labradorit, apatit

Osobná „mudra“: „Som pripravený/á na krajší život“.    
 


Zopár riadkov o Michaelovi
Michael je mocný archanjel – strážca jasného modrého, teda indigového Svetla. Ide o anjela transformácie – človeku pomáha uzatvoriť všetky staré a skostnatené kapitoly života a tvár vystaviť novým a sviežim vetrom. Michael sa stará o to, aby ste neustrnuli v takzvaných mŕtvych energiách bytia.
Mocná archanjelská bytosť tiež zabezpečuje, aby sme našli „prepoj“ s najvnútornejším dieťaťom – aby sme mu načúvali, a teda aj jestvovali v súlade s jeho požiadavkami. Povzbudzuje zdravú sebalásku, sebaúctu a sebahodnotu. Umožňuje nám samých seba uzrieť vo svetle pravdy – aby sme mohli popracovať na nevhodných charakterových muchách alebo deštruktívnych formách uvažovania.
V neposlednom rade sa prekrásna anjelská bytosť stará o to, aby sme mali permanentne aktívnu aureolu – Božiu ochrannú žiaru, ktorá nás stráži pred „vtečením“ zlých síl a vibrácií do nášho ja. Cibrí duchovné dary.

 

Chcete spoznať mená svojich osobných anjelov či archanjelov? Objednajte si ešte dnes špeciálny mailový balíček...