Hudbou ku šťastiu. Mystické účinky zvonkohry a triangla

24.07.2020 07:57

Naplňte svoj byt alebo dom pozitívnou energiou. Pomôže klasická zvonkohra, ktorú starí Číňania používali už pred 3500 rokmi. Slúžila na získavanie blahobytu a šťastia. Kúzelné zvonkohry sa nachádzali zväčša na dvoroch kráľov a šľachticov. Bežní ľudia k nim prístup nemali. „Cinkavý“ hudobný nástroj sa pôvodne skladal z 3 zvonov, časom ich počet pribúdal. Vynálezcovia zvonkohier tvrdili, že čarovné zvuky priťahujú dobrých duchov, ktorí človeku splnia všetko, po čom túži.

 


Zvonkohru umiestňujeme najčastejšie nad okno. Keď sa do nej oprie vánok alebo čerstvý vzduch, vydáva zvonivé tóny. Tie čistia príbytok od negatívnych energií a, naopak, vháňajú doň vibrácie prajné a pozitívne.
V spálni navodzuje dobrý a kvalitný spánok, v pracovni sa postará o kariérny rozmach a prítok peňazí.
Zvonkohry bývajú vyrobené z rôznych materiálov - kovu, dreva, skla, keramiky, mušlí či vzácnych minerálnych kameňov. Zvuk by mal znieť čisto a príjemne. Pokazené zvonkohry z príbytkov odstráňte, pretože namiesto dobrých duchov môžu priťahovať neprajné a zlovesté entity.

Mimoriadne silné vibrácie vydávajú zvonkohry vyrobené z achátových plátkov. Vo všeobecnosti platí, že kameň achát má silné uzemňujúce schopnosti a z človeka dokáže vytiahnuť všetky existenčné starosti a otázniky, prípadne aj škodlivé bloky, brániace v priťahovaní vše-hojnosti. Ak sa teda často trápite pre peniaze, prácu alebo kariéru, achátová zvonkohra je pre vás ako stvorená. Ponorte sa do meditácie, počúvajte zvonivé tóny achátových plátkov a vaše telo zrazu naplní pokoj, harmónia, odvaha a vitalita. Jedinečnú achátovú zvonkohru si môžete objednať napríklad na týchto stránkach. 



Mystickými kvalitami oplýva aj klasický triangel – trojuholníkový hudobný nástroj. Fakty spojené so vznikom triangla sú zahalené rúškom tajomstva a zrejme nik netuší, kto ho vynašiel. Hovorí sa, že ide o anjelský hudobný nástroj, ktorý na zem zoslali svetelné bytosti, aby sa ľudia pomocou zvonivých tónov spájali s anjelskou ríšou. Na európskom území sa začal triangel používať v 15. storočí, vyrába sa z oceľových prútov. Jeho jasný a cengavý tón neurčitých výšok dáva orchestru originálny strieborný lesk.
Ak ho použijete v domácnosti, do izieb začne vďaka zvonivým tónom nádherných frekvencií prúdiť dobrá energia čchi. Tá sa následne vstrebe aj do vášho ja. Pocítite úľavu na dušu, ako aj radosť v mysli a šťastie v srdci. Temnota sa rozplynie rýchlosťou blesku. Triangel vo vás povzbudí zdravú vieru a dôveru – aj v sebe samého, aj vo vyššie princípy.
Triangel sa v novodobých liečebných technikách používa aj na uzdravovanie tela. Stačí naň „ťukať“ minerálnymi kameňmi. Pri dotyku toho či onoho minerálu s trianglom sa z nástroja ozve harmonizujúci zvuk. Ak použijete červené minerálne kamene, priaznivé vibrácie vnesiete do pohybového aparátu. Oranžové polodrahokamy poslúžia pri uzdravovaní urogenitálneho traktu, žlté zasa blahodarne ovplyvnia celý tráviaci trakt. Zelené osožia srdcu, tyrkysové dýchaciemu systému, indigové nervom a fialové psychike.

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay