Kartoskop od 10. do 16. júna

05.06.2019 18:11
 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Uriel – karta Peniaze

Aktuálny týždeň je vhodný na: premyslené hospodárenie; zúročovanie peňazí; správne investície; výhry a víťazstvá; zlepšovanie finančných tokov; stotožnenie sa s teóriou, že človek má právo fungovať v energiách hojnosti, blahobytu a prosperity
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Mám všetko, čo potrebujem.“
Zdravotná výzva: počas aktuálneho týždňa sa treba vo väčšej miere starať o chrbticu
Kľúčový minerálny kameň: pyrit
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: duchovná ríša apeluje na vzťahovú reciprocitu. Dávajte aj berte. Ak človek len dáva, vyšťaví sa. Ak iba berie, unaví toho druhého. Práca, kariéra a financie: na pleciach máte enormnú záťaž. Zľavte z tempa. Ak treba, povedzte hlasné nie. Nenechajte so sebou mávať. Zdravotný stav: okrem vyčerpanosti môžete zaregistrovať starosti s pohybovým aparátom.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: hoci ste pragmatickejší a racionálnejší jedinec, nezabúdajte na duchovné rozmery bytia. Ak váš vzťah nefunguje, pomodlite sa zaň – napríklad u archanjela Chamuela. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žičia spoluprácam rôzneho druhu. V práci sa držte motta – viac hláv, viac rozumu. Na obzore sú prospešné zmluvy či listiny. Zdravotný stav: ochromiť vás môžu bolesti hlavy. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: cítite sa ako vo väzení – polovička vás drží v opratách. Treba si však uvedomiť, že nemá zlé úmysly; problémom je odlišná optika. Vy chcete voľnosť, ona pevnosť a poriadok. Práca, kariéra a financie: vplyvom neopatrnosti či zbrklosti môžete spraviť viaceré pracovné chyby. Majte preto oči dokorán – a držte sa hesla trikrát meriam a raz režem. Zdravotný stav: pozor na imunitu. 
 
RAK
Láska a vzťahy: vodní jedinci, ktorým doteraz chýbali romantické a láskyplné chvíle, sa dočkajú nápravy. Polovička vás zahrnie tonami prajných citov. Osamelí Raci narazia na dvoj-plameň. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žičia akčnosti a odvahe. Čím viac dynamických energií na poli matérie vyviniete, tým väčšiu truhlicu hojnosti otvoríte. Zdravotný stav: pite viac tekutín – telo je vysušené. 
 
LEV
Láska a vzťahy: duchovné sféry radia – nebuďte taký rázny a autoritatívny jedinec. Polovička má pocit, že rozhodujete za ňu – a tým kradnete jej autenticitu. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni majú novátorský charakter. Pustite sa do čerstvých materiálnych výziev – výsledky budú viac než priaznivé. Zdravotný stav: zaregistrovať môžete bolesti krížovej chrbtice. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: váš osobný zväzok stagnuje. Dôvod? Nevkladáte doň dostatok novátorských vibrácií. Uskutočnite nápravu. Postarajte sa aj o lepší sexuálny život. Práca, kariéra a financie: to, že sa vám na poli matérie nedarí, nie je spôsobené externými vplyvmi. Príčina sa ukrýva vnútri vás – bojujete s početnými strachmi. A strach sa s úspechom neráči. Zdravotný stav: pozor na skryté zápaly. 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: pred vzdušnými jedincami sa vinie vynikajúci týždeň. Zadarí sa v láske aj v práci. Polovička vás poteší dobrou správou, ktorá umocní váš zväzok. Práca, kariéra a financie: myšací kožúšok vešiate do skrine – a svetu ukazujete svoje dravé ja. Prebúdza sa vo vás šelma, ktorá vie, čo chce – a kráča za tým s plnou vervou. Len tak ďalej! Zdravotný stav: popri mase povinností nezabúdajte na oddych. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: osobný vzťah sa pokazí, a to vplyvom odlišnej životnej optiky. Dôležité je nevypeniť a neprehnať to s emóciami. S polovičkou komunikujte ako dvaja dospelí a rozumní ľudia. Práca, kariéra a financie: na obzore je stagnačný týždeň – v intenciách tézy „ani hore, ani dolu“. Neodohrá sa nič závratné, prelomové či jedinečné. Zdravotný stav: pozor na úrazy a nehody. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: vaša polovička má pocit, že na ňu v istej veci enormne tlačíte. Zľavte z tempa – v opačnom prípade sa môže stať, že zuteká. Práca, kariéra a financie: v ostatnom čase ste si na plecia naváľali masu povinností. A teraz sa vám to vypomstí – v podobe telesných alebo duševných starostí. Vaše ja je unavené – doprajte mu adekvátny oddych a relax. Zdravotný stav: vypnite. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: vo vzduchu visí konflikt s blízkou osobou. Paradoxne – bude mať pozitívny charakter. Prostredníctvom hádky sa vyčistí dlhodobo napätá klíma. Práca, kariéra a financie: doterajšie stagnačné energie nahradí akčnosť a dynamika. Už viete, čo chcete – a kráčate za tým. Sudičky úspechu stoja po vašom boku. Zdravotný stav: aktuálne dni žičia operačným zákrokom. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: duchovné sféry radia – aktuálne dni investujete do rodiny a najbližších. Zaslúžia si vašu pozornosť a blízkosť. Choďte napríklad na výlet – príroda vám prospeje. Práca, kariéra a financie: akčnosť a dynamiku nahraďte pokojným a mierumilovným fluidom. Držte sa hesla – pomaly ďalej zájdem. Zdravotný stav: pod dohľadom majte obličkový systém.
 
RYBY
Láska a vzťahy: v ostatnom čase sa uzatvárate – neprejavujete skutočné emócie. Zmeňte sa. Prospeje to aj vášmu vzťahu. Polovička nemá rada, keď ste tajnostkár. Práca, kariéra a financie: doterajšia pasivita a lenivosť je nahrádzaná akčnosťou a dynamikou. Prebúdza sa vo vás chuť po nových métach. Naplno sa do nich pustite. Vyjdú nad očakávania. Zdravotný stav: pod dohľadom majte psyché.
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay