Kartoskop od 12. do 18. apríla

12.04.2021 07:48

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA AKTUÁLNE DNI

Archanjel Sandalfon -  karta Choré pavučiny

Aktuálne obdobie je vhodné na: oslobodenie sa od všetkého, čo už nekorešponduje s naším pravým Ja; odstrihnutie sa od nevhodných ľudí; uzatvorenie starých „levelov“ života

Kľúčová afirmácia: „Pretŕham pavučiny zla.“

Zdravotná výzva: počas aktuálnych dní treba mať pod zvýšenou kontrolou mineralogické zloženie krvi

Kľúčový minerálny kameň: hematit

 

 

Baran
Pred deťmi Marsu – ako sa Baranom hovorí - sa črtá takzvaný karmický týždeň. Udalosti, ktoré prežijete, súvisia s odžívaním dlhov alebo restov z predošlých životov. Všetko, sa odohrá, akceptujte – boj proti tomu by bol viac-menej zbytočný. V práci väčšmi prezentujte svoje ja – manifestujte kvality a plusy, ktoré vám boli dané do vena. To je cesta k úspechu.

Veštecký telefonát? Kliknite. 

 

Býk
Na obzore je čistiaci týždeň. Mali by ste si v osobných vzťahoch spraviť akúsi inventúru – a pouvažovať nad tým, čo je v nich zlé. Negácie treba odstrániť, a to rýchlosťou blesku. Kým nie je neskoro. V práci sa vám darí – a to preto, že disponujete odvážnym a akčným fluidom. Viete, čo chcete, a to je kľúč k zdaru a úspechu. Pite viac tekutín.

Veštecký telefonát? Kliknite. 

 

Blíženci

Vzdušní jedinci môžu v aktuálnom období vnímať starosti a peripetie spojené s láskou. Týka sa to najmä osamelých bytostí. Nadobúdate pocit, že všetci navôkol už svoju polovičku našli a len vy sa motáte v začarovanom kruhu. Tento fakt vo vás vytvára negativizmus a skepsu – stotožňujete sa so škodlivým mysľovým kódom, že do vášho bytia už nikdy nezavíta čistá, harmonická a vyvážená láska. Zbavte sa ho.

Veštecký telefonát? Kliknite. 

 

Rak
Vinie sa pred vami príjemný vzťahový týždeň – priateľskými a nápomocnými ľuďmi sa to bude len tak hemžiť. Osamelí Raci dokonca môžu stretnúť spriaznenú dušu. Naopak, finančná situácia až taká ružová nebude – hrozia nečakané odlivy. Navyše, dávajte si pozor na špekulantov alebo podvodníkov, pre ktorých by ste mohli prísť o nemalé peniaze. V rámci zdravia majte pod drobnohľadom kardiovaskulárny systém.

Veštecký telefonát? Kliknite. 

 

Lev

Pani Šťastena i dobrotiví anjeli sú na vašej strane - pomôžu vám v citovej, pracovnej, zdravotnej i finančnej sfére. Ak teda máte odvážne plány a s ich realizáciou ste dosiaľ čakali, práve teraz je čas veľkého štartu. Možno vás blízke osoby budú pri aktivitách negovať a spochybňovať, no sú za tým len ich zbytočné strachy. A v niektorých prípadoch aj závisť. V rámci zdravia ustriehnite nohy.

Veštecký telefonát? Kliknite. 

 

Panna 

V týchto dňoch si dávajte pozor na neveru – a to buď z vašej strany, alebo zo strany polovičky. Kučeravé myšlienky a prehnanú pudovosť zameťte pod koberec. Väčšmi ďakujte za to, čo máte – a nehľadajte šťastie niekde inde. V práci konajte čestne – lži alebo špekulácie by mohli na povrch vyplávať rýchlosťou blesku. A vám by ostali oči pre plač. Vyhýbajte sa ľuďom s prenosnými ochoreniami. 

Veštecký telefonát? Kliknite. 

 

Váhy
Vaša polovička alebo blízka osoba má pocit, že zväzok, v ktorom jestvujete, stagnuje. Skrátka, vládnu v ňom nudné vibrácie. Urobte niečo výnimočné, prípadne až šokujúce – nech sa stojace vody rozčeria. V práci alebo v domácnosti si na plecia nenakladajte tony povinností – môže sa stať, že sa v nich stratíte. Na úrovni zdravia ustriehnite pohybový aparát.

Veštecký telefonát? Kliknite. 

 

Škorpión

Výdavkov bude v nadchádzajúcom období viac ako zvyčajne. Aj preto pri nákupoch zvažujte, čo naozaj potrebujete a, naopak, čo je zbytočnosť. Citová sféra je stabilná – konečne prežívate obdobie, ktoré plne rezonuje s vaším najvnútornejším dieťaťom. V rámci zdravia ustriehnite pohybový aparát. Ak sa ozvú nečakané bolesti chrbtice, hor sa na masáž.

Veštecký telefonát? Kliknite. 

 

Strelec

Na obzore sú vzťahové peripetie. Niektoré zväzky sa naštrbia, iné definitívne uzatvoria. Komplikácie na citovej báze budú záťažou na kardiovaskulárny systém. Aj preto počas najbližších dní ustriehnite srdce, tlak a tep. Ak vám lekári diagnostikujú hypertenziu, nehádžte flintu do žita, ale spravte všetko preto, aby ste s vysokým tlakom zatočili. Obmedzte zlozvyky.

Veštecký telefonát? Kliknite. 

 

Kozorožec

Ak sa do vášho osobného vzťahu vkradli nepriaznivé energie, dôvod nehľadajte v externom prostredí – tkvie vnútri vás. Príčinou je, že nad všetkým príliš uvažujete – a veciam nedávate voľný priebeh. Siahnite po náprave. V práci pozor na hádky a spory. Objaviť sa môžu rivali či sokovia. Na úrovni zdravia majte pod drobnohľadom žalúdok, žlčník a pečeň. 

Veštecký telefonát? Kliknite. 

 

Vodnár
V ostatnom čase ste smutný a melancholický jedinec. Nečudo, že polovička sa utiahla do kúta. Nemá v rukách páky, ako vás rozveseliť. Uskutočnite nápravu – a začnite sa väčšmi tešiť zo života. Navyše, nezabúdajte, že po svojom boku máte fajn jedinca, kvôli ktorému sa oplatí byť v optimistickom móde. Aktuálne dni žičia podpisom dôležitých zmlúv. Viac športujte.

Veštecký telefonát? Kliknite. 

 

Ryby

Samé peniaze! V ostatnom čase sa vo vašom živote všetko točí okolo finančných tém. Kalkulujete, porovnávate, rátate, bilancujete. Možno pritom zabúdate na iné stránky života. Hviezdy vás nabádajú, aby ste počas aktuálnych dní takzvané finančné myslenie vypli a venovali sa duchovnejším veciam. Nastal čas na vzdelávanie, meditáciu alebo humánne skutky.

Veštecký telefonát? Kliknite. 

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay