Kartoskop od 15. do 21. apríla

12.04.2019 07:41

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Chamuel – karta Oddych

Aktuálny týždeň je vhodný na: vypnutie hlavy; dopriatie si oddychu a relaxu; meditovanie a rozjímanie; plánovanie alebo realizovanie wellness pobytu, liečebnej kúry či dovolenky; jestvovanie v pokojnom a harmonickom móde bez zbytočných stresov a napäťových momentov
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Doprajem si oddych vždy, keď o to telo alebo duša požiadajú.“
Zdravotná výzva: počas aktuálneho týždňa neslobodno prepínať osobné sily
Kľúčový minerálny kameň: apatit
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: pred ohnivým znamením sa vinie takzvaný rodinný týždeň. Výzva duchovnej ríše znie – snažte sa maximum času tráviť s blízkymi osobami. Pravda je taká, že ich zanedbávate. Práca, kariéra a financie: vo vzduchu visí konflikt so šéfom, kolegom alebo obchodným partnerom. Nenechajte sa vytočiť – zachovajte si chladnú hlavu. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s kardiovaskulárnym systémom.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: hoci ste zemským znamením zvieratníka, čo znamená, že vo vzťahu zachovávate vernosť, počas tohto týždňa môžete zlyhať, a to pre kučeravé myšlienky. Flirty zameťte pod koberec skôr než stihnú prerásť do ľúbostnej katastrofy. Práca, kariéra a financie: dbajte na reciprocitu – nebojte sa za odvedenú robotu vypýtať viac peňazí. Právom vám patria. Zdravotný stav: pod kontrolou majte vodohospodárstvo organizmu. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: v týchto dňoch sa vám ozve človek z minulosti. Zrejme ex-milenec či ex-milenka. Ak sa nádejate, že už nerobí také chyby, ako kedysi, ste na omyle. Zlé vlastnosti či rysy sa ešte väčšmi vyostrili. Práca, kariéra a financie: vo vzduchu visí náročný materiálny týždeň. Dávajte si pozor, aby ste do roboty neprichádzali ako prvý a neodchádzali ako posledný. Zdravie máte len jedno. Zdravotný stav: okrem únavy ustriehnite lonovú oblasť. 
 
RAK
Láska a vzťahy: počas aktuálnych dní si dávajte pozor na vypovedané slová – najmä voči blízkym. Môže sa stať, že vám z úst vypadnú nepekné verbálne formulky. A tie by ste poriadne oľutovali. Práca, kariéra a financie: projekt alebo aktivita, od ktorej si sľubujete veľa, stroskotá. Dôvodom však nie je vaše zlyhanie – ale zlé hviezdne konštelácie. Zdravotný stav: okrem jarnej vyčerpanosti organizmu ustriehnite respiračný trakt. 
 
LEV
Láska a vzťahy: vo vzduchu visí konflikt s polovičkou alebo blízkou osobou. Dôvod? Dlhodobo napätá atmosféra. Spor je nevyhnutný – pomocou neho sa vyčistí klíma. Práca, kariéra a financie: na poli matérie ste kráľ alebo kráľovná. Aj sa tak cítite, aj sa tak správate. A to je dobre. Sudičky úspechu vašu ráznosť, rozhodnosť a akčnosť ocenia. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä dýchací trakt. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: vo vzduchu visí spor s blízkou osobou, a to pre odlišný uhol pohľadu. Snažte sa o kompromisy. V opačnom prípade sa od seba emočne vzdialite. Práca, kariéra a financie: pred Pannami sa vinie novátorský týždeň. Buď okúsite čerstvé aktivity či projekty, alebo sa vo vás prebudí stratená sila. Finančné kohútiky sú pootvárané. Zdravotný stav: zaregistrovať môžete bolesti chrbtice alebo končatín. 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: v osobnom zväzku sa objavuje rutina a stereotyp. Siahnite po zmene. Polovička inovatívny prístup ocení. Na základe neho sa vylepší aj intímny život. Práca, kariéra a financie: všetko, do čoho vrazíte energiu, vyjde nad vaše očakávania. Ste magnetom na úspech i financie. Aktuálne dni žičia investíciám rôzneho druhu – napríklad aj do bývania. Zdravotný stav: pod kontrolou majte chrbticu a genitálie. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: pred vodným znamením zodiaku sa črtá brilantný týždeň. Na úrovni vzťahov docielite to, po čom už dlho túžite. Polovička vám kľačí pri nohách – a urobí viac-menej všetko, aby vám vyhovela. Práca, kariéra a financie: vo vašej hlave sa rodí výnimočný nápad. Danú ideu pretavte do reality. Postarajte sa o to, aby neostala len na úrovni myšlienok. Zdravotný stav: cítite sa fit. Životné batérie si dobíjajte na jarnom hrejivom slnku. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: pri riešení citových alebo vzťahových tém dávajte na svoju intuíciu. V ostatnom čase silnie – a poradí vám priam brilantne. Ak svojej polovičke neveríte – a čosi zvnútra vám šepká, že vás klame, dôverujte tomuto pocitu. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žičia investíciám do vzdelania. Akékoľvek informácie, ktoré nadobudnete, zužitkujete v kariérnom živote. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti hlavy, prípadne aj slabnúci zrak. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: vaša polovička má pocit, že vzťah, v ktorom jestvujete, stagnuje. Vneste doň aktívne energie – v opačnom prípade sa teraz alebo neskôr dostaví pohroma. Práca, kariéra a financie: dôverujte svojim názorom. Je možné, že sa vás istá osoba bude snažiť presvedčiť o svojej pravde, no vedzte, že ak si ostanete stáť za svojím, úspech na seba nenechá dlho čakať. Zdravotný stav: pozor na vyprázdňovanie. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: vzťah, ktorý rozvíjate, sa bude cibriť dlhší čas. Nič neuponáhľajte. Netlačte na pílu – potenciálnu polovičku by ste tým mohli odradiť. Práca, kariéra a financie: obklopujú vás ľudia, na ktorých sa môžete spoľahnúť. Ak spojíte hlavy, vytvoríte niečo unikátne a nezabudnuteľné. Aktuálne dni žičia kooperáciám rôzneho druhu, ale aj podpisom dôležitých zmlúv či listín. Zdravotný stav: pod kontrolou majte krvný tlak. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – neklamte svoju polovičku alebo blízku osobu. Pravda je taká, že lži akéhokoľvek rázu odhalí rýchlosťou blesku. A vy by ste ostali na smiech. Práca, kariéra a financie: ak túžite po materiálnych zmenách, uskutočnite ich práve počas aktuálnych dní. Prúdia k vám svieže energie. Pracovná cesta, prípadne cesta za oddychom vyjde nad vaše očakávania. Zdravotný stav: zaregistrovať môžete starosti s očami, ušami alebo so zubami. 
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay