Kartoskop od 15. do 21. júna

14.06.2020 08:05

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA AKTUÁLNE DNI

Archanjel Uriel -  karta Strachy

Aktuálne obdobie je vhodné na: zbavenie sa akýchkoľvek strachov; posilnenie ducha odvahy a smelosti; nebojácne odštartovanie nových mét a cieľov

Kľúčová afirmácia: „Duchovia strachov, practe sa preč!“

Zdravotná výzva: počas aktuálnych dní treba mať pod zvýšeným dohľadom tráviace procesy

Kľúčový minerálny kameň: slivkový fluorit

 

 

Baran

Láska a vzťahy: Vo vzduchu visí precitnutie. Pravdepodobne sa v istej osobe sklamete – uzriete jej pravú tvár. A tá veru pekná nie je. Práca, kariéra a financie: Vaši blízki majú pocit, že ste žgrloš. A nie sú ďaleko od pravdy. Väčšmi otvorte svoju kasu – a doprajte tým, ktorých ľúbite, niečo milé. Zdravotný stav: Haprovať môže chrbtica, ako aj horné a dolné končatiny.

Býk
Láska a vzťahy: Aktuálne dni žičia spoločenským radostiam. Pozvanie medzi ľudí neodmietnite. Napokon, v ostatnom čase ste pociťovali samotu a izoláciu. Práca, kariéra a financie: Vo vzduchu visia nečakané pracovné zvraty. Dôvodom je karma – takýmto spôsobom sa dorovnávajú alebo čistia osudové resty a dlžoby. Zdravotný stav: Nepreháňajte to s alkoholom.

Blíženci

Láska a vzťahy: Vaším problémom je, že si blízkych ľudí prikrášľujete a čačkáte. Precitnutie býva tvrdé. A to hrozí aj v týchto dňoch. Práca, kariéra a financie: Duchovné sféry radia – pozor na zbytočné, nepremyslené alebo špekulatívne investície. Držte sa hesla – trikrát meriam a raz režem. Zdravotný stav: Zaregistrovať môžete slabnúci zrak

Rak
Láska a vzťahy: Ak vás určitý vzťah nenapĺňa, je dôležité uskutočniť verdikt. Niektoré straty bolia – ale pre vývoj duše sú nevyhnutné. Práca, kariéra a financie: Vo vašom ja sa aktivuje smelá a dynamická šelma, ktorá chce stále viac a viac. Pozor však na prehnaný karierizmus alebo pýchu. Zdravotný stav: Objaviť sa môžu úrazy alebo nehody.

Lev

Láska a vzťahy: Vo vašom osobnom vzťahu – partnerskom či rodinnom – niečo tlie. Určitú záležitosť ste nechali otvorenú. A teraz musí byť rozlúsknutá. Práca, kariéra a financie: Aktuálne dni majú novátorský charakter. V podstate platí, že všetko čerstvé, do čoho vrazíte energiu, vyjde nad vaše očakávania. Zdravotný stav: Na cestách opatrne!

Panna

Láska a vzťahy: Aktuálne dni žičia cestám a cestovaniu – ideálne s osobou, ktorú ľúbite. Vychutnajte si dovolenku, trebárs i po Slovensku, naplno. Práca, kariéra a financie: Ak máte pocit, že vzťahy s kolegami haprujú, urobte všetko preto, aby sa preliečili. Po robote zájdite na posedenie. Zdravotný stav: Potrápiť vás môže stará choroba – teda nedoriešený neduh z minulosti.

Váhy

Láska a vzťahy: Vaša polovička alebo blízka osoba chce, aby ste sa správali zodpovednejšie. A má pravdu. Vaším problémom je voľnomyšlienkarstvo. Práca, kariéra a financie: Na materiálnej báze rastiete, rozkvitáte, expandujete. Tým pádom sa otvárajú aj finančné kornúty. Aktuálne dni žičia investíciám rôzneho druhu. Zdravotný stav: Pozor na urogenitálny trakt.

Škorpión

Láska a vzťahy: Partnerovi alebo partnerke ste niečo sľúbili – a náprava neprichádza. Vedzte, že polovičke čoskoro pretečie pohár trpezlivosti. Práca, kariéra a financie: Na pracovnej báze sa držte hesla – viac hláv, viac rozumu. Individualizmus vášmu ja nesvedčí. Zdravotný stav: Rozprúďte svoj lymfatický systém. Chce to viac športových aktivít.

 

Strelec

Láska a vzťahy: V ostatnom čase veľa dávate, no málo prijímate – nečudo, že vaša emočná studnica sa vyčerpáva. Naučte sa nielen poskytovať, ale i brať. Práca, kariéra a financie: Vaše ja je unavené – a potrebuje relax. Ideálne v prírodnom prostredí. Siahnite napríklad po turistike. Zdravotný stav: Okrem únavy ustriehnite dolné končatiny a krvný tlak.  

Kozorožec

Láska a vzťahy: Duchovná ríša radí: v ostatnom čase si málo vychutnávate krásy života. Pozrite sa vôkol seba – obklopuje vás more pekných vecí a príjemných ľudí. Tešte sa z toho. Práca, kariéra a financie: Ak vás určité pracovné aktivity či povinnosti nebavia, jednoducho ich ukončite – dajte za nimi bodku. Zdravotný stav: Bolesti hlavy odbúrajú prechádzky v prírode.

Vodnár

Láska a vzťahy: Určitý vzťah – partnerský alebo rodinný – vás poriadne vyčerpáva. Dôvodom je, že ste si nevydiskutovali istú zložitú tému. A tá stále tlie. Siahnite po náprave. Práca, kariéra a financie: Ak ste za ostatné týždne súperili s oslabenou energiou, teraz nastáva obrat. Ste ako továreň na nápady. Rastiete a expandujete. Zdravotný stav: Okrem únavy ustriehnite srdcovo-cievny systém.

Ryby

Láska a vzťahy: Hviezdy radia – pozor na partnerské lži a klamstvá. Na povrch by vyplávali rýchlosťou blesku. Držte sa hesla – nikdy nerobím druhému to, čo sa nepáči mne samému. Práca, kariéra a financie: Ak vás to, čo mu sa venujete, nebaví, je žiaduce porozmýšľať nad zmenami. Uvedomte si, že človek je šťastný len vtedy, ak prácou saturuje svoju dušu. Zdravotný stav: Pozor na hrdlo.

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay