Kartoskop od 17. do 23. júna

05.06.2019 18:13

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Cafkiel – karta Minulosť

Aktuálny týždeň je vhodný na: očistu minulosti; zbavenie sa starých a zašlých energií; vypustenie všetkých bôľov z hlavy i zo srdca; vše-odpustenie; uzatvorenie dávnovekých brán a sprístupnenie sa prítoku čerstvých energií
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Nie som otrokom minulosti.“
Zdravotná výzva: počas aktuálneho týždňa sa treba vo väčšej miere starať o urogenitálny systém
Kľúčový minerálny kameň: oranžový kalcit
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: určitú osobu si prikrášľujete a čačkáte. Skrátka, na očiach máte ružové okuliare. Sňajte si ich – precitnutie by mohlo byť poriadne bolestivé. Práca, kariéra a financie: pri Baranoch, ohnivých jedincoch, stoja sudičky financií. Áno, aktuálne dni žičia výhram a víťazstvám. Pokúšajte pani Šťastenu. Zdravotný stav: zaevidovať môžete starosti s očami alebo ušami. 
 
BÝK
Láska a vzťahy: uzatvorte minulosť – dajte za ňou finálnu bodku. Vedzte, že ak sa stále rýpete v zašlých emočných krivdách, nedokážete fungovať v kvalitných ľúbostných štruktúrach. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde vládne napätá klíma. Postarajte sa o nápravu, a to napríklad utužením kolegiálnych zväzkov. Zdravotný stav: pozor na lonovú oblasť. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: vaša intuícia silnie – riaďte sa ňou, a to aj na poli lásky. Ak vám vnútorné hlasy čosi šepkajú, rešpektujte ich. Práca, kariéra a financie: na obzore sú rivali, nepriatelia a neprajníci. Pravdepodobne vám niekto hodí polená pod nohy. Nesmiete sa vzdať – ukážte im svoju silu a neoblomnosť. Zdravotný stav: ochromiť vás môžu bolesti hlavy. 
 
RAK
Láska a vzťahy: na obzore sú nečakané zmeny, korekcie či transformácie, a to aj také, ktoré môžu naoko pôsobiť negatívne. Majú karmický charakter – čiže sú nevyhnutné pre progres vášho ja. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni nemajú akčný charakter. Viac oddychujte ako konajte. Naučte sa meditovať. Zdravotný stav: objaví sa stará a nepreliečená choroba. 
 
LEV
Láska a vzťahy: vo vašej blízkosti je človek, ktorý sa uchádza o vašu priazeň. Ak ste vo vzťahu, povedzte mu hlasné nie. V prípade, že zväzok nemáte, otvorte sa prítoku lásky. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni majú charakter spolupráce. Držte sa hesla – viac hláv, viac rozumu. Utužujte kolegiálne spojivá. Podpíšte dôležité zmluvy. Zdravotný stav: merajte si krvný tlak. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: duchovná ríša prináša pre zemských jedincov dôležitú výstrahu – k osobným vzťahom nepristupujte vypočítavo a mamonársky. Môže sa vám to kruto vypomstiť. Práca, kariéra a financie: ak vás na poli matérie niekto oklame, je to v dôsledku odrobenia karmického dlhu. Skrátka, vrátil vám to, čo ste kedysi urobili vy sám. Zdravotný stav: viac športujte. 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: na aktuálne dni budú Váhy spomínať nerady. Na obzore sú starosti, a to aj na poli lásky. Polovička vás oklame, prípadne aj podvedie. Buďte silný jedinec. Práca, kariéra a financie: peripetie sa črtajú aj na materiálnej báze. Zrejme vám ktosi hodí polená pod nohy, prípadne potupí vašu osobnosť. Nezúfajte – krízové dni čoskoro prežiari slnko. Zdravotný stav: meditujte. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: ak ste dosiaľ na citovej báze prežívali útrapy, teraz im odzvoní. Hádky upadnú do zabudnutia. S polovičkou si vydiskutujete staré resty. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša vyzýva – ak ste v súčasnej robote nespokojný, nebojte sa siahnuť po zmene. Nepridŕžajte sa falošných istôt. Zdravotný stav: pod dohľadom majte pohybový aparát, najmä krčnú chrbticu. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: váš osobný zväzok hapruje – a vyžaduje si striktný zásah. Siahnite po dôležitom rozhodnutí, pretože je nevyhnutné. Práca, kariéra a financie: priam brilantný týždeň sa vinie pred tými ohnivákmi, ktorí si zarábajú sami na seba. Oslovia vás noví klienti či zákazníci. Vo vzduchu visia vše-prospešné zmluvy alebo dohody. Zdravotný stav: väčšmi sa starajte o životosprávu. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: uvedomte si, že o vzťahy sa treba starať. Je žiaduce, aby boli ustavične vyživované novátorskými a sviežimi energiami. V opačnom prípade chátrajú. Práca, kariéra a financie: počas aktuálnych dní sa zadarí tým Kozorožcom, ktorí svoju robotu vykonávajú z lásky. Tí zemskí jedinci, ktorí k džobu pristupujú výsostne cez prizmu zárobku, zaregistrujú starosti. Zdravotný stav: pod kontrolou majte tlak a tep. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: v ostatnom čase sa vás zmocňuje smútok, melanchólia, skepsa. Vaše ja volá po rozveselení sa. Zájdite medzi fajn ľudí – vďaka tomu pookrejete. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žehnajú dôležitým rozhodnutiam. Ak teda už dlhší čas plánujete uskutočniť podstatný pracovný verdikt, podujmite sa naň práve teraz. Zdravotný stav: pod dohľadom majte kardiovaskulárny systém. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: aktuálne dni prajú erotike a intimite. Postarajte sa o skvalitnenie sexuality. Polovička to ocení. Práca, kariéra a financie: na obzore je zmenový týždeň. Niektoré transformácie prídu samy, iné uskutočníte vo vlastnej réžii. Všetky korekcie sa v konečnom dôsledku pretavia do zberu sladkých plodov. Zdravotný stav: máte oslabenú imunitu – doprajte si viac prírodných vitamínov. 
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay