Kartoskop od 17. do 23. mája

17.05.2021 07:39

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA AKTUÁLNE DNI

Archanjel Haniel – karta Rovnováha

Aktuálne obdobie je vhodné na: dávanie a branie v rovnakej forme; nachádzanie súladu medzi rozumom a citom; jestvovanie v energiách harmónie

Kľúčová afirmácia: „Dávam aj beriem.“

Zdravotná výzva: počas aktuálnych dní treba mať pod zvýšenou kontrolou dolné končatiny

Kľúčový minerálny kameň: rubín

 

 

Baran

Máte za sebou vyčerpávajúce dni. Zabrať vám dali najmä v oblasti lásky. Mnohí zadaní Barani riešili životnú dilemu: ostať v pôvodnom vzťahu - i napriek peripetiám, ktoré pretrvávajú už dlhší čas, alebo sa otvoriť novej možnosti. Nerozhodnosť začala vplývať i na vaše zdravie - predovšetkým na pohybový aparát.

Telefonický výklad s Petrom? Kliknite. 

 

Býk

V ostatnom čase registrujete, že všetkého je akosi priveľa: mnoho starostí, úloh, povinností, zodpovednosti. Stále od vás niekto niečo chce – aj najbližší. Naučte sa stanoviť si mantinely a neprepínať svoje sily. V osobných  vzťahoch dbajte na reciprocitu – súlad medzi vydanou a prijatou láskou. Ak medzi týmito dvoma aspektmi nie je rovnováha, rodia sa ľúbostné nuansy.

Telefonický výklad s Petrom? Kliknite. 

 

Blíženci

Vaše ja prahne po kvalitnom relaxe. Pravda je taká, že v ostatnom období ste si na plecia naložili masu materiálnych bremien. Pamätajte, že jar je na to, aby ste vypli – a poriadne si oddýchli.  V prípade, že sa na pomyselný reštart vykašlete, objavia sa zdravotné neduhy – spojené najmä s pohybovým aparátom. 

Telefonický výklad s Petrom? Kliknite. 

 

Rak

Počas jarný dní trávte maximum času pod holým nebom – teda v prírodnom prostredí. Dobije vám batérie. Objímajte stromy – aj keď sa vám tento „akt“ zdá byť čudný. Z porastov si vyberte napríklad lipu – je to drevina prislúchajúca k Rakom. Podporí vám trávenie, zharmonizuje kardio-systém.

Telefonický výklad s Petrom? Kliknite. 

 

Lev

Otvára sa pred vami finančný týždeň. Ak chcete investovať, zrealizovať dobrý a výhodný predaj alebo vstúpiť do podnikania, učiňte tak práve v týchto dňoch. Je možné, že sa v okolí nestretnete s pochopením, ba dokonca vás od inšpirácie môžu odrádzať i tie najbližšie osoby. Stojte si však za svojím, pretože hviezdy sú vašim nápadom naklonené.

Telefonický výklad s Petrom? Kliknite. 

 

Panna

Počas aktuálnych dní sa budete cítiť ako v zlatej klietke – a to najmä tie Panny, ktoré fungujú po boku manipulatívneho a dominantného partnera, majúceho tendencie všetko riadiť podľa vlastných noriem a princípov. Vedzte, že ak ste dlhodobo v takzvanej zvieracej kazajke, vaše ja začne štrajkovať.

Telefonický výklad s Petrom? Kliknite. 

 

Váhy

Váš partner alebo partnerka nadobúda pocit, že ste v sexe ochladli a že namiesto intímneho zbližovania uprednostňujete konverzáciu, praktizovanie spoločných záľub či romantické sedenie pod hviezdnou klenbou. To všetko je síce pekné, no korením vzťahov je aj zdravá sexualita. Pustite sa do nápravy. 

Telefonický výklad s Petrom? Kliknite. 

 

Škorpión

Do života mnohých Škorpiónov vstúpili za ostatné týždne neľahké situácie - spojené s rodinou, financiami či pracovnými záležitosťami. Teraz si môžete vydýchnuť. Nadchádzajúce obdobie sa ponesie v znamení pokoja a harmónie. Sudičky vám naservírujú príjemné a pozitívne chvíle, vrátane kvalitného relaxu.

Telefonický výklad s Petrom? Kliknite. 

 

Strelec

Neseďte doma so založenými rukami. Hoci vás vnútorní démoni nabádajú k tomu, aby ste sa izolovali od okolitého sveta a umárali sa v samote, vaša duša vie, že potrebujete spoločnosť. Stretnite sa s tými, ktorých ľúbite, s ktorými sa cítite dobre a komfortne. Prečistite si pečeň.

Telefonický výklad s Petrom? Kliknite. 

 

Kozorožec

Už toľkokrát vás varovala, no vy ste ju ignorovali. Reč je o intuícii - vnútornom hlase, ktorý človeku ukazuje správnu životnú cestu. Naučte sa pracovať so skrytými zmyslami. Vždy, keď máte vnútorné nutkanie čosi spraviť, zmeniť alebo povedať, nezaváhajte ani chvíľku. Zbytočným premýšľaním a analyzovaním môžete všetko iba zbabrať.

Telefonický výklad s Petrom? Kliknite. 

 

Vodnár

Dosiaľ ste všetku energiu investovali do blízkych; teraz nadišiel čas, aby ste potešili vlastné ja. Kúpte si niečo pekné alebo zájdite na výlet. Vaša hlava potrebuje vypnúť. Ak vás rodinný príslušník požiada o pomoc, skúste prehodnotiť, či pomocnú ruku skutočne potrebuje, alebo len zneužíva vašu empatiu.

Telefonický výklad s Petrom? Kliknite. 

 

Ryby

Ryby majú pred sebou transformačné obdobie, počas ktorého prejdú masívnymi zmenami. Najmä ich správanie. Viacerí jedinci už zistili, že precitlivenosť a expresívne prejavy viac škodia než pomáhajú. Oveľa spokojnejší a harmonickejší budete, keď sa naučíte životné ťažkosti prekračovať a nerýpať sa v nich. Čo bolo, bolo. Nevracajte sa k minulosti, žite pre súčasný okamih.

Telefonický výklad s Petrom? Kliknite. 

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay