Kartoskop od 18. do 24. februára

15.02.2019 07:46
 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Uriel – Karta Dom

Aktuálny týždeň je vhodný na: zmeny spojené s bývaním – ich plánovanie alebo realizáciu; predaj a kúpu nehnuteľností; estetické alebo rekonštrukčné úpravy príbytku; veľké upratovanie bytu či domu
V tomto týždni sa treba vyhýbať: strachom zo životných zmien; otáľaniu a vyčkávaniu na zázraky; zanášaniu domácnosti špinou, neporiadkom alebo zbytočnosťami
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Mám šťastlivý domov.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: chrbtica
Kľúčový minerálny kameň: rubín
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: vo vzduchu visí konflikt s blízkou osobou. Je však žiaduci – pretože práve prostredníctvom výmeny názorov sa vyčistí dlhodobo napätá atmosféra. Práca, kariéra a financie: môžete si mädliť ruky – aktivita, do ktorej ste za ostatné obdobie vrazili energiu, prináša sladké plody. Duchovná ríša však prináša aj výstrahu – pozor na výdavky do malicherností. Zdravotný stav: haprovať môže respiračný trakt.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: zmocňuje sa vás dilema – neviete, či máte osobnú energiu vkladať do materiálnych tém, alebo do cibrenia osobných vzťahov. Duchovná ríša v tom má jasno – venujte sa skvalitňovaniu citovej sféry. Práca, kariéra a financie: vaša hlava produkuje množstvo dobrých nápadov. Zatiaľ si ich spisujte – až po čase sa objaví priestor na ich realizáciu. Zdravotný stav: zaregistrovať môžete bolesti kolien alebo bedrových kĺbov. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: nad vzdušnými jedincami visí výstražný nebeský meč. Pozor na flirty, či dokonca neveru. Kučeravých myšlienok bude viac než dosť – vykorigujte ich. Práca, kariéra a financie: v ostatnom čase ste príliš materialistický jedinec. Na všetko hľadíte cez prizmu kariéry alebo peňazí. Zmeňte optiku. V opačnom prípade sa citovo vzdialite ľuďom, ktorí vás obklopujú. Zdravotný stav: venujte sa posilňovaniu imunity. 
 
RAK
Láska a vzťahy: vaša snaha fungovať v kvalitnejších vzťahoch sa pretaví do zberu sladkých plodov. Vinie sa pred vami priam ukážkový týždeň. Vylúčené nie sú ani prekrásne romantické chvíle s blízkym jedincom. Práca, kariéra a financie: ak niečo chcete, musíte si dupnúť – samo od seba to nepôjde. Na materiálnej báze sa od vás očakáva akčnosť, dynamickosť, pružnosť, promptnosť a smelosť. Zdravotný stav: opatrní by mali byť najmä žalúdkari alebo žlčnikári. 
 
LEV
Láska a vzťahy: pred ohnivákmi sa črtá vzrušujúci týždeň. Áno, o zdravú erotiku bude dobre postarané. Ak intimita v partnerstve či manželstve haprovala, teraz nastane zázračná náprava. Práca, kariéra a financie: počas aktuálnych dní máte mimoriadne pootvárané finančné kanály. Môžete aj zdravo riskovať. Investície, nad ktorými už nejaký ten čas váhate, neodkladajte. Zdravotný stav: pozor na drobné zakopnutia alebo buchnutia. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: duchovná ríša vystríha – na polovičku pôsobíte príliš rázne, dogmaticky, mentorsky, prípadne aj chladne. Vykorigujte svoj prístup k nej – v opačnom prípade sa vám emočne vzdiali. Práca, kariéra a financie: opäť upadáte na duchu. Ste nerozhodný jedinec, ktorý nevie, ktorými materiálnymi cestami sa má vydať. Pamätajte, že osud za vás nerozhodne. Verdikt je výsostne vo vašich rukách. Zdravotný stav: haprovať bude chrbtica. 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: vo vzduchu visí porážka, zrada, sklamanie, podpásovka, a teda aj oči pre plač. Nad emočným sklamaním príliš veľa neúfajte – čoskoro nad vami opäť vyjde slnko. Práca, kariéra a financie: ak vám do cesty frnkne zaujímavá pracovná ponuka, príliš ju neanalyzujte – jednoducho ju prijmite. Aktuálne obdobie žehná spontánnym krokom a rozhodnutiam. Zdravotný stav: štrajkovať môže tlak alebo tep. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: v týchto dňoch si dávajte pozor na prehnané sexuálne nároky voči polovičke. Má dosť svojich starostí – a ustavičné dobiedzanie by ju ešte väčšmi vynervovalo. Práca, kariéra a financie: aktuálny týždeň je vhodný na nasávanie nových poznatkov. Čítajte knihy, absolvujte kurz, zájdite na prednášku. Všetky vedomosti sa vám zídu pri materiálnom rozkvete. Zdravotný stav: objaviť sa môže nafukovanie brucha a meteorizmus.  
 
STRELEC
Láska a vzťahy: ohniváci prežijú hádavý týždeň. Vstúpite do sporov s polovičkami, rodinnými príslušníkmi, priateľmi alebo kolegami. Snažte sa nebyť príliš krutý jedinec – môžete si ich nadobro pohnevať. Práca, kariéra a financie: materiálny plán, nad ktorým aktuálne uvažujete, stroskotá. Duchovná ríša radí – okrešte svoju nepokoru. V ostatnom čase má preexponovanú formu. Zdravotný stav: pozor na návrat chronických ochorení z minulosti. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: duchovné sféry nachystali pre zemských jedincov priam rozprávkový týždeň – aspoň čo sa vzťahov týka. S milujúcou osobou prežijete nezabudnuteľné chvíle. Práca, kariéra a financie: v materiálnej oblasti sa črtajú peripetie a starosti. Nie je vylúčené, že doplatíte na chybu, ktorej ste sa dopustili pred pár dňami či týždňami. Zdravotný stav: objavia sa bolesti hlavy, krčnej chrbtice, prípadne aj starosti so spánkom. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: vaša polovička alebo blízka osoba má pocit, že jej nevenujete dostatok citov. Väčšmi sa otvorte – a bez strachov jej vyjavte to, ako ju ľúbite. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – pozor na chyby alebo nesprávne rozhodnutia z minulosti. Nezopakujte nuansy, ktorých ste sa už kedysi dopustili a priniesli vám oči pre plač. Zdravotný stav: ak ste dlhodobo neabsolvovali preventívku, uskutočnite nápravu. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: duchovné sféry radia – viac pozornosti investujte do rozvoja alebo rozkvetu rodinných vzťahov. Uvedomte si, že „famíliu“ máte len jednu – a treba si ju užiť, kým je na to čas a priestor. Práca, kariéra a financie: materiálne méty sa budú plniť pomalšie ako očakávate. Nezúfajte – a stotožnite sa s teóriou, že všetko sa deje v intenciách prirodzenej evolúcie. Zdravotný stav: pozor na metabolizmus. 
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay