Kartoskop od 18. do 24. mája

17.05.2020 17:27

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA AKTUÁLNE DNI

Archanjel Raziel -  karta Transformácia mysle

Aktuálne obdobie je vhodné na: „prerábku“ mysle; eliminovanie negatívnych foriem uvažovania; pozitívne idey; uvedomenie si, že vývoj života je vo veľkej miere závislý od kvality myšlienok

Kľúčová afirmácia: „Svoju myseľ mám plne pod kontrolou.“

Zdravotná výzva: počas aktuálnych dní treba mať pod zvýšeným dohľadom hlavu ako takú, mozog, psychiku a spánok

Kľúčový minerálny kameň: čaroit

 

 

Baran

Niekto z blízkych potrebuje pomocnú ruku. Možno morálnu, možno finančnú. Staňte sa preňho guruom či dobrou vílou. Časom vám to vráti. Utužte priateľské spojivo, ktoré sa v ostatnom čase narušilo. V práci sa vám darí – ste magnetom na úspech. Do osobnej kasy natečú nečakané peniaze. Na cestách opatrne – nikam sa nenáhlite.

 

Býk

Ak ste za ostatné týždne makali ako fretky a do pracovnej oblasti ste vkladali maximum prajných vibrácií, teraz zaregistrujete pozitívne zmeny. Konečne sa dostaví očakávaný úspech. Polepší sa tým Býkom, ktorí pracujú pod niekým, ale aj tým jedincom, ktorí si zarábajú sami na seba. Na úrovni zdravia pozor na zápaly v lonovej oblasti.

 

Blíženci

Pred Blížencami, deťmi Merkúra, sa vinie samotársky týždeň. Máte sa ponoriť do vlastného ja – a pouvažovať na ďalším životným smerovaním. Meditujte a rozjímajte. Rozvíjajte duchovné dary. Ukončite pracovné aktivity, ktoré vás neuspokojujú a kradnú osobnú vitalitu. S investíciami opatrne. V rámci zdravia majte pod dohľadom chrbticu. 

 

Rak

Starý a overený frazeologizmus znie: pomaly ďalej zájdeš. Nech je pre vás táto múdrosť dobrou radou nad zlato. Váš život sa zmenil na bežeckú dráhu. Ustavične sa niekam náhlite a viac-menej nič nestíhate. Spomaľte. V opačnom prípade riskujete zdravotné neduhy – spojené najmä s kardiovaskulárnym systémom.

 

Lev

Ak si myslíte, že osobný vzťah sa bude kreovať a cibriť sám, ste na omyle. Musíte ho ustavične vyživovať novátorskými energiami. V opačnom prípade oslabne. Zlepšite intimitu. V práci sa objavia sokovia a rivali – nevšímajte si ich. Časom si nájdu novú obeť. Počas aktuálnych dní vás môže potrápiť vracajúce sa chronické ochorenie.

 

Panna

Merkúrovci vstupujú do obdobia rivalstva a súperenia. Na obzore sú nepriatelia a sokovia. Ak ste dosiaľ fungovali v relatívne stabilných pracovných vodách, vedzte, že teraz budú rozčerené, a to jedincami, ktorí budú chcieť siahnuť po vašom poste alebo výhodách, ktoré máte. Je žiaduce obrniť sa poriadnou dávkou vytrvalosti a odvahy.

 

Váhy

Pred vzdušnými jedincami, deťmi Venuše, sa vinie týždeň, na ktorý nebudú spomínať s úsmevom na perách. Peripetie sa črtajú aj na úrovni vzťahov, aj na materiálnej báze. V osobnom vzťahu hrozia ničivé rozbroje, v práci zasa pokarhania zo strany nadriadených. Toto všetko sa podpíše pod zdravotný stav – predovšetkým psychiku. 

 

Škorpión

Pred vodným znamením zodiaku sa črtá obdobie renesancie, rozkvetu, oživenia vnútornej sily. Vaša duša sa chce odstrihnúť od všetkého starého, prežitého a skostnateného. A je jedno, či ide o zašlé myšlienky, negatívne spomienky, alebo o konkrétne životné momenty, ktoré vás zväzujú a spútavajú. Osudová úloha na nasledujúce dni je jasná – prebudiť v sebe internú silu a začať nanovo.

 

Strelec

Je zrejmé, že ste v poslednom čase ublížili osobe, ktorá vás ľúbila. Konali ste zbrklo. Možno ste podľahli pokušeniu. Veľmi rýchlo ste však zistili, že nešlo o správny krok. Teraz ho ľutujete. Pravda je však taká, že brány, ktoré ste zlým rozhodnutím zatvorili, sú už zamknuté. To, čo môžete urobiť, je poučiť sa z nevhodného správania a pred vlastným ja si sľúbiť, že v budúcnosti dané chyby nezopakujete.

 

Kozorožec

Osobné vzťahy sa utužujú, osamelí Kozorožci môžu naďabiť na spriaznenú dušu. Oplatí sa mať oči na stopkách. Pozvanie do milej spoločnosti neodmietnite. Rovnako neodignorujte rodinné posedenia či seansy. V práci povzbuďte kolegiálne zväzky. Na úrovni zdravia majte pod dohľadom respiračný trakt. 

 

Vodnár

Vodnári, deti Uránu, bývajú rozpoltení – na jednej strane svoju polovičku milujú, na strane druhej ju týrajú svojou náročnosťou a kritickosťou. A práve škodlivé rysy vášho ja vygradujú počas aktuálnych dní. Skúste ich ukočírovať. V práci sa stráňte intríg – do žiadnych nevstupujte. Otočia sa proti vám.

 

Ryby

Duchovná ríša vás pobáda k inventúre. Zanalyzujte vlastné ja – na čistý hárok napíšte o svojich dobrých vlastnostiach, ale aj o charakterových muchách. Buďte otvorený, na nič sa nehrajte. Keď papier zapíšete, preštudujte si zosnované tézy. A teraz prichádza azda najdôležitejšia úloha: popracovať na osobnostnom prerode.

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay