Kartoskop od 18. do 24. marca

17.03.2019 08:28

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Metatron – karta Cesta 

Aktuálny týždeň je vhodný na: uskutočňovanie dôležitých a podstatných zmien; robenie toho, čo vaše pravé ja považuje za nevyhnutné; načúvanie potrebám duše a ich nasledovanie; správne zacielenie osobnej sily a energie; plánovanie alebo realizovanie ciest
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Kráčam po správnych cestách.“
Zdravotná výzva: počas aktuálneho týždňa treba dávať väčší pozor na cestách
Kľúčový minerálny kameň: sodalit
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – s polovičkou alebo blízkou osobou sa väčšmi zhovárajte, a to aj o bežných témach. V ostatnom čase vaša komunikácia hapruje. Uvedomte si, že dialógy sú grom kvalitných vzťahov. Práca, kariéra a financie: ste plný energie. Vo vašej hlave sa rodí množstvo dobrých nápadov. Ak ich zrealizujete, prinesú vám nemálo peňazí. Zdravotný stav: objaviť sa môžu virózy alebo zápalové procesy v organizme.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: v ostatnom čase si hudiete len to svoje – a na názory alebo optiky blízkych ľudí kašlete. Siahnite po náprave. V opačnom prípade sa z vás stane čistý egoista. Práca, kariéra a financie: ak ste v uplynulom období fungovali v móde pasivity a lenivosti, teraz sa situácia mení. Rodí sa vo vás novátorský oheň. Zužitkujte ho na realizáciu pracovných nápadov a ideí. Výsledky bude viac než prajné. Zdravotný stav: pod kontrolou majte lonovú oblasť. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: hoci zväčša býva váš citový život popretkávaný peripetiami a komplikáciami, aktuálny týždeň bude iný. Zažijete toľko lásky, koľko už dávno nie. Vo vzduchu visia príjemné romantické chvíle s milujúcou osobou. Práca, kariéra a financie: ak vás súčasné materiálny štruktúry unavujú a kradnú vašu silu, nebojte sa siahnuť po náprave. Uvedomte si, že univerzum je štedré – a na zemi jestvuje nespočetné množstvo pracovných možností. Zdravotný stav: pite viac tekutín. 
 
RAK
Láska a vzťahy: počas aktuálnych dní si dávajte pozor na emočné vracanie sa do minulosti. Nejatrite v sebe staré rany – mohla by utrpieť vaša psychika. Žite pre moment tu a teraz. Práca, kariéra a financie: máte v sebe množstvo nápadov, no zároveň aj strachov, ktoré vám tieto idey bránia pretavovať do reality. Prekonajte ich – a uvidíte, že zažiarite. Zdravotný stav: haprovať môže trávenie i nervový systém. 
 
LEV
Láska a vzťahy: na aktuálne dni budú ohniváci spomínať neradi. Vo vzduchu visia starosti a peripetie, a to aj na poli lásky. Stráňte sa zbytočných sporov – vyvolaných vašou snahou mať zakaždým pravdu. Práca, kariéra a financie: aktivity alebo projekty, do ktorých ste vrazili energiu, nevyjdú podľa vašich predstáv a očakávaní. A to ukrojí z vášho sebavedomia. Nezúfajte – čoskoro sa vám ego-hrebienok opäť postaví do pozoru. Zdravotný stav: pozor na respiračné ťažkosti. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: duchovné sféry radia – siahnite po veľkej životnej inventúre. Ak vás súčasné citové či vzťahové štruktúry nebavia, vykorigujte ich. Nefunkčný vzťah ukončite. Ak ste dlhodobo v režime osamelosti, nájdite si spriaznenú dušu. Práca, kariéra a financie: na pleciach toho máte viac než dosť. Dôvod? Nedokážete povedať nie. Ak v tomto móde zotrváte, povinností bude pribúdať. A vám z toho praskne hlave. Zdravotný stav: pozor na infekčné ochorenia. 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: na obzore je vynikajúci, priam rozprávkový týždeň. Vzdušní jedinci si vychutnajú celostnú hojnosť – aj duchovnú, aj materiálnu. Od polovičky či blízkej osoby dostanú toľko prajných citov, koľko už dávno nie. Práca, kariéra a financie: v robote sa vám darí, finančné kanály sú pootvárané. Počas atkuálnych dní pokúšajte Šťastenu – je vám mimoriadne naklonená. Zdravotný stav: jarné športové aktivity zvýšia vašu vitalitu. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: s polovičkou alebo blízkou osobou vediete nudný život. A ten škodí i vám, i jej. Urobte niečo nezvyčajné – čím stagnačné energie rozbijete. Čo tak spoločný výlet alebo dovolenka? Práca, kariéra a financie: ak ste za ostatné obdobie tápali, hľadajúc odpoveď na otázku, čomu sa máte venovať, teraz prichádza rozlúsknutie. Vo vašej hlave sa rodia jasné materiálne plány. A to je dobre. Zdravotný stav: pozor na zápaly v lonovej oblasti. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: duchovné sféry prinášajú pre ohnivákov výstrahu – počas aktuálnych dní sa stráňte flirtov, pokušení, nerestí a nevery. Polovička by na klamstvá prišla – a to by znamenalo poriadny oheň na streche. Práca, kariéra a financie: materiálne energie stoja. Máte pocit, že nič sa nehýbe – a vy prešľapujete na mieste. Čoskoro nastane náprava. Chce to ešte malú dávku trpezlivosti. Zdravotný stav: pozor na bolesti, prípadne aj úrazy dolných končatín. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: vo vašom osobnom zväzku vládnu dusná atmosféra. Niečo ostalo nevypovedané, a teda priškripnuté. Chce to otvorený dialóg. Bez neho sa situácia nezmení. Práca, kariéra a financie: materiálne méty sa do reality pretavujú pomalšie. Neuponáhľajte ich – všetko má svoj prirodzený čas a prirodzenú evolúciu. S peniazmi opatrne – nemíňajte na malichernosti. Zdravotný stav: haprovať môže respiračný trakt aj chrbtica. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: aktuálne dni žičia spoločenskému životu. Oprášte staré priateľské kontakty alebo vytvorte nové. Choďte sa zabaviť – vaše psyché to potrebuje ako soľ. Práca, kariéra a financie: už dávno ste zistili, že ak do vykonávaných činností vkladáte lásku, prinášajú zdar a úspech. A v tomto týždni to platí dvojnásobne. Utužujte kolegiálne zväzky. Zdravotný stav: haprovať môže kardiovaskulárny systém. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: ustriehnite náladovosť. Pravda je taká, že jeden deň ste ako anjel, druhý ako čert. A polovičke alebo blízkej osobe to poriadne prekáža. Pohár trpezlivosti pomaly preteká. Práca, kariéra a financie: vo vašej blízkosti je osoba, ktorá vami máva a manipuluje. Môže ísť o chamtivého šéfa alebo zákerného kolegu, ktorý myslí len na vlastné blaho. Použite zdravý sedliacky rozum – ten „škodného“ okamžite odhalí. Zdravotný stav: pozor na dolné končatiny.  
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay