Kartoskop od 19. do 25. apríla

17.04.2021 07:49

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA AKTUÁLNE DNI

Archanjel Rafael -  karta Životospráva

Aktuálne obdobie je vhodné na: zmenu životosprávy; korekciu stravy; pohybové aktivity; harmonizáciu psychiky

Kľúčová afirmácia: „Dbám na svoje telá – energetické, duševné aj fyzické.“

Zdravotná výzva: počas aktuálnych dní treba mať pod zvýšenou kontrolou metabolizmus

Kľúčový minerálny kameň: krištáľ

 

 

Baran

Vo vzduchu visí problém – váš osobný vzťah môže byť narušený workoholizmom, s ktorým súperíte už dlhší čas. Vyhnite sa presvedčeniu, že človeka živí iba robota; naopak – kľúčovým atribútom by mala byť citová a ľúbostná spokojnosť. V rámci zdravia majte pod drobnohľadom krčnú chrbticu.

 

Býk
Ustavične čakáte na to, čo pre vás spraví ten druhý. A to je chyba! Uvedomte si, že v každom vzťahu musí fungovať rovnováha medzi dávaním a braním. Raz do zväzku investuje jeden, raz druhý. V práci sa vás zmocní dilema – či ostať v súčasných štruktúrach, alebo siahnuť po zmenách. Rozhodujte sa intuitívne.

 

Blíženci
Pridŕžate sa dávnovekých spôsobov správania – a to vášmu vzťahu škodí. Zahĺbte sa do vlastného ja – a eliminujte v sebe také črty alebo rysy, ktoré zväzok deštruujú. V práci sa črtá sklamanie, zrada, úder pod pás alebo takzvaný jedovatý šíp hodený do chrbta. Na nepriateľa či útočníka sa nehnevajte – urobil to z dôvodu vlastného nesebavedomia.

 

Rak

Pod dohľadom majte najmä zdravie. Objaviť sa môžu respiračné starosti - zápaly mandlí, hrtana, priedušiek alebo pľúc. Máte dlhodobo nefunkčnú piatu, čiže komunikačnú čakru. Nedávate von svoje emócie – schovávate si ich v útrobách. Krčnú čakru lieči svetlomodrá farba, z minerálnych kameňov si na oblasť hrudníka prikladajte tyrkys či tyrkenit.

 

Lev  

Ohnivé znamenie zverokruhu má pred sebou mimoriadne prajnú etapu. Po vašom boku stoja anjeli hojnosti a prosperity. Pomyselné vetry šťastia a úspechu prúdia tak do citovej sféry, ako aj do oblasti práce, kariéry a financií. Vo veľkej miere ste k pozitívnym momentom prispeli aj vy sami – za ostatné obdobie ste prešli veľkým reštartom vlastného ja.

 

Panna

Počas aktuálnych dní nerobte dôležité citové alebo vzťahové rozhodnutia – neboli by správne. Veciam dajte viac-menej voľný priebeh – vykryštalizujú sa samy. V práci dbajte na vyvážené, čiže recipročné energie. Nielen dávajte, ale i berte. V ostatnom čase sa vyšťavujete. Na úrovni zdravia ustriehnite okrem celostnej únavy aj pohybový aparát.

 

Váhy

Stále sa motáte v tých istých vzťahových alebo citových štruktúrach. A neviete z nich vyjsť. Dôvod? Blízku osobu alebo zväzok, v ktorom existujete, si čačkáte. Sňajte si z nosa ružové okuliare. V práci sa vám darí – a otvárajú sa pred vami stále nové a nové obzory. Čerstvé výzvy neodignorujte – prinesú vám nemálo peňazí. Na úrovni zdravia majte pod dohľadom krížovú chrbticu a lonovú oblasť.

 

Škorpión

Počas nadchádzajúceho týždňa sa oplatí mať oči na stopkách. Sudičky budú štedré a pred mnohými vodákmi sa otvoria dosiaľ nepoznané obzory, sféry a dimenzie. Aktuálne dni sú ako stvorené na kutie nových plánov, cieľov, túžob a predsavzatí. Pokiaľ budú naplnené energiami dobra, k ich realizácii dôjde rýchlosťou blesku.  Pracujte s tvorivým duchom, nápaditosťou a kreativitou, nechajte sa okúzliť múzou.

 

Strelec
Pred Strelcami sa črtá nie príliš pozitívny týždeň. Peripetie sa objavia tak na poli lásky a vzťahov, ako aj na materiálnej pôde. S polovičkou alebo blízkou osobou sa nezhodnete v zásadných otázkach. Výsledkom budú hádky. V práci vám zasa nevyjde projekt alebo aktivita, od ktorej ste si veľa sľubovali. Harmonizujte si psychiku – je napružená ako struny na lutne. 

 

Kozorožec
Zemské typy budú v nadchádzajúcom období veľa premýšľať. Mozog im pobeží na plné obrátky – nezastaví sa ani v noci. Dôvodom má byť masa povinností a úloh, ale aj nezvládnuté starosti či peripetie z predošlých mesiacov. Niečo sa pokazilo, zničilo alebo narušilo – a doteraz ste nenašli spôsob, ako pomyselné diery zaplátať. To vám nahlodáva psychiku. Okrem nej ustriehnite aj kosti.

 

Vodnár

Na obzore je zdravotný týždeň – vo vzduchu visí choroba. Má psychosomatický ráz. To znamená, že vás opätovne upozorní na nesprávne myslenie, cítenie alebo žitie. Takzvané psychosomatické zdravotné neduhy indikujú, že človek v sebe prechováva škodlivé myšlienky a emočné balasty alebo že nejestvuje v súlade s potrebami a požiadavkami duše. Siahnite po osobnostných korekciách.

 

Ryby

Už dávnejšie ste pochopili, že kvalita vašich zväzkov závisí od aktivity, ktorú buď vyviniete, alebo nie. Ak ste dynamický jedinec – a vzťah vyživujete ustavične novými a novými vibráciami, partnerstvo či manželstvo prekvitá. Nestagnuje. Naopak, ak ste v pasívnom móde a vyčkávate na to, čo urobí ten druhý, zo zväzku vyprchávajú pozitívne vibrácie. Dobrou správou je, že v nasledujúcich dňoch budete oplývať akčným fluidom.

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay