Kartoskop od 22. do 28. februára

21.02.2021 08:05

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA AKTUÁLNE DNI

Archanjel Cafkiel -  karta Inventúra v domácnosti

Aktuálne obdobie je vhodné na: zmeny spojené s bývaním; vyupratovanie príbytku; očistu domu alebo bytu, napríklad fakľou z bielej šalvie

Kľúčová afirmácia: „Zlí duchovia príbytku, practe sa preč!“

Zdravotná výzva: počas aktuálnych dní treba mať pod zvýšenou kontrolou dolné končatiny

Kľúčový minerálny kameň: červený jaspis

 

 

Baran

Zväzok, v ktorom jestvujete, stagnuje. Je žiaduce vliať doň novátorské a čerstvé vibrácie. Nečakajte na zásah polovičky – uskutočnite to vo vlastnej réžii. V práci pozor na lži, špekulácie, machinácie, podvody. Klamstvá by sa odhalili rýchlosťou blesku. Na úrovni zdravia majte pod drobnohľadom srdce, tlak, tep a cievy. 

 

Býk

Vo vzduchu visí podpásovka, a to od osoby, od ktorej by ste to vonkoncom nečakali. V osobnom vzťahu ustriehnite flirty či neveru – najmä zo strany polovičky. V práci viac konajte ako snívajte. Fantazírovanie vášmu ja nesvedčí. V prípade, že dlhodobo odkladáte určitý operačný zákrok, nebojte sa naplánovať si ho práve teraz.   

 

Blíženci

Pred vzdušnými jedincami sa vinie etapa, na ktorú nebudú spomínať s úsmevom na perách. Peripetie sa črtajú aj na úrovni vzťahov, aj na materiálnej báze. V osobnom vzťahu hrozia „krvavé“ rozbroje, v práci zasa pokarhania zo strany nadriadených. Toto všetko sa podpíše pod zdravotný stav – predovšetkým psychiku. 

 

Rak

Osobné vzťahy sa utužujú, osamelí „Lunárnici“ môžu naďabiť na spriaznenú dušu. Oplatí sa mať oči na stopkách. Pozvanie do milej spoločnosti neodmietnite. Rovnako neodignorujte menšie rodinné „seansy“. V práci utužte kolegiálne zväzky. Na úrovni zdravia majte pod dohľadom respiračný trakt. 

 

Lev

Mnohí ohniváci bývajú rozpoltení – na jednej strane svoju polovičku milujú, na strane druhej ju týrajú svojou náročnosťou a kritickosťou. A práve škodlivé rysy vášho ja vygradujú počas aktuálnych dní. Skúste ich ukočírovať. V práci sa stráňte intríg. Viac športujte – telo aj duša pohybové aktivity potrebujú ako soľ. 

 

Panna

Niekto z blízkych potrebuje pomoc. Možno morálnu, možno finančnú. Staňte sa preňho guruom či koučom. Časom vám to vráti. Utužte priateľské spojivo, ktoré sa v ostatnom čase narušilo. V práci sa vám darí – ste magnetom na úspech a zdar. Do osobnej kasy natečú nečakané peniaze. Na cestách opatrne! 

 

Váhy

Pred „Venušovcami“ sa vinie samotárske obdobie. Máte sa ponoriť do vlastného ja – a pouvažovať na ďalším životným smerovaním. Meditujte a rozjímajte. Rozvíjajte duchovné dary. Ukončite pracovné aktivity, ktoré vás nesaturujú a kradnú osobnú vitalitu. S investíciami opatrne. V rámci zdravia majte pod dohľadom kríže.  

 

Škorpión

Ak si myslíte, že osobný vzťah sa bude kreovať sám, ste na omyle. Musíte ho ustavične vyživovať novátorskými energiami. V opačnom prípade zatuchne. Zlepšite intimitu. V práci sa objavia sokovia a rivali – nevšímajte si ich. Časom si nájdu novú obeť. Počas aktuálnych dní vás môže potrápiť vracajúce sa chronické ochorenie. 

 

Strelec

Na obzore sú konflikty, spory a hádky. Pripravte si vhodné argumenty – len tie protivníka odrovnajú a schladia. Duchovná ríša radí – zlepšite priateľské spojivá. V ostatnom čase na ne kašlete. V práci nielen dávajte, ale aj berte. Nebojte sa vypýtať si viac. Ak vás sužuje určitá choroba, skúmajte jej psychosomatiku. 

 

Kozorožec

Aktuálne dni žičia zlepšovaniu rodinného prostredia. Skrášlite príbytok. Kúpte doň oku lahodiace predmety. V práci sa vyhýbajte balansu a nerozhodnosti – k určitej veci alebo výzve zaujmite striktný postoj. Pokúšajte Šťastenu – môže vám zabezpečiť menšiu výhru. Na úrovni zdravia pozor na priberanie. 

 

Vodnár

Vzdušní jedinci prežijú príjemné a harmonické obdobie. Polovička alebo blízka osoba pre vás prichystá romantické prekvapenie. V práci buďte rázny a rozhodný jedinec. Takzvanú myšaciu bundičku zaveste na klinec. Na úrovni zdravia majte pod dohľadom kardiovaskulárny systém. 

 

Ryby

Vaša polovička má pocit, že ju komandujete. Zmeňte prístup – a doprajte jej viac voľnosti. V práci pozor na preťaženie. Či si to priznáte, alebo nie, na pleciach toho máte viac než dosť. A hoci si myslíte, že ste robot, ktorý zvládne všetko, ste na omyle. Okrem únavy ustriehnite pohybový aparát. 

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay