Kartoskop od 22. do 28. júna

18.06.2020 09:50

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA AKTUÁLNE DNI

Archanjel Rafael -  karta Načerpanie energie v prírode

Aktuálne obdobie je vhodné na: vypnutie hlavy; relaxačný mód; častú návštevu prírodného prostredia; meditácie pod holým nebom

Kľúčová afirmácia: „V prírode nachádzam stratený pokoj a mier.“

Zdravotná výzva: počas aktuálnych dní treba mať pod zvýšeným dohľadom srdcovo-cievne témy

Kľúčový minerálny kameň: serafinit

 

 

Baran

Láska a vzťahy: Ak sa vás polovička alebo blízka osoba bude snažiť vyprovokovať – a odštartovať hádku, ostaňte pokojný jedinec. S mierom v duši sa spory riešia ľahšie. Práca, kariéra a financie: Na obzore je týždeň spontánnosti. Ak vám do nosa frnkne zaujímavý nápad, pustite sa doň. Bude úspešný. Zdravotný stav: Pozor na konzumáciu nezdravých potravín.

Osobné anjelské sms-ky do mobilu? Kliknite. 

Býk
Láska a vzťahy: Na obzore je takzvaný ničotný týždeň. Vaším spoločníkom sa stane nuda a pasivita. Pozor, aby ste takýmto prístupom neznivočili polovičku. Práca, kariéra a financie: Ak vás súčasné pracovné štruktúry neuspokojujú, zahĺbte sa do vlastného ja – a pouvažujte, čomu by ste sa chceli venovať. Zdravotný stav: Zaregistrovať môžete priberanie na váhe.
Osobné anjelské sms-ky do mobilu? Kliknite. 


Blíženci
Láska a vzťahy: Niečo vás poriadne ťaží a kvári. Zrejme jestvujete vo vzťahu, ktorý nie je plnohodnotný. Chce to otvorený dialóg. Aktuálne dni sú naň priam stvorené. Práca, kariéra a financie: Otvorte sa novým možnostiam. Začnite robiť čokoľvek, čomu ste sa dosiaľ nevenovali. Do bytia ako takého vpustíte svieže vibrácie. Zdravotný stav: Ochromiť vás môžu bolesti chrbta.
Osobné anjelské sms-ky do mobilu? Kliknite. 


Rak

Láska a vzťahy: Fantastický týždeň sa vinie pred tými vodákmi, ktorí sú sami. Áno, stretnúť môžete fajn človeka – a odštartovať s ním pomyselný ľúbostný dialóg. Práca, kariéra a financie: V ostatnom čase ste si na plecia vzali masu povinností, úloh a kompetencií. Teraz máte vypnúť – a opačnom prípade sa vyžmýkate ako citrón. Zdravotný stav: Okrem únavy ustriehnite kožu.
Osobné anjelské sms-ky do mobilu? Kliknite. 


Lev

Láska a vzťahy: Na obzore je týždeň dôležitého rozhodnutia, a to na poli vzťahov alebo lásky. Pri verdikte sa nechajte viesť múdrymi vnútornými hlasmi. Práca, kariéra a financie: Ak vás blízki ľudia odrádzajú od kľúčového materiálneho kroku, vedzte, že dôvodom je ich ustráchanosť. Zabudnite na cudzie obavy – a urobte to, čo chcete. Zdravotný stav: Pobolievať môžu dolné končatiny.
Osobné anjelské sms-ky do mobilu? Kliknite. 


Panna

Láska a vzťahy: Vašej polovičke sa páči, že ste zodpovedný jedinec. V týchto dňoch popracujte na kresaní ďalšej osobnostnej rysy. Väčšmi otvorte svoje srdce. Práca, kariéra a financie: Vo vašej blízkosti je konfliktný človek. A stret názorov hrozí práve v nadchádzajúcej etape. Pripravte si pevné nervy. Zdravotný stav: Skrášlite svoje ja.

Osobné anjelské sms-ky do mobilu? Kliknite. 



Váhy

Láska a vzťahy: Kvalitná intimita je korením každého vzťahu, nech ste už v akomkoľvek veku. Postarajte sa o zlepšenie sexuálnej iskry. Práca, kariéra a financie: Vo vzduchu visí podraz od osoby, ktorá naoko pôsobí seriózne. Vyžaduje sa obozretnosť. Zdravotný stav: Zaregistrovať môžete starosti s kardiovaskulárnym systémom. Často sa zdržiavajte v prírode.

Osobné anjelské sms-ky do mobilu? Kliknite. 

Škorpión
Láska a vzťahy: Vaša polovička má pocit, že vzťah, v ktorom jestvujete, je ničotný, fádny a prázdny. Chce to iskry novátorskosti. Urobte pre zväzok niečo výnimočné alebo šokujúce. Práca, kariéra a financie: Aktuálne dni žičia nasávaniu nových poznatkov, aj duchovného rázu. Napokon, spiritualita je vám blízka. Zdravotný stav: Potrápia vás bolesti hlavy. 

Osobné anjelské sms-ky do mobilu? Kliknite. 

 

Strelec

Láska a vzťahy: V ostatnom čase ste až príliš tvrdohlavý jedinec. Držíte sa výsostne svojich uhlov pohľadu. Teraz to chce zmenu, a to v podobe zdravých kompromisov. Práca, kariéra a financie: Vo vašej hlave sa rodí množstvo dobrých nápadov – skvalitnite si pomocou nich život. Nenechajte sa odradiť skeptickou blízkou osobou. Zdravotný stav: Pobolievať môžu kolená.  

Osobné anjelské sms-ky do mobilu? Kliknite. 

Kozorožec
Láska a vzťahy: Vo vzduchu visí dovolenkový týždeň. Ak ste ešte na žiadnom výlete neboli, zorganizujte alebo zrealizujte ho práve teraz. Práca, kariéra a financie: Či si to priznáte alebo nie, ste unavený a vyšťavený jedinec. Ak by ste i naďalej ostali vo vypätom móde, môžete závažnejšie ochorieť. Zdravotný stav: Okrem únavy ustriehnite krvný tlak a tep.

Osobné anjelské sms-ky do mobilu? Kliknite. 

Vodnár
Láska a vzťahy: Zmocňuje sa vás pocit, že vás polovička drží v hrsti? Nie ste ďaleko od pravdy. Problém však nie je v nej samej; tkvie v tom, že vo veciach lásky máte iné uhly pohľadu. Práca, kariéra a financie: Na obzore je mimoriadne úspešný týždeň. Zažijete nevídaný zdar. Finančné kohúty sa otvárajú dokorán. Zdravotný stav: Pod kontrolou majte žily, cievy a krv ako takú.

Osobné anjelské sms-ky do mobilu? Kliknite. 


Ryby
Láska a vzťahy: Nadchádzajúce dni majú liečivý charakter. Uzdravte tie vzťahy, ktoré sa narušili. Siahnite aj po vše-odpustení. Práca, kariéra a financie: Na plecia si nakladáte viac ako unesiete. A to je zle. Musíte sa naučiť hovoriť „nie“, a to aj blízkym osobám. Občas využívajú vašu dobrotu. Zdravotný stav: Vypnite a resetujte hlavu. Meditujte.

Osobné anjelské sms-ky do mobilu? Kliknite. 

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay