Kartoskop od 24. februára do 1. marca

24.02.2020 07:07

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Jofiel – karta Múdrosť

Aktuálny týždeň je vhodný na: vstrebávanie nových poznatkov; samo-štúdium; absolvovanie kurzov či prednášok; čítanie motivačných kníh; rozdávanie nadobudnutých vedomostí ďalej

Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Múdriem.“

Zdravotná výzva: počas aktuálnych dní treba mať pod zvýšenou kontrolou žlčník a pečeň

Kľúčový minerálny kameň: tigrie oko

 

 

Baran

Láska a vzťahy: V týchto dňoch sa zmeníte na bútľavú vŕbu. Pre mnohých ľudí sa stanete psychológom či guruom. Práca, kariéra a financie: Duchovná ríša radí: zľavte z tempa. V ostatnom čase toho máte viac než dosť. Povinnosti iných nepreberajte na svoje plecia. Zdravotný stav: Okrem únavy ustriehnite očný tlak.

 

Býk

Láska a vzťahy: Drieme vo vás veľa napätia – a to si budete ventilovať na blízkych. Oveľa lepším riešením by bolo vybiť škodlivé energie športovými aktivitami. Práca, kariéra a financie: Myslite viac kolektívne než individuálne. Držte sa hesla – viac hláv, viac rozumu. Zdravotný stav: Pod dohľadom majte tráviace ústrojenstvo. 

 

Blíženci

Láska a vzťahy: Myslite na vlastné ja. Dožičte a doprajte si viac. Cibrite svoju krásu. Na škodu by nebola ani zmena imidžu. Práca, kariéra a financie: Na obzore je týždeň kvalitných rozhodnutí. Verdikty, ktoré na poli práce či kariéry učiníte, prinesú sladké plody. Zdravotný stav: Cítite sa fit. Jediné, čo treba ustriehnuť, je boľavý chrbát.  

 

Rak

Láska a vzťahy: Ak vás na poli lásky či vzťahov niečo trápi, prihovorte sa nebeskej ríši. Nebojte sa požiadať anjelov či archanjelov o životné korektúry. Práca, kariéra a financie: Na pracovisku hrozia hádky a konflikty. Aj v tých najspornejších momentoch si zachovajte chladnún hlavu. Zdravotný stav: Dbajte na kvalitnú životosprávu. 

 

Lev

Láska a vzťahy: Pozorne sledujte všetko, čo sa na poli lásky alebo vzťahov odohrá. Udalosti, ktoré prežijete, vás môžu veľa naučiť. Hovorí sa tomu nebeský koučing. Práca, kariéra a financie: Na pracovisku ustriehnite zbytočné chyby, a to vplyvom nepozornosti či neopatrnosti. Zdravotný stav: Posilnite imunitu.  

 

Panna

Láska a vzťahy: Pravdepodobne vediete ľúbostnú alebo vzťahovú dilemu. S rozhodnutím počkajte – nerobte zbrklé činy. Isté veci sa vyvinú samy. Práca, kariéra a financie: Na pleciach toho máte ako maku. Zmeňte nemilý trend – oddýchnite si. Zdravotný stav: Okrem únavy ustriehnite krížovú chrbticu.  

 

Váhy

Láska a vzťahy: Pravdepodobne vás niekto sklame alebo podrazí. Prípadne sa dozviete smutnú správu. Neupadajte na duchu. Práca, kariéra a financie: Aktuálny týždeň nie je vhodný na veľké projekty – aj keď vás lákajú. Mohli by priniesť viac starostí než osohu. Zdravotný stav: S boľavým zubom ihneď zájdite k doktorovi.  

 

Škorpión

Láska a vzťahy: Niečo vás trápi – vo vašom vnútornom prostredí ostala uväznená škodlivá emócia. Pokúste sa ju vygumovať, napríklad v meditácii Práca, kariéra a financie: Na obzore je únavný týždeň. Nadobudnete pocit, že vám zo všetkého praskne hlava. Zdravotný stav: Zájdite na dobrú masáž.  

 

Strelec

Láska a vzťahy: Ak na poli lásky registrujete problémy, je žiaduce uvedomiť si, že žiadne konkrétne – fyzické a hmatateľné kroky nepomôžu. Siahnite po duchovnej praktike, čiže modlitbe za očistu vzťahov. Práca, kariéra a financie: Nemíňajte na zbytočnosti. Zdravotný stav: Pod kontrolou majte srdce, tlak, tep a cievy.  

 

Kozorožec

Láska a vzťahy: Na vzťahovej báze nastoľte rovnovážne a recipročné energie. Dávajte, ale i berte. Práca, kariéra a financie: Vaše sebavedomie narastá. Oplývate skvelými nápadmi a nebojíte sa ich pretavovať do reality. Pre mnohých ste vzorom. Zdravotný stav: Ak treba, schudnite.

 

Vodnár

Láska a vzťahy: Tak veľmi by ste chceli zmeniť niekoho z blízkych. Treba si však uvedomiť, že každý je iný – svojský a osobitý. Nesnažte sa ľudí prispôsobovať na svoj obraz. Práca, kariéra a financie: Nad nečakanými výdavkami nebedákajte. Majú dočasný ráz. Zdravotný stav: Zaregistrovať môže starosti s nohami.  

 

Ryby

Láska a vzťahy: Na obzore je týždeň pokušení a nerestí. Ak sa vás zmocnia kučeravé myšlienky, ihneď ich zameťte pod koberec. Práca, kariéra a financie: Vo vašej hlave sa zrodí množstvo brilantných nápadov. Nebojte sa ich pretaviť do reality. Prinesú zisk. Zdravotný stav: Dbajte na zdravé obličky a urogenitálny trakt.

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay