Kartoskop od 25. februára do 3. marca

15.02.2019 07:48

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Haniel – karta Mužská energia

Aktuálny týždeň je vhodný na: využívanie takzvaného sedliackeho rozumu; racio a pragmatizmus; rázne a fixné rozhodnutia; manuálne činnosti; športové aktivity
V tomto týždni sa treba vyhýbať: prehnanej emotívnosti; životnému balansu; pasivite a nude; vyčkávavosti; lenivosti
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Som silný človek.“
Orgány alebo procesy v tele, ktoré treba mať pod kontrolou: pohybový aparát a metabolizmus
Kľúčový minerálny kameň: achát
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: v týchto dňoch si dávajte pozor na lži a klamstvá. Po svojom boku máte človeka, ktorý by „luhanie“ odhalil rýchlosťou blesku. A následky budú kruté. Práca, kariéra a financie: v ostatnom čase pracujete ako fretka – jednoducho povedané: odnevidím do nevidím. Teraz sa pred vami otvára priestor na oddych a relax. Doprajte ich svojmu telu aj duši. Zdravotný stav: okrem únavy ustriehnite tráviace orgány.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: vo vašich osobných zväzkoch vládnu disharmonické a disproporčné energie. Jedna osoba len berie a druhá iba poskytuje. Ak ste človekom, ktorý má tendenciu brať a brať, siahnite po náprave. V opačnom prípade riskujete závažnejšie vzťahové problémy. Práca, kariéra a financie: to, čo dlhší čas stálo a stagnovalo, sa konečne uvádza do pohybu. Tým pádom sa otvárajú aj finančné kohútiky. Zdravotný stav: pozor na obeh krvi. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: ak vaše osobné vzťahy škrípu, nehádžte flintu do žita. Chce to zdravú a otvorenú komunikáciu s polovičkou. Nezabúdajte pritom na rovnováhu medzi rozprávaním a počúvaním. Zásada znie – naučte sa vnímať potreby toho druhého. Práca, kariéra a financie: v ostatnom čase sa vám príliš nedarí. A v týchto intenciách sa ponesú aj nadchádzajúce dni. Potom príde pozitívna zmena. Zdravotný stav: ustriehnuť treba najmä tlak a tep. 
 
RAK
Láska a vzťahy: aktuálne dni žičia partnerským aktivitám. S polovičkou siahnite po záľubách alebo koníčkoch. Oprášiť smiete aj také, do ktorých ste energiu nevrazili už dlhší čas. Práca, kariéra a financie: vo vašej blízkosti je sok alebo rival. A vedzte, že vám dokáže poriadne znepríjemniť život. Odhalíte ho intuíciou. Napokon, máte ju mimoriadne silnú. Zdravotný stav: zaregistrovať môžete slabnúci zrak alebo sluch. 
 
LEV
Láska a vzťahy: nadchádzajúce dni prajú takzvanému jánstvu. Áno, pozornosť vrazte do seba samého. Čiňte to, čo vás baví. Prípadne si spravte radosť – a kúpte si niečo pekné. Práca, kariéra a financie: nápady, ktorých sa vo vašej hlave rodí neúrekom, prinášajú úspech. Na strane druhej – vplyvom nich sa vo vašej blízkosti objavujú nepriatelia a závistlivci. Zdravotný stav: pozor na prechladnutia. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: vaša polovička alebo rodinný príslušník má pocit, že ste až príliš náročný jedinec. Ustavične na niečom bazírujete – a iným ľuďom nedáte vydýchnuť. Zľavte z prehnaných požiadaviek. Práca, kariéra a financie: neúspech ostatných dní nahradí materiálny zdar. V podstate sa vám vydarí všetko, do čoho investujete energiu. Ste plný sily, nápadov a pozitívneho očakávania. Zdravotný stav: haprovať môže hlava. 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: na aktuálne dni nebudú vzdušní jedinci spomínať s úsmevom na perách. Peripetie sa črtajú aj na úrovni vzťahov. Citové problémy, ktoré badáte, sa ešte väčšmi prehĺbia. Práca, kariéra a financie: vo vzduchu visí podraz. Zrejme vás niekto sklame, oklame alebo vám do chrbta hodí jedovatý šíp. Na pomstu zabudnite – danému človeku sa to vráti samo. Zdravotný stav: pozor na dolné končatiny. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: pred vodákmi sa črtá vynikajúci týždeň. Vzťahové problémy upadnú do zabudnutia. Definitívne sa vyčistia a vykryštalizujú. Od blízkeho človeka očakávajte dobrú správu alebo aj dar. Práca, kariéra a financie: to, čo si zaumienite, aj pretavíte do reality. Máte na to všetky predpoklady – nielen osobnú silu, ale aj kvalitné hviezdne konštelácie. Zdravotný stav: začnite viac športovať. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: otvára sa pred vami spoločenský týždeň. Aktuálne dni trávte s ľuďmi, na ktorých vám záleží. Pozvania na oslavy, jubileá alebo zábavy neodmietnite. Práca, kariéra a financie: udalosti ostatných dní vás presvedčili, že vo vás drieme mohutná šelma, ktorá docieli všetko, čo si zaumieni. Teraz si vychutnávate plody úsilia. Peniazmi na sebe nešetrite. Zdravotný stav: objaviť sa môže priberanie na váhe. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: obklopujú vás ľudia, ktorí voči vám prechovávajú mimoriadne prajné city. Vážte si to. A hovorte im, ako ich ľúbite. Na chladnú masku zabudnite. Práca, kariéra a financie: materiálne ciele sa zreálnia. A vám prinesú viac peňazí. Navyše, počas aktuálnych dní sa na vás môžu usmiať anjeli šťastia. Vo vzduchu visia zaujímavé výhry. Zdravotný stav: jar privítajte športovými aktivitami – posilnia telo aj ducha. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: ak ste vo zväzku, dávajte si pozor na človeka, ktorý vás bude chcieť získať zubami-nechtami. Jeho pohnútky sú nekalé. Vedzte, že keby dostal to, po čom prahne, vzápätí vás odhodí ako špinavú handru. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni oplývajú novátorským charakterom. Ak túžite po odštartovaní čerstvých pracovných mét, pustite sa do nich. Máte všetky predpoklady na masívny úspech. Zdravotný stav: ustriehnite lonovú oblasť. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: duchovná ríša vyzýva – pozor na flirty alebo neveru. Pokušenia zameťte pod koberec. Nestoja za to. Vážte si polovičku – nadovšetko vás ľúbi. Práca, kariéra a financie: v ostatných dňoch pôsobíte ako šedá myška. Nemanifestujete svoje danosti, kvality a plusy. Zmeňte to. Veď ste šikovný jedinec s tvorivou dušou. Zdravotný stav: objaviť sa môže ochorenie, ktoré vás už kedysi potrápilo. 
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay