Kartoskop od 27. apríla do 3. mája

27.04.2020 07:47

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA AKTUÁLNE DNI

Archanjel Uriel -  karta Viera v lepšie zajtrajšky

Aktuálne obdobie je vhodné na: eliminovanie strachov a obáv; „nadopovanie“ sa odvahou; stotožnenie sa s teóriou, že všetky problémy sú pominuteľné

Kľúčová afirmácia: „Všetko je a bude v poriadku.“

Zdravotná výzva: počas aktuálnych dní treba mať pod zvýšenou kontrolou pohybový aparát

Kľúčový minerálny kameň: fluorit

 

Baran

Vaši blízki vám zazlievajú, že ste až príliš starostlivý jedinec. Hoci to myslíte dobre, v skutočnosti im leziete na nervy. Siahnite po náprave. Ak máte deti či vnúčatá, veďte ich k športovým aktivitám – v ostatnom čase lenivejú. Na pracovnej báze visia vo vzduchu pozitívne zmeny, ktoré prinesú viac peňazí. V rámci zdravia ustriehnite únavu. 

Mailový výklad? Kliknite. 

 

Býk

V osobných zväzkoch ste až príliš autoritatívny jedinec. Všetko chcete mať podľa seba. Uvedomte si, že polovičke sa to nepáči – a preto sa od vás emočne vzďaľuje. V domácnosti sa pustite do upratovania – izby ukrývajú more harabúrd. V práci utužte kolektív. Peňažné toky sa vďaka akčnému prístupu zlepšujú. Zdravotne ste fit. 

Mailový výklad? Kliknite. 

 

Blíženci

Kdesi vnútri si uvedomujete, že zväzok, v ktorom jestvujete, potrebuje čerstvé vetry. Nečakajte na zásah polovičky; o svieže vibrácie sa postarajte vo vlastnej réžii. Rodinným príslušníkom väčšmi prejavujte lásku a náklonnosť. Pracovnú ponuku, ktorá sa zjaví ako blesk z jasného neba, neodignorujte. Nemíňajte na zbytočnosti.

Mailový výklad? Kliknite. 

 

Rak

Na aktuálne dni budú lunárne bytosti spomínať v dobrom. Všetky vzťahy prejdú zázračným uzdravením. Do zabudnutia upadnú aj dlhodobé spory či nešváry. V práci pozor na chyby vplyvom roztržitosti. Peniaze neschovávajte v pančuche – kúpte si peknú vec. V rámci zdravia ustriehnite trávenie. 

Mailový výklad? Kliknite. 

 

Lev

Vo vzduchu visí zrada alebo sklamanie. Pravdepodobne vás podrazí blízky človek. Partnerstvo môže byť nahlodané aj neverou. V práci konajte trpezlivo – nevzdávajte sa, ak sa isté méty pretavujú do reality dlhší čas. Ustriehnite mamon. Na úrovni zdravia vás nemilo prekvapí choroba, ktorá vás už kedysi potrápila. 

Mailový výklad? Kliknite. 

 

Panna

Hviezdy radia – v osobných vzťahoch nielen dávajte, ale aj berte. Ak len poskytujete, vyčerpávate sa. V prípade, že máte deti, odsledujte okruh ich priateľov. Nie je vylúčené, že sa stretávajú s nevhodnými osobami. V práci ste magnetom na úspech. Na finančnej báze pozor na zbytočné výdavky. Zdravotne vás môže potrápiť lonová oblasť. 

Mailový výklad? Kliknite. 

 

 

Váhy

Vaše osobné zväzky chátrajú. Dôvod? Vládnu v nich stagnačné energie. Musíte ich oživiť – v opačnom prípade stroskotajú. V prípade, že fungujete v práci, ktorá vás nesaturuje, nebojte sa siahnuť po zmenách. Budú prospešné. Korekcie sa pretavia aj do lepších finančných tokov. Pite viac tekutín. 

Mailový výklad? Kliknite. 

 

Škorpión

Na obzore je zmenové obdobie. Dlhodobé vzťahové starosti sa konečne rozlúsknu. Vodáci, ktorí jestvujú v nenaplňujúcich zväzkoch, odídu za lepším. V práci využite naplno svoj tvorivý potenciál – chrlíte jednu dobrú ideu za druhou. Ste magnetom na peniaze. Pozor na úrazy a nehody. 

Mailový výklad? Kliknite. 

 

Strelec

Vaša polovička pre vás robí maximum. Odvďačte sa jej – napríklad pekným darčekom. V práci pozor na podpásovky, a to aj od ľudí, od ktorých by ste to nečakali. Financie sú ako na hojdačke – chvíľami pritekajú, chvíľami odtekajú. V rámci zdravia vás zasiahne karmická choroba. Vznikla vplyvom škodlivých myšlienok alebo emócií. 

Mailový výklad? Kliknite. 

 

Kozorožec

Vaša polovička vami máva a manipuluje – tak, ako vyhovuje jej samej. V podstate sa vás snaží preonačiť na svoj obraz. Zamedzte tomu, kým je čas. Takýmto spôsobom prichádzate o svojskosť a autenticitu. Naopak, v práci ste kráľom a kráľovnou. Darí sa vám vo všetkom, do čoho vrazíte energie. V rámci zdravia ustriehnite tlak a tep. 

Mailový výklad? Kliknite. 

 

Vodnár

Vzťahové alebo citové peripetie vrcholia. Výsledkom môže byť ukončenie vzťahu – aj dlhodobého. Nemajte oči pre plač – zmierte sa s aktuálnym stavom. Čoskoro nad vaším bytím znova vyjde slnko. Na materiálnej báze sa vám darí, v podstate ste magnetom na úspech. V rámci zdravia ustriehnite chrbticu. Viac sa hýbte. 

Mailový výklad? Kliknite. 

 

Ryby

V ostatnom čase myslíte viac na prácu a kariéru než na osobné vzťahy. Niet divu, že vám blízki zazlievajú emočný chlad. Siahnite po náprave – ak chcete predísť katastrofe. V práci zľavte z tempa – uvedomte si, že nie ste perpetuum mobile. Na úrovni zdravia ustriehnite kardiovaskulárny systém. Merajte si tlak a tep. 

Mailový výklad? Kliknite. 

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay