Kartoskop od 28. januára do 3. februára

25.01.2019 18:43

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Cafkiel – karta Staré bloky

Aktuálny týždeň je vhodný na: zbavenie sa minulostných záťaží; očistu dávnoveku; skoncovanie s tým, čo je staré a prežité; vše-odpustenie
V tomto týždni sa treba vyhýbať: vracaniu sa k starým a bolestivým témam; výčitkám; obviňovaniu seba alebo iných
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Staré brány zatváram. A otváram brány nové.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: urogenitálny trakt a obličky
Kľúčový minerálny kameň: adulár
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: hoci ste extrovertný človek, v aktuálnych dňoch pocítite samotu a izoláciu. Dôvodom je, že ste si nevhodným správaním znepriatelili mnohých ľudí. Ospravedlňte sa im. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – pozor na povýšenectvo a pýchu. Karmická príučka by vás mohla poriadne zabolieť. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti so srdcovo-cievnym systémom alebo s hlavou.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: na obzore je príjemný spoločenský týždeň. Pozvanie medzi ľudí neodmietnite. Napokon, v ostatnom čase ste sa cítili izolovane, čo zaťažovalo i psychiku. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – pozor na stresy. Ak sa dá, vyhnite sa im. Povinnosti si neodkladajte na neskôr – riešte ich tu a teraz. Neskôr by sa mohli nakopiť. Zdravotný stav: okrem psychiky ustriehnite metabolizmus. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: vo vašej blízkosti sú ľudia, ktorí potrebujú nakopnúť. Pomoci sa nebráňte. Teraz podáte ruku vy im, neskôr zasa oni vám. S polovičkou sa veľa rozprávate – má niečo dôležité na srdci. Práca, kariéra a financie: ak máte pocit, že kolegiálne zväzky haprujú, siahnite po náprave. Spolupracovníkov pozvite na koláč alebo drink. Vzťahy sa zázračným spôsobom utužia. Zdravotný stav: ustriehnite závislosti rôzneho druhu. 
 
RAK
Láska a vzťahy: pred vodákmi sa črtá brilantný ľúbostný týždeň. Všetky vzťahy sa utužia. Na obzore sú romantické chvíle s milujúcou osobou. Dar, ktorý dostanete, prijmite s úsmevom na perách. Práca, kariéra a financie: ak vkladáte energiu do určitej aktivity, úspech sa tak skoro nedostaví. Chce to čas. To však vôbec neprekáža – aspoň si vycibríte ducha trpezlivosti. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť starosti s tráviacim traktom. 
 
LEV
Láska a vzťahy: ak vás čosi na polovičke alebo blízkej osobe hnevá, povedzte jej to – samozrejme, mierumilovným a láskavým tónom. V prípade, že by ste si emócie nechali v útrobách, časom vybuchnete ako sopka. Práca, kariéra a financie: ste magnetom na úspech – a v tomto týždni to platí niekoľkonásobne. V podstate sa vám vydarí všetko, do čoho vrazíte energiu. Finančné kohúty sú pootvárané dokorán. Zdravotný stav: pozor na hrdlo a žalúdok. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: na obzore je príjemný vzťahový týždeň. Prežijete toľko ľúbostnej harmónie, koľko už dávno nie. Ak ste s niekým pohnevaný, spor sa vykryštalizuje a vyčistí úplne sám – v duchu prirodzenej evolúcie. Práca, kariéra a financie: v ostatných dňoch ste vyčkávali na zázraky – a boli v pasívnom móde. Teraz sa vo vás prebúdza aktívna šelma. Už viete, že bez vetra sa ani lístok nepohne. Zdravotný stav: ustriehnite priberanie. 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: ak badáte, že v osobnom vzťahu hapruje sexualita a intimita, siahnite po náprave. Chce to nové praktiky – polovička bude nadšená. Práca, kariéra a financie: v ostatnom čase veľa makáte. A telo je v tenzii. Treba z neho vybiť škodlivé energie. Áno, siahnite po športových aktivitách. Veď aj v zime sa dá hýbať. Zdravotný stav: zmeňte životosprávu – konzumujte menej ťažké potraviny. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: vo vzťahu pozor na porovnávačnosť. Polovičku nekomparujte s iným jedincom. K ničomu dobrému by to neviedlo. Práve naopak – v hlave a v srdci by vznikol enormný chaos. Práca, kariéra a financie: či si to priznáte, alebo nie, ste preťažený. V ostatných dňoch vám na plecia zosadli tony povinností. Problémom je, že neviete povedať nie. Naučte sa väčšmi vážiť si vlastné Ja. Zdravotný stav: okrem únavy ustriehnite kolená. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: vo vašej blízkosti je človek, ktorý vám vybíja životné batérie. Áno, reč je o energo-upírovi. Včas ho odhaľte – a kontakt s ním obmedzte na minimum. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – konajte čestne. Je možné, že si budete môcť prilepšiť, no nekalým spôsobom. Pamätajte, že lož má krátke nohy. Zdravotný stav: objaviť sa môžu nepríjemné bolesti hlavy. Súvisia so stresovými faktormi. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: v osobnom vzťahu pozor na manipuláciu. Blízkeho jedinca sa nesnažte ovládať a držať v zlatej klietke. Uvedomte si, že sloboda je základom každého perspektívneho zväzku. Práca, kariéra a financie: materiálne očakávanie, ktoré vám behá po rozume, stroskotá. Neupadajte na duchu. Život je taký – chvíľu sa nám darí, chvíľu prežívame peklo na zemi. Zdravotný stav: ochromiť vás môžu srdcovo-cievne ťažkosti. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: na obzore je odpútavací týždeň. Ak vás vzťah, v ktorom jestvujete, unavuje, nebojte sa dať za ním bodku. Samozrejme, nerobte to zbrklo – ale len v prípade, že ste o tom na sto percent presvedčený. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žičia zúročovaniu peňazí a investíciám. Financie vrazte aj do príbytku – zaslúži si renováciu. Zdravotný stav: pozor na prejedanie sa – telo by sa mohlo rýchlo zaguľatiť. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: vaša polovička si myslí, že s ňou netrávite dostatok času. Uskutočnite nápravu. Niečím ju potešte – napríklad aj milým výletom alebo wellness-pobytom. Práca, kariéra a financie: na pleciach máte tonu povinností. Je žiaduce odfiltrovať ich – napríklad umeleckou činnosťou alebo športovými aktivitami. Zdravotný stav: okrem preťaženosti ustriehnite lonovú oblasť. Je náchylnejšia na zápalové procesy. 
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay