Kartoskop od 28. septembra do 4. októbra

25.09.2020 09:08

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Raziel – karta Radosť zo života

Aktuálny týždeň je vhodný na: vychutnávanie si radostí a benefitov života; tešenie sa z pozemskosti; pozitívnu myseľ; uvedomenie si, že uvažovanie človeka zmôže zázraky

Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Život je úžasný.“

Zdravotná výzva: počas aktuálneho týždňa sa treba vo väčšej miere starať o srdcovo-cievny systém

Kľúčový minerálny kameň: serafinit

 

Baran

Láska a vzťahy: Ak vás čosi na polovičke hnevá, stotožnite sa s teóriou, že v podstate vám nastavuje zrkadlo pravdy. To, čo vám prekáža, je vlastne vašou vlastnou muchou. Práca, kariéra a financie: Pre ohnivákmi sa vinie plánovací týždeň. Všetko, čo si počas aktuálnych dní zaumienite, už čoskoro pretavíte do reality. Zdravotný stav: Objaviť sa môžu choroby z minulosti. 

Písomný výklad na rok 2021? Kliknite. 

 

Býk

Láska a vzťahy: Ustavične na niečo čakáte, no nevyvíjate dostatok akčnosti. Uvedomte si, že zázraky – ani na citovej báze – neprichádzajú samy. Viac konajte než snívajte. Práca, kariéra a financie: Úspech je závislý od dynamického prístupu človeka. Áno, darí sa najmä tým, ktorí sú odvážni a plní hnacej sily. Zaraďte sa do tohto zoznamu aj vy. Zdravotný stav: Zájdite na masáž.

Písomný výklad na rok 2021? Kliknite. 

 

Blíženci

Láska a vzťahy: Vzdušní jedinci by sa mali strániť flirtov, pokušení a nerestí – a to najmä tí, ktorí sú vo zväzkoch. Práca, kariéra a financie: Duchovné sféry radia – cibrite a zveľaďujte kolegiálne vzťahy. Zájdite s osobami, s ktorými pracujete, na kávu, koláč či pivo. Vzájomná spriaznenosť sa posilní. Zdravotný stav: Ustriehnuť treba najmä lonovú oblasť. 

Písomný výklad na rok 2021? Kliknite. 

 

Rak

Láska a vzťahy: Nad všetkým príliš veľa premýšľate. Hlava vám beží na plné obrátky. A pravda je taká, že polovičke to prekáža. Veciam dajte voľný priebeh. Netlačte na pílu. Práca, kariéra a financie: Robíte to, čo vás baví. A to je dobre. Vynaložené úsilie prináša zisk. Zdravotný stav: Okrem psychiky ustriehnite spánok. Snažte sa veľa meditovať.

Písomný výklad na rok 2021? Kliknite. 

 

Lev

Láska a vzťahy: Pred ohnivákmi sa vinie príjemný vzťahový týždeň. Zadaní aj osamelí nadobudnú pocit, že láska k nim priteká plným priehrštím. Práca, kariéra a financie: Aktuálne dni žičia novátorským energiám. Ak plánujete vraziť čas a peniaze do čerstvých výziev, učiňte tak bez zdráhania sa. Zdravotný stav: Pozor na poranenia dolných končatín. 

Písomný výklad na rok 2021? Kliknite. 

 

Panna

Láska a vzťahy: Vo vašej hlave vznikajú hrôzostrašné scenáre spojené s osobnými vzťahmi. Bojíte sa, že zväzok stroskotá alebo polovička utečie za iným. Duchovná ríša v tom má jasno – ide o neopodstatnené obavy. Práca, kariéra a financie: Na pleciach toho máte vyše hlave. Zľavte z tempa. Zdravotný stav: Okrem vyčerpania hrozia peripetie s pohybovým aparátom. 

Písomný výklad na rok 2021? Kliknite. 

 

Váhy

Láska a vzťahy: Aktuálne dni sa snažte maximum času tráviť s blízkymi osobami – rodinnými príslušníkmi. V ostatnom období majú pocit, že na nich, jednoducho povedané, kašlete. Práca, kariéra a financie: Na pracovnej pôde sa vás zmocňuje dilema. Na jednej strane túžite po transformácii, na strane druhej sa nechcete vzdať toho, čo už poznáte. Uvedomte si, že život miluje zmeny. Zdravotný stav: Ustriehnite tlak a tep.  

Písomný výklad na rok 2021? Kliknite. 

 

Škorpión

Láska a vzťahy: Duchovná ríša radí – na citovej pôde nerobte voloviny. Kučeravé myšlienky zameťte pod koberec. Práca, kariéra a financie: Či si to priznáte, alebo nie, patríte do spektra preťažených ľudí. Skrátka, na plecia ste si toho naložili viac ako unesiete. Teraz máte zľaviť z tempa. Zdravotný stav: Okrem únavy ustriehnite srdce.

Písomný výklad na rok 2021? Kliknite. 

 

Strelec

Láska a vzťahy: Polovičke väčšmi prejavujte svoje emócie – zaslúži si to. Práca, kariéra a financie: Už dlhší čas túžite po materiálnych zmenách – zatiaľ sa však neviete rozhýbať. Zrejme vám chýba odvaha. Ak ju v týchto dňoch posilníte, urobíte správne kroky – také, ktoré vám zabezpečia celostnú expanziu. Zdravotný stav: Objaviť sa môžu bolesti chrbta. 

Písomný výklad na rok 2021? Kliknite. 

 

Kozorožec

Láska a vzťahy: Váš osobný zväzok vyschýna. Je žiaduce vniesť doň svieže vibrácie. Vylepšite aj intímnu sféru. Práca, kariéra a financie: V ostatnom čase sa do roboty alebo povinností vkladáte až príliš. Vynaložené úsilie vám však neprináša sladké plody. Dôvod? Neviete si vypýtať viac. Nastoľte rovnováhu medzi vydanou a prijatou energiou. Zdravotný stav: Ukočírujte priberanie na váhe.   

Písomný výklad na rok 2021? Kliknite. 

 

Vodnár

Láska a vzťahy: Na citovej báze sa cítite odvrhnuto. Zrejme vás nikto nechápe. Niekedy nadobúdate podozrenie, že ste na cudzej planéte. Práca, kariéra a financie: Ľúbostné trampoty vykompenzuje mohutný materiálny úspech. V podstate vám vyjde všetko, do čoho sa pustíte. Zdravotný stav: Okrem psychiky ustriehnite dolné končatiny. 

Písomný výklad na rok 2021? Kliknite. 

 

Ryby

Láska a vzťahy: Duchovné sféry radia – skvalitnite intímny život. V ostatnom čase hapruje. Polovička nadobúda pocit, že je pre vás neatraktívna a nevzrušujúca. Práca, kariéra a financie: Vo vzduchu visia materiálne starosti. Niečo zlyhá, pokazí sa, stroskotá. Niektoré Ryby prídu o zamestnanie. Zdravotný stav: Na cestách alebo pri športe opatrne.

Písomný výklad na rok 2021? Kliknite. 

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay