Kartoskop od 29. júna do 5. júla

25.06.2020 06:50

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA AKTUÁLNE DNI

Archanjel Jofiel -  karta Sebareflexia

Aktuálne obdobie je vhodné na: ponor do vlastného ja; prerod osobnosti; utlmenie škodlivých vlastností, čŕt a rysov

Kľúčová afirmácia: „Kľuje sa zo mňa nový jedinec – lepší človek.“

Zdravotná výzva: počas aktuálnych dní treba mať pod zvýšeným dohľadom žalúdok a okolité orgány

Kľúčový minerálny kameň: tigrie oko

 

 

Baran

Láska a vzťahy: Pred ohnivákmi sa črtá týždeň sebareflexie. Ak osobné vzťahy chátrajú, začnite loviť vnútri seba – kde tkvie príčina. Pravdepodobne sa nachádza v nevhodných charakterových črtách. Upravte ich. Práca, kariéra a financie: Pracovná túžba alebo méta, ktorú nosíte v hlave, je nezrealizovateľná. Zdravotný stav: Zaevidovať môžete bolesti hlavy.

Pozhovárajme sa. Kliknite. 

Býk
Láska a vzťahy: Čosi vás kvári. Pravda je však taká, že nejde o vašu energiu. Na svoje plecia ste prebrali bremená od blízkych alebo priateľov. Zaťažujete tak vlastné ja. Práca, kariéra a financie: Vnútri vás sa nachádza veľa strachov – a tie bránia v materiálnom rozkvete. Popracujte na eliminovaní obáv – a uvidíte, že Šťastena si vás okamžite nájde. Zdravotný stav: Potrápi vás chrbtica.
Pozhovárajme sa. Kliknite. 


Blíženci
Láska a vzťahy: Pred vzdušnými bytosťami sa črtá týždeň snímania ružových okuliarov. Na určitú blízku osobu sa pozriete cez prizmu pravdy. A tá môže byť poriadne bolestivá. Práca, kariéra a financie: Mnohí Blíženci budú vnútri seba viesť dilemu, či práca, ktorú vykonávajú, je tým pravým orechovým. Ak dlhodobo cítite, že nie, uskutočnite nápravu. Zdravotný stav: Pozor na nervový systém.
Pozhovárajme sa. Kliknite. 


Rak
Láska a vzťahy: Duchovná ríša radí – prejavujte svoje pravé ja, a to bez schovávania emócií. Pamätajte, že ak si názory voči polovičke alebo blízkej osobe nakopíte v jadre, časom vybuchnete ako mohutná sopka. Práca, kariéra a financie: Pred vodákmi sa črtá mimoriadne prajný materiálny týždeň. Ponuky z okolia môžete považovať za seriózne. Zdravotný stav: Naučte sa správne dýchať.
Pozhovárajme sa. Kliknite. 


Lev
Láska a vzťahy: Vaša polovička nadobúda pocit, že všetko musí byť podľa vašich princípov. Skrátka, vo vzťahu nosíte nohavice, a to s poriadne hrubým remeňom. Zľavte z autoritatívnosti. Práca, kariéra a financie: Pravda je taká, že aktuálny džob neuspokojuje vaše ja. Nerobte zbrklé činy – čoskoro sa vnútri vás rozihrá nový oheň entuziazmu. Zdravotný stav: Pod dohľadom majte tlak.
Pozhovárajme sa. Kliknite. 


Panna
Láska a vzťahy: Duchovná ríša radí – pozor na manipulačné techniky voči polovičke. Nechcite ju preonačiť na svoj obraz. Uvedomte si, že každý vo vzťahu musí mať vlastnú tvár. Práca, kariéra a financie: Podobný princíp platí aj na poli matérie – nesnažte sa kolegov stoj čo stoj presviedčať o svojich pravdách a múdrostiach. Zdravotný stav: Zaevidovať môžete starosti s pohybovým aparátom.
Pozhovárajme sa. Kliknite. 

 


Váhy

Láska a vzťahy: Aktuálne dni majú rodinný charakter. Snažte sa s blízkymi osobami tráviť maximum času. Ak ste ešte nezorganizovali letnú dovolenku, hor sa do toho. Práca, kariéra a financie: V prípade, že ste dosiaľ súperili s nedostatkom dobrých nápadov a ideí, teraz sa stav zvráti – vo vašej hlave skrsne množstvo unikátnych myšlienok. A vďaka nim kariérne narastiete. Zdravotný stav: Merajte si tlak.
Pozhovárajme sa. Kliknite. 
 

Škorpión

Láska a vzťahy: Duchovné sféry radia – správajte sa zodpovedne. Na voľnomyšlienkarske tendencie zabudnite, a to najmä vtedy, ak ste vo vzťahu. Flirty by ste polovičke vysvetľovali len veľmi ťažko. Práca, kariéra a financie: Ak ste dosiaľ súperili s úbytkom materiálnej energie, teraz nastáva náprava. Vo vašom ja bujnie divoká šelma, ktorá chce mať viac. Zdravotný stav: Pite viac tekutín.

Pozhovárajme sa. Kliknite. 

 

Strelec

Láska a vzťahy: Vo vzduchu visí zmenový týždeň. Vzťahové nuansy alebo problémy, z ktorých ste nevedeli nájsť východisko, sa rozlúsknu samy. Práca, kariéra a financie: Pred Strelcami sa vinie otáznik – či viac energie vraziť do pracovnej oblasti, alebo do citovej sféry. Duchovná ríša sa prikláňa k druhej alternatíve. Zdravotný stav: Zaregistrovať môžete bolesti končatín.  
Pozhovárajme sa. Kliknite. 


Kozorožec

Láska a vzťahy: Vaša polovička nadobúda pocit, že zväzok, v ktorom jestvujete, je až príliš fádny. Uskutočnite nápravu – a urobte pre osobný vzťah niečo nevšedné a netradičné. Práca, kariéra a financie: Pred zemskými jedincami sa vinie mimoriadne úspešný týždeň. Viacerí Kozorožci zažiari – či už v klasickej práci, alebo na podnikateľskej pôde. Zdravotný stav: Ochromiť vás môžu bolesti hlavy.
Pozhovárajme sa. Kliknite. 
 

Vodnár

Láska a vzťahy: Váš intímny život hapruje. Je žiaduce vylepšiť ho, a to ľubovoľnými spôsobmi. Nebojte sa vniesť do osobného vzťahu nové erotické iskry. Práca, kariéra a financie: Aktuálne dni žičia spontánnym verdiktom. Nad métami, ktoré sa objavia, príliš nerozmýšľajte – jednoducho sa do nich pustite, a to bez strachov a analýzy. Zdravotný stav: Pozor na úrazy dolných končatín.
Pozhovárajme sa. Kliknite. 


Ryby

Láska a vzťahy: Aktuálne dni žehnajú cibreniu kamarátskych spojív. Uvedomte si, že nežijete len z partnerského zväzku; rovnako dôležité sú priateľské putá. Práca, kariéra a financie: Vo vašom okolí je nepriateľ alebo sok. Pouvažujte nad tým, či vám v podstate nenastavuje zrkadlo – teda či sa nesprávate rovnako nevhodne ako on sám. Zdravotný stav: Pod dohľadom majte respiračný systém.

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay