Kartoskop od 30. marca do 5. apríla

29.03.2020 11:01

 

Baran

Dlhodobé citové nuansy, ktoré prežívate, si začínajú vyberať daň. Oslabenú máte druhú, čiže sexuálnu, a štvrtú, teda srdcovú čakru. Nečudujte sa, ak vás ochromia urogenitálne či kardiovaskulárne ťažkosti. Nezúfajte - existujú dobré rady nad zlato. Druhú čakru harmonizuje oranžová farba, štvrtú farba ružová. Z liečivých minerálov si kúpte karneol a ruženín. No čo je hlavné – urobte si poriadok v ľúbostných témach. 

Potrebujete sa pozhovárať? 

 

Býk

Hovorí sa, že pomaly ďalej zájdeš. Nech je pre vás tento frazeologizmus výzvou i varovaním. Váš život sa zmenil na bežeckú dráhu. Ustavične sa niekam náhlite, ráno prichádzate do práce na poslednú chvíľu, takmer nestíhate obed, po robote šprint za deťmi, upratovanie, rýchla večera a keď si už konečne chcete vyložiť nohy, zavolá šéf, aby ste si na zajtrajšiu dôležitú poradu pripravili nové podklady. Spomaľte! V opačnom prípade riskujete zdravotné neduhy.

Potrebujete sa pozhovárať? 

 

Blíženci

Máte rozlietané myšlienky? Už ráno sa budíte s obavami, či všetko zvládnete? A večer si uvedomíte, že ste v podstate nič nestihli? Chce to hlavovú inventúru. Vždy po rannom prebudení si urobte malý plánik toho, čo chcete zvládnuť. Nestanovte si veľa cieľov, pretože sa v mase povinností utopíte. Už starí Číňania hovorili, že za neporiadok v myšlienkach môže neporiadok v domácnosti. Rozhliadnite sa okolo seba a ak zistíte, že skrine sú zapratané kadečím, je čas na veľké upratovanie. 

Potrebujete sa pozhovárať? 

 

Rak

Máte pocit, že vám čosi ťažké sadlo na hrudník. A to doslova a do písmena. Zle sa vám dýcha a starosti začína robiť aj krvný tlak. Je najvyšší čas zatočiť s problémami. Vaším základným neduhom je stres. Už ráno sa budíte s napätým žalúdkom, pretože vám hlavou lietajú desiatky úloh, ktoré musíte zvládnuť. Uvedomte si, že nie ste stroj. Stanovte si jasné pravidlá hry a nenechajte sa zneužívať. 

Potrebujete sa pozhovárať? 

 

Lev

Vo vašich hlbinách je príliš veľa zaseknutých emócií – skrátka, neprejavujete pravú podstatu svojho Ja. Buď nechcete, alebo nemôžete. Výsledok? Oslabená piata čakra, a teda aj riziko zdravotných ťažkostí spojených s respiračným systémom. Naučte sa hovoriť o všetkom, čo vás teší, ale aj ťaží. Účinná môže byť aj aromaterapia. Vhodné oleje sú eukalyptový či tymianový.

Potrebujete sa pozhovárať? 

 

Panna

V ostatnom čase registrujete, že stagnujete – akoby ste uviazli v mŕtvych vodách. Dôvod môže tkvieť vo vašom príbytku. Skrátka, energie v ňom stoja. Miestnosti zbytočne neprepchávajte, dbajte na to, aby bolo všade prirodzené svetlo, a priestor oživte rastlinami. Pustiť sa môžete aj do veľkého upratovania. Takýmto spôsobom rozprúdite stojace vibrácie.   

Potrebujete sa pozhovárať? 

 

 

Váhy

Duchovné témy vás priťahujú čoraz viac. Možno vám už ktosi povedal, že dokážete rozdávať pozitívnu energiu, ba dokonca i liečiť. Ak ste v sebe uzdravovacie schopnosti ešte neobjavili, je najvyšší čas skúsiť to. Začnite na niekom blízkom, koho sužuje trebárs bolesť chrbta. Poproste archanjela Rafaela - mocného Božieho lekára - o spoluprácu, a na ubolenú chrbticu položte ruku. Sústreďte sa na to, že danému človeku chcete pomôcť. 

Potrebujete sa pozhovárať? 

 

Škorpión

Žijete v ilúziách. Pravdepodobne si čosi alebo kohosi prikrášľujete. Možno prácu, ktorá už vášmu Ja nevyhovuje, alebo vzťah, ktorý v skutočnosti troskotá. Vedzte, že žitie v snovej realite nabúrava šiestu čakru. Výsledok na fyzickej báze? Kaziaci sa zrak. Oči môžete posilniť prírodou. Tu je recept: k trom dielom vňate očianky pridáme jeden diel listu čučoriedky a jeden diel kvetu rumančeka. Pochutnajte si na blahodarnom čaji. 

Potrebujete sa pozhovárať? 

 

Strelec

V osobných vzťahoch sa črtá zlepšenie. Na obzore je nečakaný darček – i hodnotnejší. V rámci zdravia ustriehnite spánok – môže haprovať. 

Pred uložením sa do postele vypite pohár lipového alebo medovkového čaju. Na nočný stolík si položte minerál zvaný ametyst. Ten sa postará nielen o navodenie pokojných snov, ale aj o urovnanie rozlietaných alebo rozháraných myšlienok. Pravda je taká, že v ostatnom čase uvažujete ako pravý negativista. 

Potrebujete sa pozhovárať? 

 

Kozorožec

V týchto dňoch hrozia hádky, spory a konflikty – čiže ohnivé emócie. Ak vás bude chcieť vyprovokovať člen rodiny alebo kolega v práci, ostaňte pokojný. V prípade, že by ste sa pustili do bitky, išlo by o boj s veternými mlynmi. Máte oslabenú energiu, a tak by sa víťazom v slovnej prestrelke stal váš protivník. Na úrovni zdravia ukočírujte imunitu a respiračný trakt. Z minerálov môže osožiť tyrkys.

Potrebujete sa pozhovárať? 

 

Vodnár

Ak sa vás v ostatnom čase zmocňujú pocity prázdnoty či vákua, nie je vylúčené, že ste adeptom na depresiu. V prvom rade si uvedomte, že problém nesužuje len vás. Štatistiky sú jasné - až 75 % populácie máva psychické ťažkosti. Veďte si denník a zaznamenávajte doň všetky pocity. Výborné sú tiež debaty s priateľmi či známymi. Veď ako sa hovorí, zdieľaný problém je polovičný problém.

Potrebujete sa pozhovárať? 

 

Ryby

Budem mať dostatok financií? Kedy mi dvihnú plat? Posplácam záväzky? Takéto a podobné existenčné otázniky sa vás zmocňujú denno-denne. Uvedomte si, že takto sa žiť nedá. Materiálne starosti oslabujú prvú čakru, ktorá ovplyvňuje pohybový aparát. Nečudujte sa, ak vás z ničoho nič rozbolí chrbtica, koleno či bedrový kĺb. Je najvyšší čas dať za problémami bodku. Zmeňte myslenie. 

Potrebujete sa pozhovárať? 

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay