Kartoskop od 4. do 10. februára

31.01.2019 08:28

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Sandalfon – karta Pomoc svetu

Aktuálny týždeň je vhodný na: vytváranie pozitívnych hodnôt pre spoločnosť i svet ako taký; pomoc tým, ktorí sú od nej závislí; šírenie myšlienok mieru; modlitby za svetlo na zemi; tvorenie dobra
V tomto týždni sa treba vyhýbať: egoizmu; mysleniu len na vlastné blaho; negativizmu; vytváraniu záporných informácií; konšpiračným teóriám
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „To, čo sa deje vo svete, je výsledkom mojich vnútorných pochodov. A moje vnútro je zasa výsledkom toho, čo sa odohráva vo svete.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: žalúdok a okolité orgány
Kľúčový minerálny kameň: serafinit
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: vaše osobné alebo rodinné vzťahy nie sú v poriadku – čosi v nich, jednoducho povedané, hnije. Chce to zdravú a otvorenú komunikáciu. Vydiskutujte si všetko, čo vás kvári. Práca, kariéra a financie: počas aktuálnych dní sa odohrajú zvláštne pracovno-kariérne zvraty. Naoko môžu pôsobiť negatívne, no v skutočnosti sú prospešné pre vaše Ja. Zdravotný stav: život vám môže znepríjemniť oslabená imunita.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: duchovná ríša hovorí – do osobných vzťahov vkladáte málo aktívnych energií. Myslíte si, že sa vyvinú samy. Uvedomte si však, že samo sa nedeje nič. Vyžaduje sa dynamický a progresívny prístup. Práca, kariéra a financie: sudičky hojnosti a prosperity stoja po vašom boku. Dobrý nápad, resp. jeho realizácia prinesie nemalé peniaze. Ste magnetom na šťastie. Zdravotný stav: ustriehnuť treba najmä respiračný trakt. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: do osobných alebo rodinných vzťahov prúdia novátorské energie. To, čo haprovalo, sa vyčistí. Osamelí Blíženci môžu naďabiť na spriaznenú dušu. Láske sa nebráňte – už si ju zaslúžite. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – počas aktuálnych dní sa riaďte intuíciou. Dobre vám našepká pri riešení podstatnej pracovnej, kariérnej alebo finančnej témy. Zdravotný stav: zaregistrovať môžete slabnúci zrak. 
 
RAK
Láska a vzťahy: v ostatnom čase sa fixujete len na polovičku, prípadne partnera. A to je chyba. Nezabúdajte, že človek je živý aj priateľstvami. Zavolajte kamarátom – a usporiadajte príjemné stretnutie. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni nežičia zbrklým činom – priniesli by oči pre plač. Všetko, do čoho sa idete pustiť, si dôsledne zvážte. Použite takzvaný sedliacky um. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti nôh. 
 
LEV
Láska a vzťahy: vaša polovička, prípadne blízky rodinný člen má pocit, že vzťah, ktorý medzi sebou máte, stagnuje. Skrátka, nikam sa nehýbe. Je žiaduce zakročiť. Vymyslite spoločný program. Práca, kariéra a financie: obklopujú vás ľudia, na ktorých sa môžete spoľahnúť. Akékoľvek spolupráce alebo fúzie prinesú vytúžený úspech. Zdravotný stav: dbajte na zloženie a hustotu krvi. Merajte si tlak. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: pravdepodobne vás potrápi blízky rodinný člen, a to chorobou. Budete sa oňho musieť postarať. Pomocnej ruky sa nebráňte. Teraz budete osožný vy, neskôr zasa druhá strana. Práca, kariéra a financie: na obzore je zmenový týždeň. Vynikajúco sa zadarí najmä tým zemským jedincom, ktorí prahnú po pracovno-kariérnych korektúrach. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s imunitou, prípadne aj s chrbtom. 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: vaša polovička, prípadne blízky rodinný člen má pocit, že sa s ním nedostatočne zhovárate. Skrátka, isté témy ostávajú nevypovedané. A vedzte, že to, čo je priškripnuté, zväzkom nežičí. Práca, kariéra a financie: pravde je taká, že v ostatnom čase vkladáte viac energie do práce než do vzťahov. Zmeňte to, Človek nie je živý iba robotou; gro jeho bytia tvoria vzťahy. Zdravotný stav: zaevidovať môžete starosti s lonovou oblasťou. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: vzťahy, ktoré vás obklopujú, sú pre vás dôležitou lekciou. Pozorne sledujte, ako sa vyvíjajú. Z toho, čo je dobré, si vezmite ponaučenie. To, čo je choré alebo prehnité, uzdravte. Práca, kariéra a financie: disharmonický citový život ovplyvňuje aj oblasť matérie – či si to priznáte, alebo nie. Pravda je taká, že keď nejestvujete v harmonických zväzkoch, do roboty sa vám nechce. Zdravotný stav: ustriehnite najmä žalúdok a hlavu. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: pred ohnivákmi sa nečrtá príliš prajný týždeň. Peripetie sa objavia aj na poli vzťahov. Zrejme sa s niekým posekáte –a vás to bude mrzieť. Zvažujte vypovedané slová. Práca, kariéra a financie: aktivita alebo projekt, od ktorého si sľubujete veľa, stroskotá. A vám ostanú oči pre plač. Dlho však v negatívnom móde nezotrváte. Čoskoro vo vašej hlave skrsne nový nápad. Zdravotný stav: pozor na žlčník, pečeň a psychiku. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: duchovná ríša vás pobáda k tomu, aby ste ľuďom, ktorých ľúbite, väčšmi prejavovali svoje city. Zaslúžia si to. Robia pre vás aj nemožné. Práca, kariéra a financie: hoci ste pragmatický jedinec, v ostatnom čase viac snívate než konáte. Sňajte si z nosa ružové okuliare. Veci a okolnosti viďte také, aké naozaj sú; nie také, aké by ste chceli, aby boli. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s urogenitálnym traktom. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: pred vzdušnými bytosťami sa vinie vynikajúci týždeň, na ktorý len tak ľahko nezabudnú. Na obzore sú romantické a zamilované chvíle s blízkou osobou. Zrejme dostanete aj milý darček. Práca, kariéra a financie: vo vašej hlave skrsne zaujímavý nápad. Nebojte sa mu vtlačiť punc reálnosti, a to aj vtedy, ak by sa naň okolie pozeralo skeptickým okom. Zdravotný stav: objaviť sa môžu neurologické ochorenia. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: duchovné sféry radia – viac sa tešte zo vzťahu, v ktorom fungujete. Nevnímajte ho ako samozrejmosť. Uvedomte si, že mať kvalitný zväzok je v súčasnosti rarita. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žičia domácim prácam. Pustite sa do veľkého upratovania príbytku. Zrejme zistíte, že váš byt alebo dom ukrýva masu zbytočností. Zdravotný stav: pozor na priberanie. Porozmýšľajte nad detoxom.
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay