Kartoskop od 5. do 11. apríla

06.04.2021 07:48

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA AKTUÁLNE DNI

Archanjel Michael -  karta Ochranná matrica

Aktuálne obdobie je vhodné na: posilňovanie aury; zvýšenie ochrany pred zlom; stránenie sa ľudí, z ktorých „vystreľujú“ pomyselné jedovaté šípy

Kľúčová afirmácia: „Prikrývajú ma anjelské ochranné krídla.“

Zdravotná výzva: počas aktuálnych dní treba mať pod zvýšenou kontrolou tráviace mechanizmy

Kľúčový minerálny kameň: melónový turmalín

 

 

Baran

Zažívate priam rozprávkové romantické chvíle, na aké ste dlhé mesiace čakali. Blízka osoba vás miluje – a znesie vám aj modré z neba. V práci alebo na inštitucionálnej báze pozor na nevýhodné zmluvy – všetky listiny si dôsledne preštudujte. V oblasti zdravia dávajte pozor na črevné ťažkosti - hrozí zápcha alebo hnačka.

 

Býk

Staré choroby ustupujú, prípadná liečba zaberá a nové ochorenia sa vám zďaleka vyhýbajú. Pri uzdravovaní dajte zelenú nielen klasickej, ale i alternatívnej medicíne. Kúpte si knižku o bylinkách a uvarte si zdravý čaj, namiešaný podľa vašich chutí. Popíjajte ho, no zároveň nasávajte magické vône, ktoré z neho sálajú. Nezabúdajte, že bylinky uzdravujú nielen chuťami, ale i arómami.

 

Blíženci

Aktuálne dni žičia zlepšovaniu citovej sféry. Ak sa s niekým hneváte, udobrite sa. Odpustenie nepriateľovi je zázračným liečivom. Ak treba, požiadajte o odpustenie vy sám. V práci sa snažte o kvalitnejšie manifestovanie svojich kvalít a plusov. Nepôsobte ako šedá myška – uvedomujte si unikátnosti, ktorými disponujete.

 

Rak
Na obzore je týždeň osobnostného prerodu. Zahĺbte sa do vlastného ja – a pouvažujte, čo vaše vzťahy narúša. Zrejme oplývate črtami, ktoré polovičke príliš nerežú. Siahnite po náprave. V práci sa snažte o utužovanie kolegiálnych zväzkov. V ostatnom čase sú napäté a zbytočne rivalské. Na úrovni zdravia ustriehnite imunitu.

 

Lev

Unikátna správa -  počas aktuálneho týždňa si môžete vydýchnuť. Vzťahy sú v poriadku, práca frčí na plné obrátky, financie pritekajú jedna radosť a zlepšuje sa aj zdravotná oblasť. Za pozitívne udalosti môžete vďačiť najmä vlastnému je, pretože ste v poslednom čase zmenili život. Nestresujete sa a problémy hádžete za hlavu. Nech vám toto nastavenie vydrží aj do budúcnosti!

 

Panna

Vinie sa pred vami týždeň ako stvorený na celostnú transformáciu života. Je čas odštartovať pomyselnú inventúru - a všetko, čo je staré, nepotrebné alebo prehnité, nechať definitívne odplávať. Nepridŕžajte sa ľudí, miest ani situácií, ktoré už prestali spĺňať svoj účel, poslanie alebo funkciu. Čím pružnejšie uskutočníte nevyhnutný prerod, tým rýchlejšie budete môcť nasať nové a svieže životné vetry.

 

Váhy
Pred vzdušnými jedincami, deťmi Venuše, sa vinie komunikatívny týždeň. Ak s polovičkou alebo blízkou osobou nemáte vydiskutovanú dôležitú tému – ktorá irituje obe strany, pustite sa do nápravy, a to práve prostredníctvom debaty. V práci ste ako továreň na nápady – z vašej hlavy vychádza jedna dobrá idea za druhou. S tým súvisia aj lepšie finančné toky.

 

Škorpión

Váš príbytok je sťa masívne smetisko. Pravda je taká, že ním prestali prúdiť dobré a priaznivé vibrácie. Urobte nápravu a pustite sa do veľkého jarného upratovania. Zbavte sa starých vecí, vymeťte pavučiny z kútov, premaľujte steny a nakoniec dobre vyvetrajte. Transformácia na seba nenechá dlho čakať - zo smutného hniezda sa zrazu stane palác plný radosti.

 

Strelec 
Duchovná ríša varuje – vyhýbajte sa vlastníckym tendenciám. Polovičku alebo blízku osobu chcete držať v opratách – a ladiť si ju na svoj obraz. Uvedomte si, že nejde o správny postoj. V práci zažijete nemilé prekvapenie – určitá záležitosť, od ktorej ste si veľa sľubovali, nevyjde podľa vašich predstáv. Na úrovni zdravia ustriehnite psychiku.

 

Kozorožec
Počas aktuálnych dní si dávajte pozor na zásahy tretích osôb do vášho vzťahu. Nedovoľte, aby ktokoľvek narúšal partnerskú či manželskú pohodu – a to ani v prípade, že by šlo o rodinného príslušníka, voči ktorému prechovávate úctu. V práci viac spolupracujte s inými – na striktný individualizmus zabudnite. Na úrovni zdravia sa môžu ozvať zuby.

 

Vodnár

Žiadne citové otrasy, zemetrasenia či turbulencie neočakávajte; práve naopak – keďže z vás bude sálať neskutočný pokoj, priaznivo ovplyvníte celostnú klímu vzťahov – osobných, rodinných, kamarátskych i kolegiálnych. Duchovná ríša má pre vzdušných jedincov aj výstrahu – pozor na podpisy dôležitých zmlúv alebo dokumentov. Všetky si treba dôkladne preštudovať – a až potom pristúpiť k aktu.

 

Ryby
Hviezdy apelujú na to, aby ste sa vyhýbali stagnačným energiám. Neseďte so založenými rukami a nečakajte na zázraky. Uvedomte si, že život oceňuje tých, čo sú akční. S polovičkou si naplánujte pekný jarný výlet – fantázii sa v tomto medze nekladú. Vďaka „púti“ s milovanou osobou sa vzájomný vzťah vylepší – oživia sa v ňom stratené energie.

 

Zdroj obrázkov: pixabay