Kartoskop od 5. do 11. októbra

02.10.2020 09:31

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Haniel – karta Duch odvahy

Aktuálny týždeň je vhodný na: nebojácne počiny; odvážne skutky; pustenie sa do nových výziev alebo mét; uvedomovanie si svojich kvalít – a ich prezentovanie

Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Prejavujem svoju silu.“

Zdravotná výzva: počas aktuálneho týždňa sa treba vo väčšej miere starať o chrbticu

Kľúčový minerálny kameň: červený jaspis

 

 

Baran

Láska a vzťahy: Osobné vzťahy vás unavujú. Možno pre náročnosť polovičky, možno pre početné hádky a spory, možno pre odlišnú optiku. Nezúfajte – čoskoro sa nepriaznivý stav zvráti. Práca, kariéra a financie: Negatívne javy na poli lásky vykompenzuje materiálny úspech a zdar. Zdravotný stav: Kontrolujte si krvný tlak a tep. 

 

Býk

Láska a vzťahy: Vaše srdce sa otvára. A priamoúmerne s tým sa otvára aj vaša schopnosť hovoriť tým, ktorých ľúbite, ako veľmi vám na nich záleží. Len tak ďalej. Práca, kariéra a financie: Na aktuálne dni budú zemskí jedinci spomínať s úsmevom na perách. Pracovné méty či očakávania sa konečne pretavia do reality. Zdravotný stav: Naučte sa správne dýchať. 

 

Blíženci

Láska a vzťahy: Duchovná ríša radí – pozor na hádky a spory s blízkymi, a to pre zbytočnosti a malichernosti. Pri konflikte si radšej zahryznite do jazyka. Práca, kariéra a financie: Vo vašom ja sa prebúdza stratená sila. Ak ste dosiaľ fungovali v režime vyčkávavosti a stagnácie, teraz sa stav mení. Zdravotný stav: Ustriehnite najmä tráviaci trakt. 

 

Rak

Láska a vzťahy: Vaša polovička alebo rodina nadobúda pocit, že v ostatnom čase investujete energiu len do roboty a povinností. Uvedomte si, že človek nežije len z práce. Práca, kariéra a financie: Zľavte z tempa. Nie ste stroj, robot ani perpetuum mobile. Nedovoľte okoliu, aby vami manipulovalo. Zdravotný stav: Haprovať môže črevný systém.

 

Lev

Láska a vzťahy: Vzťahy sú jedna báseň. Dôvod je aj ten, že väčšmi prejavujete svoje emócie. Práca, kariéra a financie: Vaša robota bude odmenená. Niekto vás ocení a pozitívne ohodnotí. Vylúčené nie je ani dvihnutie platu či povýšenie. Napokon, zaslúžite si to. Zdravotný stav: Cítite sa fit. Pod priaznivý stav sa podpisuje harmonická psychika.  

 

Panna

Láska a vzťahy: Duchovné sféry radia – k osobným vzťahom nepristupujte racionálne a pragmaticky, ale viac emočne. Vaši blízki nadobúdajú podozrenie, že ste ako skala bez štipky prajných pocitov. Práca, kariéra a financie: Pozor na špekulácie, machinácie, podrazy, podpásovky, intrigy, zlé investície a nesprávne hospodárenie. Zdravotný stav: Povzbuďte svoju imunitu.  

 

Váhy

Láska a vzťahy: Ak váš osobný zväzok hapruje, skúste porozmýšľať nad tým, či na vine nie je chladnúca sexualita.. Práca, kariéra a financie: Ozve sa vám známy z minulosti. Vyrukuje so zaujímavou ponukou. Dávajte si pozor, aby nebola zavádzajúca. Držte sa hesla – trikrát meriam a raz režem. Zdravotný stav: Dbajte na zdravý urogenitálny trakt. 

 

Škorpión

Láska a vzťahy: Máte pocit, že vaši blízki sa správajú inak než očakávate. Akceptujte ich inakosť. Nesnažte sa preonačovať tých, ktorých ľúbite, na svoj obraz. Práca, kariéra a financie: Aktuálne pracovné pomery vám nevyhovujú. Ešte však nemáte v rukách meč odvahy, ktorým by ste sa odpojili od minulosti. Musí na to dozrieť čas. Zdravotný stav: Objaviť sa môžu chronické ochorenia. 

 

Strelec

Láska a vzťahy: Vzťahy fungujú jedna radosť. Osamelí Strelci môžu naďabiť na fajn človeka. Práca, kariéra a financie: Duchovná ríša prináša pre ohnivákov varovanie – nepodpisujte nič, čo sa vám zdá byť špekulatívne alebo pofidérne. Zmluvy alebo listiny si dôsledne preštudujte. Alebo ich dajte prekontrolovať odborníkovi. Zdravotný stav: Pite viac tekutín. 

 

Kozorožec

Láska a vzťahy: na aktuálne dni budú zemskí jedinci spomínať radi. Váš pohár lásky je naplnený po okraj. S polovičkou prežívate jednu romantickú chvíľu za druhou. Práca, kariéra a financie: Ak túžite po materiálnych korektúrach, pustite sa do nich práve v tomto týždni. Sudičky úspechu stoja po vašom boku. Zdravotný stav: Zájdite za očným lekárom.  

 

Vodnár

Láska a vzťahy: Určitú citovú tému alebo blízkeho človeka si čačkáte a prikrášľujete. Nevidíte pravdu. Sňajte si z nosa ružové okuliare. V opačnom prípade môžete prežiť obrovské sklamanie. Práca, kariéra a financie: Viacerí Vodnári prežijú materiálne údery, buchnáty a podpásovky. Nezúfajte – má to tak byť. Všetko je v súlade s prirodzenou evolúciou vášho ja. Zdravotný stav: Korigujte psyché.  

 

Ryby

Láska a vzťahy: Pri riešení vzťahových či citových tém dávajte na svoju intuíciu. Ak vám napríklad našepká, že s polovičkou sa niečo deje, pripisujte tomu význam – a otvorte s ňou dialóg. Predídete tak zbytočným problémom. Práca, kariéra a financie: Prebúdza sa vo vás akčná, dynamická a smelá šelma, ktorá chce a má viac. Zdravotný stav: Pozor na žalúdok.

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay