Kartoskop od 7. do 13. septembra

04.09.2020 07:58

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Chamuel – karta Vzťahové nuansy

Aktuálny týždeň je vhodný na: staranie sa o všetky vzťahy – aby prekvitali; ustriehnutie medziľudských nešvárov; ukočírovanie škodlivého správania, ktoré by mohlo narušiť existujúce partnerstvo či manželstvo; stopnutie nevery

Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Do mojich vzťahov prúdia čisté anjelské energie – energie lásky, dobra, pokoja a mieru.“

Zdravotná výzva: počas aktuálneho týždňa sa treba vo väčšej miere starať o srdcovo-cievny systém

Kľúčový minerálny kameň: olivín

 

 

Baran

Láska a vzťahy: Možno žijete po boku partnera, ktorý v skutočnosti vôbec nie je taký, ako ho vnímate. Odstráňte si z nosa ružové okuliare. Práca, kariéra a financie: Spomaľte, oddýchnite si, vypnite hlavu, zrelaxujte. Vaše ja to potrebuje ako soľ. Zdravotný stav: Dbajte na psychiku a tiež lonovú oblasť. Často navštevujte prírodné prostredie – kým to počasie povolí.  

 

Býk

Láska a vzťahy: Na vzťahovej či citovej báze hrozia vážne rozkoly – v podobe sklamaní alebo ľúbostných zrád. Snažte sa neprepadnúť panike. Práca, kariéra a financie: Duchovná ríša radí – trikrát merajte a raz režte. Ku všetkému pristupujte mimoriadne rozvážne. Zdravotný stav: Telu doprajte viac vitamínov a minerálov. Povzbudzujte imunitu.

 

Blíženci

Láska a vzťahy: Vezmite polovičku, prípadne blízku osobu pod pazuchu – a urobte si letno-jesenný výlet po domácich regiónoch. Práca, kariéra a financie: Na obzore sú konflikty. Niekto vás na poli práce poriadne rozčúli – a vy vybuchnete ako mohutná sopka. Zdravotný stav: Život vám môžu znepríjemniť respiračné neduhy.  

 

Rak

Láska a vzťahy: Do osobných zväzkov začína prúdiť aktívna a svieža energia. Veľa sa smejte – úsmev vašej tvári svedčí. Práca, kariéra a financie: Duchovná ríša radí – načúvajte intuícii. V týchto dňoch konajte tak, ako káže duša. Napokon, vaše ja oplýva silnými spirituálnymi darmi. Zdravotný stav: Pozor na žalúdok alebo žlčník.  

 

Lev

Láska a vzťahy: V týchto dňoch zatúžite po voľnosti. Problém môže nastať v prípade, že ste vo vzťahu. Polovička by to brala ako úlet z hniezda. Práca, kariéra a financie: Vaše sebavedomie narastá. A všíma si to aj okolie. Stávate sa preň zaujímavým jedincom s unikátnym osobnostným fluidom. Zdravotný stav: Korigujte stravu – do žalúdka hádžete všetko, čo vám príde pod ruku.   

 

Panna

Láska a vzťahy: Duchovná ríša radí – netlačte na polovičku, prípadne blízku osobu. Dajte jej čas a priestor, aby sa v istej veci rozhodla sama. Práca, kariéra a financie: Energiu vrazte do vlastných projektov a aktivít – trebárs aj do takých, ktorých ste sa dosiaľ báli. Sudičky šťastia a vše-hojnosti stoja po vašom boku. Zdravotný stav: Pozor na skryté zápalové procesy. 

 

 

Váhy

Láska a vzťahy: Snažte sa byť čo najmenej osve – a maximum času trávte s ľuďmi, na ktorých vám záleží a ktorých ľúbite. Práca, kariéra a financie: Súčasné dni nie sú stvorené na odštartovanie veľkých projektov – vybili by vám batérie a v konečnom dôsledku nepriniesli to, čo si od nich sľubujete. Zdravotný stav: Objavia sa bolesti hlavy.

 

Škorpión

Láska a vzťahy: Mnohí o vás hovoria, že ste čudák. Vyjdite z ulity – a hor sa medzi ľudí. Oprášte staré kontakty. Práca, kariéra a financie: Duchovná ríša radí – počúvajte intuíciu. Pri rozhodnutiach materiálneho, teda pracovného alebo finančného rázu, rešpektujte hlasy vnútra. Len ony sa postarajú o správny verdikt. Zdravotný stav: Dbajte na zdravé srdce, tlak a tep.

 

Strelec

Láska a vzťahy: Ak ste s určitou osobnou na nože, vedzte, že počas tohto týždňa môžete spor či konflikt urovnať, a to ľavou zadnou. Odštartujte dialóg. Práca, kariéra a financie: Duchovná ríša chce, aby ste viac pozornosti, času i energie investovali do vzdelávania a nasávania nových poznatkov. Zdravotný stav: Pite dostatok tekutín. 

 

Kozorožec

Láska a vzťahy: Na svoje plecia preberáte problémy iných ľudí. Uvedomte si, že sú to ich bremená – a vám nepatria. Práca, kariéra a financie: V týchto dňoch konajte viac individuálne než kolektívne. Nenechajte sa viesť masou – ale čiňte podľa vlastných princípov a noriem. Držte sa svojich uhlov pohľadu. Zdravotný stav: Objaviť sa môžu starosti so žalúdkom alebo črevami.

 

Vodnár

Láska a vzťahy: Vzťahová alebo citová nuansa, ktorá vás zožierala dlhší čas, sa v týchto dňoch vykryštalizuje – pravdepodobne vo váš prospech. Môžete si vydýchnuť. Práca, kariéra a financie: Duchovná ríša chce, aby ste boli väčšmi dajný. Nemyslite len na svoje blaho – ale aj na blaho iných. Zdravotný stav: Objaviť sa môžu starosti s dolnými končatinami.  

 

Ryby

Láska a vzťahy: Láska k vám pritečie zo všetkých svetových strán. Na obzore sú príjemné kontakty, prípadne aj čerstvá zamilovanosť. Práca, kariéra a financie: Aktuálne dni nie sú stvorené na investovanie energie do pracovných či kariérnych tém. Hrozí, že sa sklamete. Navyše, po svojom boku máte neprajníkov. Zdravotný stav: Objaviť sa môžu problémy s pohybovým aparátom.

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay