Kartoskopy na obdobie od 16. do 22. septembra - zistite, čo vám radia sofistikované tarotové symboly

06.09.2024 12:51

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA AKTUÁLNE DNI

Archanjel Luniel – Karta Duchovné témy

Aktuálne obdobie je vhodné na: zvýšenie záujmu o témy medzi nebom a zemou, spirituálny progres, meditácie a rozjímania, pozitívne rituálne „akty“

Zdravotná výzva: objaviť sa môžu neurologické ťažkosti

Kľúčový minerálny kameň: opalit

 

 

Baran

Barani, pripravte sa na ľúbostné patálie. Ak vzťah máte, začnú sa vás zmocňovať pochybnosti, či po vašom boku stojí tá správna osoba. Dostavia sa početné dilemy a s tým spojený nepokoj a disharmónia. V prípade, že ste bez polovičky, ešte viac upadnete do samoty, mysliac si, že na svete neexistuje človek, ktorý by uspokojil vaše Ja. 

Pozhovárajme sa...

 

Býk

Aktuálne dni sú vhodné na cibrenie intuície. Počúvajte hlas svojho vnútra a riaďte sa ním. V praxi to funguje jednoducho – pri riešení kľúčovej životnej témy či otázky dajte na prvý pocit, ktorý sa dostaví. Nezabúdajte, že prehodnocovanie či analyzovanie je výsledkom mysle - a tá s intuíciou ako takou nemá nič spoločné.

Pozhovárajme sa...

 

Blíženci

Je čas odbremeniť život. Zahĺbte sa do svojho ja a pouvažujte, aké záťaže si nosíte na svojich pleciach. Možno ide o bremená fyzické, možno energetické. Obe skupiny sú škodlivé – bránia v raste, rozkvete a rozlete. Bytie ako také nemá byť o vláčení „balvanov“, ale o plnohodnotnom vychutnávaní si súcna.  

Pozhovárajme sa...

 

Rak

Aktuálne obdobie prináša do vášho života karmické, čiže osudové skúšky. Hviezdy vás varujú pred sklamaním, ktoré číha na pracovisku, ale i v súkromnej sfére. Niektoré záležitosti sa musia ukončiť, aby do života mohli prísť svieže energie. V rámci zdravia majte pod dohľadom krčnú chrbticu.  

Pozhovárajme sa...

 

Lev

Príjemné pracovné prostredie a kvalitné kolegiálne vzťahy - toto všetko vám pomôže v dosahovaní ešte lepších výsledkov a finančnej stability. V citovej sfére sa črtá ukončenie rodinných sporov a nastolenie harmónie. V zdravotnej oblasti sa povenujte detoxu. Vaše telo je zašpinené a volá po precíznej očiste.

Pozhovárajme sa...

 

Panna

Počas týchto dní nie je čas myslieť na seba. Duchovná ríša volá po ľudskosti a humánnosti. Každá z Panien by mala podať dobrotivú ruku svetu. Pomôcť môžete tak človeku, ktorý sa dostal do krízovej alebo komplikovanej situácie, ako i bezvládnemu zvieraťu. Myslite viac na prírodu ako takú. 

Pozhovárajme sa...

 

 

Váhy

Aktuálne dni žehnajú utužovaniu medziľudských vzťahov. V prípade, že vediete pomyselné boje, zakopte vojnovú sekeru. Je čas urovnať staré resty – odpustiť a požiadať o odpustenie. Krivdy, ktoré uviazli vo vašich hĺbkach, navždy vygumujte. Vŕtanie sa v minulosti človeku odoberá neskutočné množstvo energie. 

Pozhovárajme sa...

 

Škorpión

Vodné znamenie čaká harmonický týždeň. Povinnosti budete zvládať hravo. Nadobudnete pocit, že niektoré úlohy sa plnia samy a automaticky. Aj v citovej sfére ste spokojný či spokojná - máte pri sebe ľudí, ktorí vás vedia povzbudiť, pochváliť i poláskať. Ak ste bez partnera, počas tohto týždňa majte oči na stopkách.

Pozhovárajme sa...

 

Strelec

Aktuálne obdobie je náročné na emócie. Základný problém tkvie v tom, že sa ustavične vraciate do minulosti – prehodnocujete, čo by bolo, keby. V srdci si uchovávate staré krivdy, bolesti, útrapy alebo sklamania. Je najvyšší čas skoncovať s tým. Uvedomte si, že vy sám alebo sama ste si najväčším nepriateľom. 

Pozhovárajme sa...

 

Kozorožec

Súdobý týždeň nie je obdobím vervy a dynamiky. Veľké projekty sa preto odsúvajú na neskôr. Ku všetkému treba pristupovať s pokojom, mierom, priateľskou vibráciou, úsmevom na perách, optimistickým vyladením a trpezlivým umom. Pamätajte, že na materiálnej báze sa vám zadarí len v takom prípade, ak nebudete tlačiť na pílu. 

Pozhovárajme sa...

 

Vodnár

Ocitáte sa v období správneho nasmerovania osobnej sily. Vnútro vám pošepká, do ktorých oblastí alebo sfér máte vkladať energiu a do ktorých zas nie. Nechajte sa unášať hlasmi „jadra“ – aby ste neplytvali vlastnou mocou. Kvalitne navibrovaná osobná sila prináša hojnosť a prosperitu. 

Pozhovárajme sa...

 

Ryby

Duchovná ríša vás vyzýva, aby ste si uvedomili, že nie ste robot. Zľavte z puntičkárstva, detailizmu, snahy vyriešiť všetko okamžite. Uvedomte si, že nie ste nenahraditeľný jedinec. Nebojte sa časť povinností odložiť si na neskôr – počkajú. V spojitosti so zdravím vás zrejme potrápia migrény. 

Pozhovárajme sa...