Máte otvorené kanály hojnosti? Odpovie špeciálny horoskop blahobytu, v ktorom nechýbajú vaše šťastlivé čísla

08.09.2020 07:39

 

Každý po nej túži – no málokto má páky na to, ako ju dosiahnuť. Reč je o  hojnosti. Hojnosti duchovnej aj materiálnej. Tá duchovná predstavuje životnú spokojnosť, šťastie, harmóniu, fungovanie v pekných vzťahoch a v celostnej vitalite. Pod materiálnou rozumieme pôsobenie v uspokojivej robote, ktorá prináša dostatok peňazí na účet či do osobnej kasy. Zároveň je spätá s vychutnávaním si existencie a dopriatím si všetkého, po čom živá bytosť prahne.

Každé znamenie zvieratníka má iný pohľad na blahobyt a prosperitu. Špeciálny horoskop vám prezradí, čo vás urobí šťastným jedincom a do akej miery sú momentálne otvorené vaše kanály hojnosti. Nechýbajú osobné rituály blahobytu a tiež šťastné čísla.  

 

 

Baran

Čo pre vás znamená hojnosť a čo potrebujete k tomu, aby ste oplývali šťastím?

Baran je ohnivým znamením zodiaku. Oheň je sálavý, priebojný, súťaživý, ale aj likvidačný a spaľujúci všetko navôkol - a rovnakí dokážu byť marcovo-apríloví jedinci. Keď sa pre niečo nadchnú, chcú to docieliť, a to zubami-nechtami. Aj na úkor iných. Ich vládnuca planéta – hrdý a dynamický Mars - im prináša energické správanie, tvrdohlavosť a túžbu víťaziť stoj čo stoj. Práca pre nich znamená veľa - prostredníctvom nej môžu manifestovať, kým sú, akými kvalitami disponujú, aká sila v nich drieme. Svedčí im viac nadriadená než podriadená pozícia. Chcú koordinovať iných – majú to dané do vienka. Vyniknú ako šéfovia. Keď kraľujú, cítia sa ako ryby vo vode – a sú nadšení. Radi za sebou vidia pozitívne výsledky – a to „hreje“ ich ego. Naopak, srdce je spokojné vtedy, keď sú ľudia navôkol šťastní a vysmiati. Napokon, Barani disponujú svojským humorom, ktorý dokáže ostatným vyčarovať úsmev na perách. Ohniváci majú radi peniaze - a k životu ich potrebujú. Často však míňajú na malichernosti. Občas sa zbytočne zadlžujú.

 

Aktuálne materiálne výzvy

Pracujúci alebo podnikajúci Barani zaregistrujú v aktuálnom období viac prekážok ako obvykle, a to aj osudových, aj medziľudských. Nič nepôjde samo – všetko si vyžiada oveľa viac energie a hnacej sily ako obvykle. Navyše, život vám znepríjemnia nepriatelia, rivali, sokovia, konkurenti. Je dôležité zachovať si vztýčenú hlavu, pevné argumenty a celostnú zakorenenosť. Odporúča sa tiež silnejšia energo-ochrana, a to kvôli tomu, aby škodlivé vibrácie neprajníkov „nevtekali“ do vášho Ja. Strážny štít poskytne napríklad melónový turmalín, jeden z najmocnejších minerálov na lámanie zlých síl. I napriek týmto atribútom sú finančné kohútiky pootvárané. Navyše, objaviť sa môžu aj nečakané prísuny peňazí. Eurá vrazte napríklad do cestovania, hoci len po slovenských regiónoch.

 

Osobný rituál na blahobyt

Barani sú astrologicky spojení s horami. Čím vyššie končiare, tým silnejšia energia. Ak po niečom túžite – trebárs i s ohľadom na prácu, podnikanie či financie ako také – doprajte si turistiku. Na ľubovoľnom vrchu nájdite zdravý strom s mohutnou korunou. Svoje želanie mu buď pošepkajte – ideálne do dutinky na pni, alebo prianie napíšte na malý papierik a ten vložte do štrbiny na strome. Porastu sa nezabudnite poďakovať.

 

Šťastné čísla (platné do konca tohto roka)

4, 13, 16, 20, 21, 32

 

Býk

Čo pre vás znamená hojnosť a čo potrebujete k tomu, aby ste oplývali šťastím?

Býk je zemským znamením zvieratníka. Element zeme mu prináša túžbu fungovať v stabilných a nemenných energiách. Aj preto sa často stáva, že Býci pôsobia na jednom-jedinom pracovisku dlhé roky, a to aj za predpokladu, že nie sú spokojní. Drieme v nich škodlivý mysľový kód strachu, že už nikdy nenájdu uspokojivý džob. A preto radšej ostávajú v pôvodných štruktúrach. Skrátka, existujú vo falošnej predstave, presviedčajúc vlastné Ja, že čoskoro bude lepšie. Zabúdajú pritom na dôležitý fakt: osud za nich nerozhodne; pomyselný volant bytia musia do rúk uchopiť oni sami. Slneční Býci často nachádzajú šťastie na poli úradníckych profesií, no ešte častejšie v zamestnaniach, ktoré sa točia okolo prírody a pomoci matke zemi. V deťoch Venuše, ako sa Býkom hovorí, drieme silné environmentálne cítenie. Vzhľadom na ich kľúčovú planétu – umeleckú Venušu – zvyknú zakotviť aj v umeleckých alebo tvorivých profesiách. Aprílovo-májoví jedinci majú radi peniaze – hoci si to nepriznajú. Páči sa im, keď si môžu dovoliť všetko, po čom prahnú. Ich duša býva pôžitkárska.

 

Aktuálne materiálne výzvy

Pred druhým znamením zodiaku sa vinie nerozhodné obdobie. Poznačí najmä tých Býkov, ktorí už dlhší čas zvažujú, či je lepšie ostať v pôvodných pracovných „vodách“, alebo sa treba otvoriť novým možnostiam. V nadchádzajúcich dňoch vnútorná dilema zosilnie. A – zdá sa – že všetko bude nahrávať do karát transformačným momentom. Venušovci, môžete si byť istí, že ak siahnete po korektúre, vyplatí sa. Nové vibrácie oživia ducha tvorivosti. Napokon, v pôvodnom zamestnaní bol potlačený. Čerstvá práca zabezpečí aj väčší prísun peňazí. Aktuálna etapa bytia žehná investíciám – i väčšieho rázu. V rodinných kruhoch rozhodujte o peniazoch a hospodárení s nimi vy; ak by ste túto úlohu zverili inému členovi famílie, financie sa rozkotúľajú rýchlosťou blesku.

 

Osobný rituál na blahobyt

Býci, zemské bytosti, sú odpradávna spojení s vibráciami zeme. Aj preto by mali často siahať po drahých kameňoch, a to najmä takých, ktoré zakoreňujú – zbavujú strachov i obáv a povzbudzujú ducha rozhodnosti. Do spektra „zakotvovacích“ minerálnych pokladov jednoznačne patrí fluorit. Kúpte si kamienok v prírodnom, neopracovanom stave alebo šperk z neho. S minerálom meditujte alebo ho ustavične noste so sebou.

 

Šťastné čísla (platné do konca tohto roka)

5, 9, 13, 17, 25, 34

 

Blíženci

Čo pre vás znamená hojnosť a čo potrebujete k tomu, aby ste oplývali šťastím?

Májovo-júnoví jedinci patria do vejára takzvaných vzdušných ľudí. Element vzduchu im prináša prelietavú, neposednú, ale aj silne tvorivú a komunikatívnu povahu. A tomu by mali prispôsobovať aj pracovné, čiže zárobkové činnosti. V žiadnom prípade si nesmú sadať za úradnícky stôl – takzvané lenivé a usedené džoby by ich zničili. Ich Ja chce byť v akčnom móde a vychutnávať si stále nové a nové energie. Okrem toho prahne po nepretržitom kontakte s inými ľuďmi.  Blíženci sú mimoriadne spoločenskí. Skutočným šťastím ich naplní aj taká robota, kde sa budú môcť permanentne vzdelávať a nasávať svieže poznatky. Blížencom vládne Merkúr, planéta vedomostí, komunikácie, logiky. Zo vzdušných osôb nie sú ideálni šéfovia. Neradi vládnu. Oveľa radšej sú súčasťou fungujúceho tímu. Ich muchou býva náladovosť, pre ktorú si môžu vytvárať nepriateľov alebo sokov. Blíženci by sa mali strániť intríg – práve ony môžu ukrojiť z ich materiálneho šťastia. K peniazom veľakrát pristupujú nehospodárne – míňajú na veci, ktoré vonkoncom nepotrebujú. Paradoxne, často ich sudičky hojnosti odmenia nečakanými prísunmi financií.

 

Aktuálne materiálne výzvy

Viacerých Blížencov čakajú citové či vzťahové strasti. Na obzore sú konflikty s polovičkou alebo rodinou – i zásadnejšieho charakteru. A tie môžu negatívne zasiahnuť aj do materiálnej oblasti. Pokúste sa fungovať v móde „energie z osobných zväzkov neprenášam do práce“. V opačnom prípade hrozí, že ľúbostné bremená odkroja z vašej šikovnosti. Nekoncentrácia, podráždenosť a interný žiaľ spôsobia, že povinnosti odvediete sotva na polovicu. No a výsledkom by mohli byť nespokojní šéfovia, prípadne aj výpoveď. A vedzte, že nová a uspokojivá práca by sa vám aktuálne hľadala veľmi ťažko. S peniazmi nešafárte – urobte si zásoby na horšie časy. Míňajte len na to, čo v skutočnosti potrebujete.

 

Osobný rituál na blahobyt

Blíženci, či si to priznáte, alebo nie, máte veľkú moc vizualizácie – kutia scenárov. Aj preto siahnite po takých rituáloch či rozjímacích ceremóniách, ktoré sú zamerané na predstavovanie si krajšej budúcnosti. Zavrite si oči – a ľubovoľným spôsobom si vizualizujte, ako fungujete v energiách hojnosti a prosperity. Jedným z úkonov môže byť obraz sypajúcich sa peňazí z nebies alebo mohutného stromu, na ktorom rastú pyritové jablká. Nazbierajte si z nich, koľko len chcete. Pyrit je odpradávna symbolom blahobytu.

 

Šťastné čísla (platné do konca tohto roka)

1, 18, 24, 29, 32, 40

 

Rak

Čo pre vás znamená hojnosť a čo potrebujete k tomu, aby ste oplývali šťastím?

Júnovo-júloví jedinci patria do spektra vodných, teda emočných znamení zvieratníka. Gro ich života tvoria city – a v podstate platí, že keď je uspokojená ich pomyselná emočná studnica, oplývajú celostným šťastím. Zväčša si hľadajú profesie, ktoré majú humánny a nápomocný charakter. Drieme v nich presvedčenie, že ich svet potrebuje. Aj preto sú z nich vynikajúci pedagógovia alebo vychovávatelia. Raci vykonávajú pracovné úlohy s nevídanou obetavosťou a voči spoločnosti, v ktorej pôsobia, prejavujú mohutnú lojalitu. Bývajú spoľahliví. Radi učia a usmerňujú iných. Ich muchou býva snaha robiť si veci podľa seba – a v dôsledku toho si  na pracovisku môžu vytvárať rivalov alebo sokov. Raci ako šéfovia bývajú precízni, puntičkárski a nároční. Páči sa im, keď všetci dodržiavajú nimi stanovené pravidlá hry. Neznášajú otvorené konflikty – a preto sa im radšej zďaleka vyhýbajú. Disponujú čuchom na klamstvá – a tak platí, že ich žiaden podriadený neoklame. Júnovo-júloví jedinci nepatria k príliš šetrným a hospodárnym ľuďom, hoci si to o seba myslia. Peniaze od nich často utekajú. Potrebujú silného partnera, ktorý vo financiách nastolí ortodoxný poriadok. A ešte jedna rada: Raci by sa mali naučiť vypýtať si za odvedenú robotu dostatok peňazí.

 

Aktuálne materiálne výzvy

Nadchádzajúce dni nemajú príliš silný materiálny ráz. Práve naopak – Raci, deti Luny, by mali poľaviť – a dožičiť si oddych. Ich telo aj duša prahnú po relaxe a poriadnom resete. V prípade, že by ste i naďalej ostali v pracovnom kolotoči – a nedopriali si „výdych“ – môžete ochorieť. Objavia sa starosti s tráviacim alebo kardiovaskulárnym systémom. Naopak, ak si poriadne oddýchnete, unavený organizmus sa viac-menej zregeneruje sám. A je úplne jedno, aký spôsob reštartu si doprajete. Môže ísť o tvorivé činnosti, časté návštevy prírodného prostredia, prípadne aj dovolenku – samozrejme, v intenciách aktuálnych možností. Pri relaxačných aktivitách úplne vypnite hlavu – a snažte si vychutnávať moment prítomného okamihu. Peňažné „špirály“ sa točia, o financie sa nebojte.

 

Osobný rituál na blahobyt

Mnohí Raci bývajú zanesení alebo zaťažení energiami minulosti – buď na úrovni karmy, alebo rodu. Dané bremená zvyknú brzdiť aj materiálny rozmach či progres. Aj preto je dôležité očistiť sa – ideálne vo vodných tokoch. Vyberte si ľubovoľný potok, riečku, jazero, prípadne aj more – a poproste ich dobrých duchov alebo anjelov, aby z vás sňali všetko, čo je ťaživé a bremenné. Preciťujte, ako z vás vodný živel sníma každučkú negatívnu energiu.

 

Šťastné čísla (platné do konca tohto roka)

7, 10, 20, 30, 37, 48

 

Lev

Čo pre vás znamená hojnosť a čo potrebujete k tomu, aby ste oplývali šťastím?

Ohniváci, deti Slnka, milujú šťastie, blahobyt, luxus. Sú rodenými šéfmi. Podriadené pozície im absolútne nesvedčia. Aj preto je dôležité, aby ašpirovali na práce, kde môžu vládnuť a kraľovať. Levia myseľ produkuje jedinú ideu – vo firme alebo v spoločnosti získať čo najvyššie postavenie. A táto predstava neostáva iba v myšlienkovej podobe. Levi urobia všetko preto, aby sa pretavila do reality, a to aj úkor iných. Ak vysnívaný post získajú, stávajú sa z nich féroví hráči, ktorí sú pre svojich podriadených ochotní urobiť viac-menej všetko – vytvoriť im príjemné robotné fluidum a zabezpečiť adekvátnu mzdu. Páči sa im, keď sú ospevovaní. Hoci si to nepriznajú, najväčšmi si vážia tých zamestnancov, ktorí ich zasypávajú lichôtkami od výmyslu sveta. Lev neznesie konkurenciu – ak má pocit, že sa jeho miesta chce ujať niekto iný, dokáže vytiahnuť aj tie najhrôzostrašnejšie zbrane. Júlovo-augustoví jedinci zbožňujú peniaze. Potrpia si na drahé veci, luxusné dovolenky a prestíž. Občas by však mali ustriehnuť zdravé hranice.

 

Aktuálne materiálne výzvy

Pred Levmi sa vinie zmenové obdobie. Časť pracovno-kariérnych transformácií urobia ohniví jedinci sami, a to kvôli skvalitneniu života. Najmä tí slneční ľudia, ktorí dlhodobo fungovali v nevyhovujúcich materiálnych štruktúrach, siahnu po hľadaní novej práce. A môžu si byť istí, že fajn robotu i objavia. Niektorí Levi vyskúšajú aj podnikateľské „vody“. A – čuduj sa svete – budú sa v nich cítiť ako ryby v životadarnej tekutine. Postretne ich rýchly úspech. Niektoré pracovné zmeny prídu samy – a spočiatku môžu i zabolieť. Áno, časť Levov dostane výpoveď alebo skončí svoju „púť“ vo firme, ktorá krachne. V takomto prípade treba pamätať na jedno: to, čo sa spočiatku javí ako negatívne, v konečnom dôsledku prinesie zber sladkých plodov. To však Levi pochopia až časom.

 

Osobný rituál na blahobyt

Kľúčovým živlom pre Levov je oheň. Pálivý element vládne aj Baranom a Strelcom. Júlovo-augustoví jedinci môžu v aktuálnom období siahnuť po takzvaných ohnivých rituáloch – teda „aktoch“, prostredníctvom ktorých sa spaľuje to, čo je staré, a teda nepotrebné. Spíšte na papier všetko, čoho sa chcete zbaviť – a ten počas príjemného letného večera, ideálne pod „dozorom“ splnu, spáľte. Myslite pritom na to, ako sa priamoúmerne s likvidáciou papierika strácajú aj všetky ťažoby života.

 

Šťastné čísla (platné do konca tohto roka)

8, 14, 20, 26, 30, 37

 

Panna

Čo pre vás znamená hojnosť a čo potrebujete k tomu, aby ste oplývali šťastím?

Nad augustovo-septembrovými jedincami drží nebeskú stráž Merkúr. Ide o planétu myšlienok, analýzy a komunikácie. Aj preto sú takzvané zemské bytosti racionálne a prakticky zmýšľajúce typy, vnášajúce do pozemského bytia organizáciu a poriadok. Tomu prispôsobujú aj pracovné úkony. Zväčša vyhľadávajú činnosti – takzvané práce duše, ktoré stoja na pevných a stabilných pilieroch. Zmeny a otrasy im príliš nerežú. Sú šťastné, keď môžu roky-rokúce pobudnúť v jednom a tom istom zamestnaní. Panny potrebujú ku šťastiu skĺbenie duchovných a materiálnych princípov. Vyhovuje im práca, prostredníctvom ktorej môžu pomáhať alebo slúžiť iným; na strane druhej si potrpia na to, aby im vykonávané činnosti prinášali dostatok peňazí. Vzhľadom na to, že ich kľúčovým živlom je zem, kvalitné finančné zázemie je pre ne nesmierne dôležité. Paradoxne, často im peniaze chýbajú, a to najmä vtedy, keď uprednostnia princíp pomoci a osoženia iným.  Z Panien sa občas vykľujú šikovní podnikatelia – musia však disponovať jasnými predstavami a pevnou vôľou. Ak šéfujú, sú vecní, pragmatickí a neemoční. Od podriadených vyžadujú jasné a striktné výsledky. Zbožňujú čísla a štatistiky. Panny patria s ohľadom na financie k šetrnejším jedincom. 

 

Aktuálne materiálne výzvy

Šieste znamenie zvieratníka vstupuje do relatívne priaznivého materiálneho obdobia. Zadarí sa tým Pannám, ktoré pôsobia v klasickom zamestnaní, ale aj tým jedincom, ktorí sú sami sebe pánmi, sami sebe šéfmi. V prípade, že fungujete v tradičnej robote, potešiť vás môže pochvala, prípadne aj vyšvihnutie sa na kariérnom rebríčku. Napokon, už bolo načase – veď do vykonávaných aktivít ste vkladali maximum prajných energií. Ak podnikáte, na obzore sú nové kontrakty, obchody, zmluvy, partneri. Za úspechom, ktorý zažívate, sa neukrývajú len zásahy zhora – teda pozitívne nebeské konštelácie. Za zdar môžete ďakovať i vlastnému Ja. Veď za ostatné obdobie ste výrazne zmenili myslenie. Je pozitívne a optimistické. Strachy z budúcnosti ste odložili nabok.

 

Osobný rituál na blahobyt

Panny môžu v súvislosti s priťahovaním hojnosti siahnuť po takzvanej runovej mystike. Runy sú dávnoveké symboly, pomocou ktorých sa vzývali dobrotivé a láskavé božstvá – mocnosti ochotné pomáhať človeku. V tomto období čiahnite po rune Feoh, čo je symbol duchovného aj materiálneho bohatstva. Buď si runový znak často vizualizujte, alebo si kúpte amulet s vyobrazením príslušného čarovného obrazca.

 

Šťastné čísla (platné do konca tohto roka)

4, 10, 12, 20, 27, 32

 

 

Váhy

Čo pre vás znamená hojnosť a čo potrebujete k tomu, aby ste oplývali šťastím?

Nad Váhami drží počas pozemského bytia ochrannú ruku Venuša, planéta lásky, krásy, tvorivosti, ale aj finančných „kornútov“. Z toho vyplýva, že siedme znamenie zvieratníka má hojnosť rado – a rado si vychutnáva krásy a benefity pozemskosti. Váhy s obľubou míňajú peniaze na veci či situácie, ktoré tešia ich oko a hladia dušu. Často si doprajú pekné oblečenie alebo luxusnejší doplnok do domácnosti. Septembrovo-októbroví jedinci patria do spektra vzdušných, čiže spoločenských ľudí. Komunitné žitie potrebujú ako soľ. A tomu prispôsobujú aj prácu. Zväčša siahajú po takých robotách, v rámci ktorých môžu vstupovať do interakcií s inými bytosťami. Aj preto nájdeme viaceré Váhy v kaviarňach, kozmetických salónoch či združeniach, ktoré šíria pozitívnu osvetu. Veľakrát si zakladajú vlastné centrá krásy – a veruže sa im v nich darí, a tak priťahujú vše-blahobyt. Váhy ako zamestnanci sú bystrí, múdri a väčšinou aj perfekcionalistickí. Ak sa do niečoho zahryznú, chcú to doviesť do zdarného konca. Problém nastáva, ak na nich šéf naváľa príliš veľa úloh. Potom hrozí, že sa v mase povinností stratia. Septembrovo-októbrové bytosti neznášajú stereotyp a nudu. Uprednostňujú činnosti, ktoré majú aktívny a dynamický charakter. Siedme znamenie zvieratníka nezvykne trpieť finančnými suchotami.

 

Aktuálne materiálne výzvy

Súčasné obdobie nie je naklonené riešeniu pracovných alebo kariérnych záležitostí; naopak, Váhy majú maximum pozornosti orientovať do vzťahových tém. Ak vaše zväzky – osobné, rodinné či priateľské – chátrajú, je žiaduce vliať do nich novátorské vibrácie. Na samotu v tomto období zabudnite – staňte sa väčšmi spoločenským jedincom, ktorý oživuje staré alebo vytvára nové kontakty. Často sa zdržiavajte medzi ľuďmi – osobami, s ktorými súladíte. Navštevujte kultúrne podujatia. „Zahryznite“ sa do umeleckých činností – buď v aktívnej, alebo i pasívnej role. V prípade, že túto radu neuposlúchnete, vaša peňaženka sa síce naplní, no duša vyprázdni – a bude nepokojná. S financiami zbytočne nešetrite. Doprajte sebe alebo blízkym viac.

 

Osobný rituál na blahobyt

Váhy sú riadené planétou Venušou. A osobným rituálnym dňom Venuše je piatok. Ak sa teda rozhodnete pre uskutočnenie ceremónie na pritiahnutie hojnosti a blahobytu, vedzte, že praktizovať ju treba koncom pracovného týždňa, ideálne večer, okolo 22. hodiny. Váš osobný rituál môže spočívať v tom, že na ľubovoľnú sviečku napíšete svoje materiálne prianie. Sviecu zapáľte. Plameň – spájajúci pozemské sféry so sférami nadpozemskými – vyšle vaše želanie nahor.

 

Šťastné čísla (platné do konca tohto roka)

9, 20, 21, 28, 32, 33

 

Škorpión

Čo pre vás znamená hojnosť a čo potrebujete k tomu, aby ste oplývali šťastím?

Škorpióni bývajú karmicky zaťažení. Skrátka, na svojich pleciach si nesú bremená z predošlých životov, napríklad pre hriechy, ktoré napáchali. Aj preto sú ich súčasné inkarnácie zložitejšie. A aj preto by mali vykonávať pracovné aktivity, prostredníctvom ktorých pomáhajú alebo osožia iným. V prípade, že takýto džob nájdu, ich finančné kohúty sa otvoria dokorán. Naopak, ak by svoje zamestnanie vnímali výsostne cez prizmu matérie – bez investovania srdca do realizovaných aktivít – peňaženky či osobné kontá budú zívať prázdnotou. Októbrovo-novembroví jedinci neznášajú práce, ktoré – jednoducho povedané – kĺžu po povrchu. Potrebujú činnosti hĺbavé, analytické, nazerajúce pod povrch. Aj preto sú z nich vynikajúci psychológovia, terapeuti, chirurgovia, detektívi či ezoterici.  Chcú byť výnimoční a unikátni – a tomu prispôsobujú aj samotné zamestnanie. Nositelia ôsmeho znamenia zodiaku patria do spektra zodpovedných jedincov a „pracantov“. To, čo sľúbia, aj splnia. Má to však háčik – urobia si to výsostne po svojom. Ak by sa ich ktokoľvek snažil predsvedčiť, nech zmenia metodiku a prístup k robote, neuspeje. Muselo byť ísť o výraznú autoritu, ktorú si vodný jedinec nesmierne váži. Často maká aj mimo pracovného času – na úkor vzťahu alebo rodiny. Škorpión ako šéf je mimoriadne náročný. Očakáva vysoké nasadenie, no zároveň aj kvalitné medziľudské vzťahy. Peniaze sa u Škorpiónov správajú, obrazne povedané, hojdačkovo. Chvíľami ich je dostatok, chvíľami chýbajú.

 

Aktuálne materiálne výzvy

Pred vodnými jedincami, deťmi Pluta, sa vinie vynikajúce materiálne obdobie. Vo vašej hlave sa zrodí množstvo unikátnych nápadov či ideí, prostredníctvom ktorých si môžete vylepšiť život. Dôležité je, aby to, čo vám skrsne v mysli, neostalo len na báze uvažovania – je žiaduce pretaviť to do reality. Mnohí Škorpióni odštartujú teraz alebo počas jesene nové pracovné aktivity – a môžu si byť istí, že im prinesú nemálo peňazí. Zlepšia sa aj kolegiálne vzťahy, prípadne i zväzky s obchodnými partnermi. Duchovná ríša prináša aj odporúčanie: zabudnite na seba-žgrlošstvo. Doprajte si všetko, po čom zapiští vaša duša. Dajte sebe samej či samému pocítiť, ako veľmi sa ľúbite a vážite si vlastné Ja. Napokon, v ostatnom čase ste mysleli najmä na blaho iných.

 

Osobný rituál na blahobyt

Škorpióni, čiahnite po sile takzvanej mantrológie – teda liečbe života pomocou opakujúcich sa slov. Už dávno ste si všimli, že vaším najväčším nepriateľom býva myseľ. Často sa v nej rodia negatívne idey, skepsa, obavy rôzneho druhu. No a práve ony sú pomyselnou brzdou na peniaze a úspech. Denne pracujte so svojou hlavou, hovoriac: „Myseľ, prijmi pravdu o tom, že som úspešný a bohatý človek, ktorý priťahuje hojnosť so všetkým, čo k nej patrí. Som magnet na peniaze.“

 

Šťastné čísla (platné do konca tohto roka)

1, 17, 19, 22, 29, 40

 

Strelec

Čo pre vás znamená hojnosť a čo potrebujete k tomu, aby ste oplývali šťastím?

Strelci patria do rodiny ohnivých jedincov – spolu s Baranmi a Levmi. Z toho vyplýva, že k svojmu životu potrebujú akčné, dynamické a pružné roboty. Len ony im zabezpečia spokojnosť. Nad novembrovo-decembrovými jedincami drží ochrannú ruku Jupiter, planéta expanzie a optimizmu.  Svojim zverencom prináša chuť fungovať v takých profesiách, prostredníctvom ktorých sa vytvára takzvané vše-šťastie. Áno, Strelci milujú, keď zabávajú, rozosmievajú alebo napĺňajú radosťou spoločnosť. A ak im takýto džob zabezpečuje i dostatočné finančné príjmy, ich duša jasá. Jupiter je tiež planétou vzdelávania, vedomostí a nových informácií. Aj preto pôsobia mnohí ohniváci vo sférach učiteľstva a pedagogiky. Okrem toho zbožňujú cestovanie – spoznávanie inakostí sveta. Putovanie krížom-kráľom lahodí ich duši. Kvôli tomu ich často nájdeme v cestovných alebo turistických kanceláriách. Viacerí Strelci v dospelosti opúšťajú rodisko – a zárobkovú činnosť nachádzajú v ďalekých zemiach. Zo Strelcov sú brilantní podnikatelia alebo živnostníci. O financie núdzu nemajú. Mali by si však dávať pozor na papierové záležitosti, spojené napríklad s odvodmi alebo daňami. Robia chyby – a tie im môžu privodiť starosti rôzneho druhu. Strelci zbožňujú peniaze – a dokážu si ich aj vypýtať. Do balíčka negácií patrí bohémsky život, vplyvom čoho často prichádzajú o úspory. 

 

Aktuálne materiálne výzvy

Napriek tomu, že Strelci patria do „vejára“ dynamických ľudí, ktorí viac-menej nikdy neobsedia, aktuálne obdobie nežičí megalomanským materiálnym aktivitám či projektom. Tie mali ohniváci realizovať doteraz; v nadchádzajúcich dňoch či týždňoch sa odporúča poriadny oddych. Telo ho potrebuje – veď často hapruje. U mnohých detí Jupitera sa objavujú tráviace alebo kardiovaskulárne ťažkosti. A tie môžu byť späté s celostnou únavou, preťažením, nakladaním si obrovských bremien na plecia. Odporúčanie duchovnej ríše je jasné: ak nechcete, aby sa dané zdravotné nuansy prehlbovali, dožičte svojmu Ja relaxačný mód. A je jedno, ako to spravíte. Siahnuť môžete po umeleckých činnostiach či cestovaní. Alebo len tak buďte – v objatí s vlastnou dušou.

 

Osobný rituál na blahobyt

Strelci milujú „odór“ ďalekých svetov a iných kultúr. Aj preto môžu kvôli pritiahnutiu hojnosti siahnuť po cudzokrajných rituáloch. Osožné budú napríklad čínske mince – ako symbol bohatstva, úspechu, prosperity. Ochraňujú peňažné toky. Podľa dávnovekých tradícií Krajiny červeného draka sa jagavé mince vždy viažu na červenú stužku a vzápätí sa zavesia nad hlavný vchod do príbytku. Magický akt zabezpečuje ustavične otvorené finančné kohútiky. Pochopiteľne, mince môžete nosiť aj so sebou – ideálne v peňaženke.

 

Šťastné čísla (platné do konca tohto roka)

10, 20, 28, 30, 40, 47

 

Kozorožec

Čo pre vás znamená hojnosť a čo potrebujete k tomu, aby ste oplývali šťastím?

Kozorožci sú spomedzi dvanástich znamení zvieratníka najväčšími pracantmi a karieristami zároveň – hoci si to nemusia priznať. Robotu milujú. A rovnako milujú plácu, ktorú za odvedenú činnosť dostávajú. Spolu s Býkmi a Pannami patria do spektra zemských jedincov. Element zeme im prináša racionálnu a pragmatickú povahu, analytické myslenie a kvalitné organizačné danosti. Nad Kozorožcami drží počas pozemského bytia ochrannú ruku Saturn, planéta času. Aj preto si jeho zverenci potrpia na striktné rozvrhnutie dňa. Už ráno zväčša vedia, čo kedy urobia. Neznášajú spontaneitu. Ľuďmi, ktorí žijú slobodomyšlienkarsky, pohŕdajú. Nerozumejú ich spôsobu života. Kozorožci sú zodpovední, ale aj dominantní, autoritatívni, mentorskí a nároční. V práci dávajú emócie nabok. Zaujímajú ich konkrétne výsledky – trebárs aj v číselnom alebo štatistickom vyjadrení. Uprednostňujú džoby, ktoré majú jasné a fixné obrysy. Skrátka, všetko musí do seba zapadať ako vysoko sofistikovaná skladačka. A ak im vykonávaná robota prináša ešte aj dostatok peňazí, sršia celostným šťastím. Mali by si však dávať pozor, aby orientovanie energie do priťahovania hojnosti nezatienilo citové témy. Jedného dňa sa môžu prebudiť – a zistiť, že hoci majú na konte dostatok financií, ich ľúbostný život je v troskách. Aj preto je žiaduce, aby sa skĺbili materiálne a emočné princípy.

 

Aktuálne materiálne výzvy

Odporúčanie typu „menej energie do práce, viac do vzťahov“ naberá na sile. Duchovné „pláne“ chcú, aby ste pozornosť orientovali do citových záležitostí, a to aj v prípade, že zväzok máte, aj za predpokladu, že ste sami, teda bez polovičky. Pravda je taká, že v ostatnom čase ste sa sústredili najmä na robotu, povinnosti, zarábanie peňazí či investície. A v dôsledku toho mohli oslabnúť vaše vzťahy, prípadne ste sa uzavreli do akejsi škrupiny, ktorá na okolie pôsobí ako anti-magnet. Siahnite po náprave, a to urýchlene. Na istý čas robotu zaveste na klinec – a vrhnite sa do zlepšovania citovej či ľúbostnej sféry. S partnerom alebo rodinou trávte maximum času. A ak ste bez zväzku, hor sa medzi ľudí.

 

Osobný rituál na blahobyt

Určite ste už počuli o stromčekoch šťastia. Pozostávajú z drôtikov, na ktorých sú navlečené vzácne minerálne kamene. A teraz môžete po takomto rituálnom predmete čiahnuť aj vy. Ideálnou možnosťou bude, ak si zvolíte taký stromček, ktorý zdobia korálky z červeného jaspisu. Napokon, je to jeden z osobných minerálov pre Kozorožcov, deti Saturna. Jaspis ako taký „láme“ strachy a obavy, dodáva odvahu, ustavične otvára kanály duchovnej i materiálnej hojnosti. Ozdobu umiestnite do priestoru, v ktorom sa pohybujú všetci členovia rodiny.

 

Šťastné čísla (platné do konca tohto roka)

9, 10, 14, 20, 26, 41

 

Vodnár

Čo pre vás znamená hojnosť a čo potrebujete k tomu, aby ste oplývali šťastím?

Vodnári sú takzvanými vzdušnými jedincami. Element vzduchu im prináša silného tvorivého ducha, vynachádzavosť, inovatívnosť, ale aj prelietavosť a neposednosť. Málokedy vydržia dlhodobo na jednom pracovnom mieste. Ich Ja ustavične prahne po nových vetroch.  Aj preto sa často stáva, že počas pozemského bytia okúsia viaceré profesie. To im ale vonkoncom neprekáža. Práve naopak – vnímajú to ako prirodzený jav rozmachu a rozvoja osobnosti. Každá činnosť ich niekam posúva – a v konečnom dôsledku sa z nich krešú vyzreté osoby a osobnosti, ktoré vedia, čo chcú – a za odvedené činnosti dostávajú adekvátne peniaze. Nad januárovo-februárovými jedincami drží ochrannú ruku Urán, planéta originality a rebelantstva. Aj preto si Vodnári často hľadajú zamestnania, ktoré sú nevšedné a ojedinelé. Skrátka, chcú byť výnimoční – a zaujať okolie i svet. Milujú všetko pokrokové, fascinuje ich „napredovačnosť“ vedy, chcú vidieť a vedieť viac. K financiám pristupujú ľahkovážnejšie. Vedia ich zarobiť, ale i minúť. 

 

Aktuálne materiálne výzvy

Vodnári, môžete si mädliť ruky. Prajné sudičky či anjeli šťastia stoja tentoraz po vašom boku. Pracovné aj finančné kanály sú otvorené dokorán. Vynikajúco sa zadarí najmä tým vzdušným jedincom, ktorí vykonávajú samostatnejšiu prácu bez mohutnejšieho kolektívu a prehnanej šikany zo strany nadriadených, no najmä tým Vodnárom, ktorí fungujú v podnikateľskej „ríši“. Ak vaše aktivity dosiaľ stáli a stagnovali, trebárs i pre koronakrízu, teraz sa pomyselné kolesá hojnosti roztočia naplno. Výsledkom majú byť nové obchody, kontrakty, zmluvy. To – pochopiteľne – priaznivo ovplyvní aj osobnú kasu. Prázdnosťou zívať nebude. Ak vás v tomto období požiada o peňažnú výpomoc blízka osoba, neodmietnite ju.

 

Osobný rituál na blahobyt

Vône majú na človeka zázračné účinky. Niektoré priťahujú lásku, iné cibria zdravie, no sú aj také, pomocou ktorých sa náš život rozžiari pomyselným svetlom hojnosti. K takýmto arómam patrí bergamot. Vonná látka pochádza z Indie. Aróma má mimoriadne silné povzbudzujúce účinky, ktoré - ako vraveli starí alchymisti - dokážu postaviť na nohy aj smrteľne chorého človeka. Bergamotová vôňa priťahuje peniaze, ale aj úspech v práci či kariérny rast. Rozpúšťa finančné blokády. Vyskúšajte vonný olej alebo aroma-paličky.

 

Šťastné čísla (platné do konca tohto roka)

10, 14, 30, 35, 46, 48

 

Ryby

Čo pre vás znamená hojnosť a čo potrebujete k tomu, aby ste oplývali šťastím?

Ryby patria do tímu takzvaných vodných, teda emočných znamení zvieratníka. Nežijú príliš racionálne a pragmaticky; všetko vnímajú cez city a pocity. Aj preto ich to často ťahá k profesiám, v rámci ktorých môžu pomáhať iným. Je však žiaduce dávať si pozor na to, aby sa z roboty nestalo martýrstvo. Vždy je potrebné dbať na vyvážené energie – teda súlad medzi vydanou a prijatou silou. Navyše, Ryby často plávajú v oblakoch – a nedokážu rozpoznať možné nebezpečenstvá. Aj preto ich na pracovisku môžu zneužívať, využívať, manipulovať, ovládať, prípadne aj zaťahovať do nečistých alebo nekalých praktík. Ryby sú takzvaným duálnym znamením zodiaku – majú dve tváre. Jedna časť ich Ja túži po stabilnej robote bez zbytočných otrasov a turbulencií, druhá časť je voľnomyšlienkarska, prahnúca po vždy nových a nových vetroch. Aj preto mávajú dvojaké obdobia. V tom prvom uprednostňujú džoby postavené na pevných pilieroch, v druhom zasa zamestnania pohyblivé, dynamické, spojené s cestami a cestovaním. Ryby trpia osobnostnou muchou – za robotu si nevedia vypýtať adekvátne peniaze. Dôvodom je oslabená sebahodnota. Je žiaduce ustavične na nej pracovať.

 

Aktuálne materiálne výzvy

V súčasnom období sa aktivuje druhá tvár Rýb – teda tá, ktorá prahne po sviežich vetroch, a to aj na úrovni práce a kariéry. Ak vás to teda ťahá k uskutočneniu materiálnych zmien – a k okúseniu novej práce, trebárs i takej, ktorú ste dosiaľ nerealizovali a s ktorou nemáte viac-menej žiadne skúsenosti, korektúram povedzte „áno“. Hlavne žiadne strachy. Časť vodných jedincov môže nájsť celostné materiálne šťastie aj v cudzine. Finančné kohútiky sú otvorené – o peniaze sa nebojte. Vždy si k vám nájdu cestu. Duchovná ríša prináša aj výstrahu, aj keď citovú: túžbu po čerstvých životných vetroch ukočírujte na úrovni osobných vzťahov. Stráňte sa kučeravých myšlienok, flirtov a nevery – lož má krátke nohy. Vždy majte na pamäti, aké nežiaduce následky by ste mohli svojím správaním spôsobiť.

 

Osobný rituál na blahobyt

V aktuálnom období môžete čiahnuť po niektorej z vodných mystických ceremónií. Živel vody – a anjeli, ktorí sú s ním spojení – vám radi splnia to, po čom túžite. Vyskúšať môžete napríklad plťkový rituál. Vezmite do rúk maličký papier – a vpíšte naň svoje želanie. Z hárku vyrobte loďku. Zájdite k vodnému toku a poproste jeho dobrotivé anjelské bytosti o naplnenie sna. Loďku položte na hladinu – a pustite po prúde. Túžba sa tak doplaví na miesto, kde sa vyššie sily postarajú o jej realizáciu.

 

Šťastné čísla (platné do konca tohto roka)

10, 16, 18, 31, 40, 48

 

 

Horoskop vyšiel v augustovom čísle časopisu Balans. 

Zdroj obrázkov: pixabay