Prečítajte si, inšpirujte sa, spoznajte rady karát. Toto sú horoskopy od 10. do 16. júna

10.06.2024 07:55

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA AKTUÁLNE DNI

Archanjel Jofiel – Karta Sebaláska

Aktuálne obdobie je vhodné na: venovanie sa vlastnému Ja, budovanie sebahodnoty, manifest toho, v čom človek vyniká, chválenie sa, žehnanie si

Zdravotná výzva: objaviť sa môžu tráviace neduhy

Kľúčový minerálny kameň: limnokvarcit

 

 

BARAN

Týždeň žičí zamilovaným. Ak polovičku máte, strávite s ňou nezabudnuteľné chvíle plné vzájomnej úcty a harmónie. Ak partnera či partnerku nemáte, je ideálny čas na odštartovanie nových kontaktov. Nebráňte sa im – uzatváraním srdca prichádzate o zaujímavé príležitosti. 

Pozhovárajme sa...

 

BÝK

Nebeská ríša vás vyzýva, aby ste väčšmi mysleli na blaho iných - nielen na vlastný prospech či osoh. Otvorte oči a poobzerajte sa navôkol - vo vašej bezprostrednej blízkosti sa nachádza bytosť prahnúca po pomocnej ruke. Možno baží po pohladení, možno po vyrozprávaní sa.

Pozhovárajme sa...

 

BLÍŽENCI 

Je viac než pravdepodobné, že ste ustrnuli v takzvaných stagnačných energiách. Teraz prichádza moment, keď môžete stojace vody rozčeriť, a to tak, že učiníte rázny verdikt. Rozhodnutia – či už na poli lásky, alebo vzťahov - sa nebojte. Uvedomte si, že každé z nich je správne.

Pozhovárajme sa...

 

RAK

Máte v sebe množstvo energie, no neviete, ako s ňou naložiť. Venujte sa športovým aktivitám, počasie je na ne ako stvorené. Vytiahnite von svojho dvojkolesového tátoša alebo si choďte zabehať. Rozhýbte stuhnuté svalstvo. V prípade, že máte bohatú fantáziu a chuť robiť niečo kreatívne, začnite maľovať. 

Pozhovárajme sa...

 

LEV

Peniaze sa sypú jedna radosť - a vám to kreuje úsmev na perách. Úsilie, ktoré ste vložili do určitej aktivity, prináša pozitívne výsledky. Nezaspite však na vavrínoch a snažte sa i naďalej. Úspech vám je predurčený, a to aj počas nadchádzajúcich dní. V citovej oblasti pozor na žiarlivosť.

Pozhovárajme sa...

 

PANNA

Vaša duša sa chce odstrihnúť od všetkého starého, prežitého a skostnateného. A je jedno, či ide o zašlé myšlienky, negatívne spomienky, alebo o konkrétne životné momenty, ktoré vás zväzujú a spútavajú. Osudová úloha na nasledujúce dni je jasná – prebudiť v sebe internú silu a začať nanovo. 

Pozhovárajme sa...

 

VÁHY

Ste pripravený či pripravená vstúpiť do nového vzťahu – otvorte svoje srdce dokorán. Nevyhýbajte sa spoločnosti a doprajte si aj kultúrne zážitky. Napokon, zdravá umeleckosť či estetickosť k vášmu ja neodmysliteľne patria. V rámci zdravia ustriehnite pohybový aparát, hlavne nohy. 

Pozhovárajme sa...

 

ŠKORPIÓN

Duchovná ríša apeluje na to, aby ste si uvedomili svoju osobnú silu a vykročili vpred – zanechávajúc za sebou pomyselné mraky minulosti. Nové výzvy, ktoré vám frnknú do nosa, uchopte pevne do rúk, a to bez strachov. Áno, práve teraz sa z vás stáva úplne nový jedinec – s novou vibračnou hodnotou. 

Pozhovárajme sa...

 

STRELEC

Zmocnila sa vás mohutná dilema. Neviete, či ostať pri niečom starom a opozeranom, alebo sa otvoriť novým udalostiam a osobám. Karty radia, aby ste radšej ostali pri tom, čo už dôverne poznáte. Týka sa to práce, ale i lásky. Nové brány sa pre vás síce otvárajú, no za nimi sa ukrýva bôľ. 

Pozhovárajme sa...

 

KOZOROŽEC 

Zabudnite na smútok a depresívne stavy. Často si pocity disharmónie vytvárate sám alebo sama. Radujte sa – úsmev vášmu ja svedčí. Vďaka pozitívnemu vyžarovaniu budete do svojho okolia priťahovať milých a príjemných ľudí. A, naopak, tých, ktorí sršia negativizmom, si už k sebe nepustíte. 

Pozhovárajme sa...

 

VODNÁR

Duchovná ríša vás nabáda k povahovej inventúre. Zanalyzujte vlastné ja – na hárok papiera „vylíčte“ svoje dobré, ale aj zlé vlastnosti. Buďte otvorený alebo otvorená, na nič sa nehrajte. A teraz prichádza azda najdôležitejšia úloha: popracovať na osobnostnom prerode. V rámci zdravia sa objavia bolesti hlavy. 

Pozhovárajme sa...

 

RYBY

Tak veľmi túžite po lepších finančných tokoch. Bedákaním však nič nevyriešite a s vašou aktuálnou situáciou nič nenarobíte. Je správny čas prestať snívať a pohybovať sa v akomsi medzisvete, zabúdajúc na pragmatické roviny života. Uchopte svoje bytie pevne do rúk a urobte progresívne rozhodnutia.

Pozhovárajme sa...