Slávite okrúhle jubileum? Prečítajte si, aké karmické výzvy vám prinesie

09.09.2020 07:45

 

Život je spleť úloh, lekcií a skúšok. Počas pozemskej existencie máme spracovať viacero výziev - a na základe toho, ako k nim pristúpime a ako ich zvládneme alebo nezvládneme, postupujeme vyššie či nižšie na pomyselnom karmickom rebríku. Úspešne zdolané méty nás vystreľujú nahor - pretože sme duchovne múdrejší. Naopak, nedostatočne alebo nevhodne rozlúsknuté životné témy nás hádžu späť - aby sme si nimi prešli ešte raz. Sú obdobia, keď riešime vzťahy a lásku, inokedy zasa pritekajú starosti materiálneho či zdravotného rázu. Ku každému veku života prislúchajú iné lekcie, do ktorých sa treba, obrazne povedané, zahryznúť. Osobitnú rolu hrajú okrúhle jubileá.

 

 

Aké výzvy čakajú tých, čo oslavujú tridsiatku?

Čerství tridsiatnici budú atakovaní kučeravými myšlienkami, neresťami a nešvármi. Obzvlášť pozorní by mali byť tí jedinci, ktorí fungujú vo vzťahoch. Je žiaduce ukočírovať zbytočné flirty či neveru. „Paroháčstvo“ by mohlo mať katastrofálne následky.

 

Aké výzvy čakajú tých, čo oslavujú štyridsiatku?

Osoby, ktoré oslavujú 40-ročné jubileum, čaká obdobie zažiarenia. Cieľ duše je jasný: väčšmi si uvedomovať svoje kvality a danosti – a nebáť sa ich prezentovať. Viacerí štyridsiatnici vyniknú. Očaria svojím prejavom a vystupovaním.

 

Aké výzvy čakajú tých, čo oslavujú päťdesiatku?

Pred päťdesiatnikmi sa vinie materiálne náročnejšie obdobie. Mnohých môžu postretnúť peripetie spojené s prácou, kariérou a peniazmi. Pri takýchto úskaliach by sa nemali vzdávať – je dôležité zachovať si ducha optimizmu, trpezlivosti a odvahy. V opačnom prípade sa objavia zdravotné ťažkosti spojené s pohybovým aparátom.

 

Aké výzvy čakajú tých, čo oslavujú šesťdesiatku?

Karmickou úlohou jedincov, ktorí oslavujú magické 60-ročné jubileum, je skvalitniť vzťahovú bázu. Je dôležité fungovať v pekných a vyvážených zväzkoch. Od osamelých jedincov sa vyžaduje otvorenie sa svetu – a nájdenie si novej polovičky. Čerství šesťdesiatnici by sa mali väčšmi starať o srdcovo-cievny systém.

 

Aké výzvy čakajú tých, čo oslavujú sedemdesiatku?

Osoby, ktorým na pomyselnej narodeninovej torte bliká 70 sviečok, musia ustriehnuť psychiku. Vinie sa pred nimi náročnejšie obdobie, ktoré môže nahlodať dušu. Je dôležité zachovať si duchu optimizmu, a to aj za predpokladu, že by fúriky padali.

 

 Aké výzvy čakajú tých, čo oslavujú osemdesiatku?

Pred osemdesiatnici sa črtá obdobie, keď majú maximum pozornosti orientovať do samých seba – vlastného Ja. Duchovné sféry apelujú: nepreberajte cudzie bremená na svoje plecia, a to ani od najbližších ľudí. „Vezmete“ si tak ich karmické okovy a bremená.

 

Aké výzvy čakajú tých, čo oslavujú deväťdesiatku?

Čerství deväťdesiatnici musia dbať na to, aby vnútri nich i okolo nich vládol pokoj a mier. Vyžaduje sa fungovanie v harmonických životných „vodách“. Od osôb, ktoré oslavujú či oslávia kúzelnú deväťdesiatku, sa tiež očakáva otvorenie duchovným témam a zbližovanie sa s Bohom.

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay