Spýtal som sa Hore - Prečo nás počas jari sužujú žalúdočné ťažkosti?

02.03.2018 10:48

 

Rafaeliti sú anjeli zdravia. Človeku radi pomáhajú pri objasňovaní psychosomatického/energetického pozadia zdravotných problémov. V rámci channelingu som sa ich spýtal, prečo jarné dni preverujú tráviaci trakt človeka. 
 
 
S príchodom jari sa u mnohých ľudí objavujú žalúdočné ťažkosti, spôsobené zvýšenou produkciou kyselín. Prečo je to tak? 
 
Podľa Rafaelitov sa počas jari uvoľňujú z človeka nahromadené škodlivé emócie, ktoré v zime "driemali" v jeho Ja. Možno to prirovnať k prebúdzajúcemu sa kvetu. Roztvára svoje lupene, a tak odkrýva čoraz viac zo svojej pravej podstaty. Rovnako sa s príchodom jarných dní roztvárajú a otvárajú aj emočné lupene človeka. Von "vyskakujú" zašlé krivdy, sklamania, hnevy, žiale, bôle, viny, hanby. Všetko, čo je husté a potemnelé. "Vyvieranie" emočných láv spôsobuje zvyšovanie hladiny kyseliny. Tá dráždi vnútorné prostredie - a spôsobuje častú nevoľnosť, grganie, pálenie záhy, nafukovanie brucha, ale aj bolesti pod pravým či ľavým rebrom /prípadne aj zvyšovanie krvného tlaku a bolesti hlavy/.  
 
Aké je riešenie na vybitie deštruktívnych emócií, a to tak, aby neničili tráviaci trakt? Podľa Rafaelitov sa kľúč črtá v športe. Pohybové aktivity uvoľnia emočné "zatvrdliny" bez toho, aby narúšali činnosť orgánov solárneho pletenca. 
 
Z ajurvédskych čajov osoží napríklad Shunti. 
 
 
Samozrejme, toto je duchovná optika. Popri alternatívnom uzdravovaní neslobodno zabúdať na rady či usmernenia lekárov.