Veľká poradňa veštca Petra. Nejestvuje problém, ktorý by nemal riešenie...

01.06.2016 11:49
 
*Pred pár mesiacmi odo mňa odišiel priateľ. Keď mi dával „zbohom“, vzal do svojich rúk moju tvár a povedal „Budeš mi chýbať!“ Odvtedy mi celá situácia nedá spávať. Nedokážem sa zmieriť s tým, že ma opustil, stále ho milujem. Poraďte mi, prosím, aký úkon spraviť, aby sa ku mne vrátil?“
Zdenka
 
Milá Zdenka, vaše spojenie bolo karmické – a teda na určité obdobie života. Karmické „putá“ sú zväzky založené na tom, aby sme sa jeden od druhého niečo naučili. Keď si odovzdáme duchovné posolstvo, vzťah sa končí. Verdikt priateľa by ste mali rešpektovať, cestu späť nevidím. Do jeho života vošla iná osoba. Neodporúčam vám siahať po žiadnej mágii – ani po bielej, ani po čiernej. Taká či onaká mágia je ovplyvňovaním človeka. A to sa nevypláca. Každý magický úkon si berie svoju daň. V kartách vidím, že si nevážite samu seba a vo vašich „hĺbkach“ dlhodobo absentuje sebaláska. Popracujte na tom a zmeňte svoju osobnú vibráciu. Až potom do vášho života zavíta nový človek, s ktorým budete môcť odštartovať hodnotný a vyvážený zväzok. Doterajšie vzťahy, ktoré ste mali, boli naplnené nereciprocitou a falošnými nádejami. 
Máte rovnaký alebo podobný problém? Spojte sa so mnou. 
 
 
***
 
 
*Mám nepríjemný zdravotný problém. Už takmer tri roky ma sužujú bolesti v bruchu – akoby som tam mala balón. Lekárske vyšetrenia nič neukázali. Som narodená v polovici novembra. Prosím o radu...“
Anna
 
Milá Anka, ste citlivý človek, ktorý všetko emotívne prežíva. Nedokážete fungovať pre moment „tu a teraz“ – ustavične sa v mysli vraciate do minulosti, prípadne sa obávate toho, čo bude. Zaťažené myšlienky vplývajú na váš tráviaci trakt. Možno povedať, že pomyselný balón, ktorý cítite vo vnútornom prostredí, je vlastne „klbko“ usadených ťažkých a negatívnych emócií či myšlienok. Ak chcete upraviť a vyčistiť svoj tráviaci trakt, zmeňte formy a spôsoby uvažovania. Naučte sa jestvovať pre prítomný okamih, nezaoberajúc sa ani tým, čo bolo, a ani budúcnosťou. Minulosť je prekonaná a budúcnosť závislá od toho, ako sa nastavíme a navibrujeme v tomto okamihu. Buďte pozitívne zmýšľajúci človek, veľa sa smeje, nepreberajte starosti iných ľudí na svoje plecia a vystríhajte sa hádok a sporov – aj vonkajších, aj vnútorných. Odporúčam častú meditáciu a návštevu prírody, spojenú s objímaním drevín.  
Máte rovnaký alebo podobný problém? Spojte sa so mnou. 
 
 
***
 
 
*Som slobodná, bezdetná, bývam v jednoizbovom byte s matkou a bratom. Sú chorí. Nemám vlastný život, nedarí sa mi nájsť vhodnú prácu ani partnera. Čo ďalej?“
Milka z Myjavy
 
Vážená Milka, ste v roku transformácie, ktorý prináša definitívne uzatvorenie starých životných kapitol a otvorenie nových „levelov“. Vaša duša chce a zároveň vás žiada, aby ste sa oslobodili od všetkého, čo vás ťaží. Uviazli ste v akejsi „časovej slučke“, z ktorej nevidíte východisko. Rodinní príslušníci vás unavujú a vyčerpávajú a v poriadku nie je ani príbytok, v ktorom žijete. Vládne tam ponurá atmosféra, vylúčené nie sú geopatogénne zóny a s nimi spojené entity z nižších sfér. Pokúste sa postaviť na vlastné nohy. Zabezpečte si svoje bývanie a odsťahujte sa. Samozrejme, kontakty neprerušujte, pretože by ste si zanášali rodové „nitky“. Ak je zdravotný stav matky a brata vážny, vyhľadajte pre nich adekvátnu sociálnu pomoc. To je optimálny variant riešenia danej situácie – vhodný tak pre nich, ako aj pre vaše Ja.
Máte rovnaký alebo podobný problém? Spojte sa so mnou. 
 
 
***
 
 
*Som veriaci človek. Od smrti môjho manžela však cítim krivdu voči Bohu, pýtajúc sa, prečo mi vzal moju polovičku? Veľa plačem. Párkrát sa mi s manželom aj snívalo – šlo o nepríjemné výjavy. Buď bol opitý, ale sme sa vadili pre inú ženu. Pomôžte mi od trápenia. Je môj manžel na poriadku?
Janka
 
Milá Janka, hneď na úvod odpovede napíšem, že váš manžel odišiel do Svetla – to znamená, že je po boku Najvyššieho. Sny, ktoré vás trápia, indikujú záťaž vo vašej mysli – nedokážete sa zmieriť s odchodom polovičky na druhý svet. Zazlievate to Bohu, manželovi, ale aj sebe samej. Viem, že je to ťažké, ale situáciu, ktorá nastala, akceptujte. Možno to bude znieť ako klišé, ale po smrti sa „bytie“ človeka zďaleka nekončí. Duša „funguje“ ďalej. Prejde očistou, sebareflexiou a následnou transformáciou – opätovným „vnorením“ sa do pozemských sfér. V tomto období pracujte na sebe samej – robte to, čo vás baví, cibrite svoje koníčky, meňte uvažovanie, stretávajte sa s príjemnými ľuďmi, športujte. Takýmito krokmi rozjasníte svoju myseľ, a tak z nej odstrihnete pomyselné ťažké „spojidlá“ so zosnulým manželom.
Máte rovnaký alebo podobný problém? Spojte sa so mnou. 
 
 
***
 
 
 
*Prosím o pomoc pre môjho manžela. Už niekoľko mesiacov ho trápia bolesti pod pravým rebrom. Šľahá to do chrbtovej oblasti. Cíti silnú vnútornú teplotu. Ako mu možno pomôcť? 
anonymná čitateľka
 
*Milá čitateľka, váš manžel prežil pred istým časom krízovú situáciu. Zrejme sa s niekým pohádal alebo pohneval. Slová, ktoré sa pri tomto konflikte zrodili, boli ťažké, jedovaté a pichľavé. Usadili sa vo vnútornom prostredí vášho muža a podráždili žalúdok, jeho sliznicu, ako i pečeň a žlčník. Takéto energie nazývame aj urieknutím. Popri radách gastroenterológa treba energeticky prečistiť danú situáciu – „vliať“ do nej vibrácie prijatia, pochopenia, no hlavne odpustenia. Váš manžel by mal každý deň vyzývať svoju myseľ, aby zrušila všetky „spojky“, ktoré sú medzi ním a danou osobou. Odporúčam meditáciu s minerálnymi kameňmi, ktoré harmonizujú tretiu čakru – najmä jantár. Ideálne v kombinácii s krištáľom a turmalínom. Na škodu by nebol ani kúpeľ, do ktorého pridáte zopár lístkov železníka. Je to mocná bylinka, ktorá z človeka „ťahá“ cudzie záporné energie. V rámci čajov siahnite po ajurvédskych bylinných zmesiach, ktoré majú blahodarný vplyv na celistvý tráviaci trakt.  
Máte rovnaký alebo podobný problém? Spojte sa so mnou.