VEĽKÝ LÁSKO-SKOP VEŠTCA PETRA NA LETO - čo vás čaká počas horúcich dní?

01.07.2016 10:19
*BARAN
Čo váš čaká v láske? 
Mnohých Baranov čaká letná ľúbostná dilema – a to najmä tých, ktorí sú vo vzťahoch. Do vášho života vkĺzne nový človek. Zaujme vás nielen po fyzickej stránke, ale aj svojím vyžarovaním – verbálnym prejavom, myšlienkovými pochodmi či životnou optikou. Aj krátkodobý kontakt môže rýchlosťou blesku prerásť do obojstranného flirtu. V žalúdku pocítite nezvyčajné chvenie, spotia sa vám dlane a predstavivosť bude fungovať na plné obrátky. Dávajte si pozor, aby koketovanie neprerástlo do nevery. Pamätajte, že lož má krátke nohy a vašej polovičke by nič neuniklo. Riskujete, že prídete o dlhodobý zväzok – a to na úkor človeka, ktorého vlastne vôbec nepoznáte. Dobrá rada preto znie – ustriehnite svojich démonov-pokušiteľov a zachovajte stopercentnú vernosť. Nový zväzok by vydržal len chvíľku a vám by ostali oči pre plač. 
Osamelí Barani si nadchádzajúce týždne môžu užívať plnými dúškami – samozrejme, dbajúc na ochranu. Letná láska však do dlhodobého zväzku s najväčšou pravdepodobnosťou neprerastie. 
 
Najlepší deň na stretnutie vysnívanej lásky: streda
Miesto, kde môžete stretnúť duchovnú polovičku: okolie bydliska, práca
 
Máte záujem o osobný výklad? Spojte sa so mnou. 
 
 
*BÝK
Čo váš čaká v láske? 
Zemské znamenie čaká leto plné nových kontaktov – priateľstiev a kamarátstiev. O dobrú spoločnosť núdza nebude. S fajn ľuďmi zabudnete na všetky starosti, ktoré vám na plecia doľahli za posledné mesiace. Pokiaľ ste vo vzťahu, na spoločenské akcie nezabudnite vziať svoju polovičku – určite vám príjemnú atmosféru nepokazí. Práve naopak. Vďaka tomu, že sa obaja uvoľníte a oslobodíte od pozemských bremien, vaše vzájomné puto sa posilní a skvalitní. A noc po „žúrke“ pod holým nebom dokáže spraviť zázraky aj so sexuálnym životom. Pokiaľ intimita medzi vami a partnerom či partnerkou za ostatné mesiace ochladla, dočkáte sa nápravy. Pod stanom, v horskej chate alebo v prímorskom apartmáne budú iskry vášne a túžob lietať jedna radosť. Mimomanželské alebo mimopartnerské zväzky hviezdy nepredpokladajú. 
Spoločenské leto čaká aj osamelých Býkov. Vďaka novým kontaktom môžete naraziť na zaujímavého človeka. Ak si „sadnete“, vylúčený nie je ani dlhodobý perspektívny vzťah. 
 
Najlepší deň na stretnutie vysnívanej lásky: nedeľa
Miesto, kde môžete stretnúť duchovnú polovičku: spoločenská akcia
 
Máte záujem o osobný výklad? Spojte sa so mnou. 
 
 
*BLÍŽENCI
Čo váš čaká v láske? 
Vzdušné znamenie čaká hĺbavé leto. Týka sa to najmä tých osôb, ktoré žijú v nefunkčných alebo neperspektívnych zväzkoch. Ponoríte sa do tajov vlastnej duše a začnete s ňou viesť vážny dialóg. Spýtate sa jej, či vzťah, v ktorom existujete, ešte má nejaký význam, alebo sa „nitky“ medzi vami a polovičkou definitívne pretrhli a nastal čas vybrať sa novými životnými cestičkami. Mnohí Kozorožci dospejú k záveru, že súčasný zväzok ich už nemá kam posunúť, a preto za ním dajú definitívnu bodku. Tento krok pred nimi otvorí nové možnosti. Ak si však myslíte, že po uzatvorení starého vzťahu môžete okamžite vkĺznuť do nového, ste na omyle. Hviezdy vám radia ostať istý čas v samote. V prípade, že by ste okamžite odštartovali nové partnerstvo, šlo by o krátkodobý a bolestivý zážitok – a ten by neprospel ani vám, ani novej polovičke. Nadchádzajúce leto teda preverí a otestuje vzťahy Blížencov - prežijú len tie, ktoré sú postavené na pevných základoch. 
Osamelí Blíženci si môžu užívať flirty a krátkodobé kontakty. Hodnotný zväzok je skôr výnimkou než pravidlom. 
 
Najlepší deň na stretnutie vysnívanej lásky: pondelok
Miesto, kde môžete stretnúť duchovnú polovičku: zábavné podniky, veľké spoločenské podujatia
 
Máte záujem o osobný výklad? Spojte sa so mnou. 
 
 
*RAK
Čo váš čaká v láske? 
Vodné znamenie zverokruhu čaká harmonické leto – aj v citovej sfére. V porovnaní s ostatnými mesiacmi roka prežijete viac pohody a vnútornej vyrovnanosti. Dá sa povedať, že nadchádzajúce týždne budú balzamom na dušu. Raci, ktorí sú vo vzťahoch, sa môžu pripraviť na hodnotné chvíle vo dvojici. Sudičky vám naservírujú príjemnú dovolenku, počas ktorej sa váš vzťah ešte viac utuží. Cestu k sebe si nájdu aj také páry, ktoré za ostatné mesiace nadobudli pocit, že láska je skôr „fantazmagóriou“ než realitou. Intímny život zažije renesanciu. 
Počas horúcich mesiacov sa vylepšia aj rodinné vzťahy. Hviezdy vás nabádajú, aby ste pripravili veľké – niekoľkogeneračné stretnutie. Pozvite naň blízku aj ďalekú rodinu. V prípade, že v nej jestvovali nevykomunikavané resty v podobe hnevu či neodpustenia, škodlivé emócie navždy upadnú do zabudnutia. 
Osamelým Rakom môže „frnknúť“ no nosa mimoriadne zaujímavá osôbka, ktorá ich upúta tak fyzickým vzhľadom, ako aj osobnostným vyžarovaním. Vylúčený nie je dlhodobý a perspektívny vzťah. 
 
Najlepší deň na stretnutie vysnívanej lásky: sobota
Miesto, kde môžete stretnúť duchovnú polovičku: dovolenka, pobyt mimo domova
 
Máte záujem o osobný výklad? Spojte sa so mnou. 
 
 
*LEV
Čo váš čaká v láske? 
Ohnivé znamenie – ovládané Slnkom – bude na nadchádzajúce leto spomínať s kyslým výrazom v tvári. Dôvod? Čaká vás veľa konfliktov, hádok a sporov – a to najmä tých Levov, ktorí sú zadaní. Na vine bude jednak podráždenosť, ktorú pociťujete už dlhší čas a šírite ju aj do okolia, jednak rozdielnosť vašej životnej optiky a optiky polovičky. Samozrejme, intenzitu nedorozumení môžete regulovať. Najlepšie urobíte, ak vypuknuté hádky okamžite stopnete, nezapájajúc do nich svoje ego. Spory môžu negatívne zasiahnuť do partnerskej alebo manželskej pohody. V prípade, že by pretrvávali dlhší čas, piliere vzťahu sa narušia, vplyvom čoho dôjde ku katastrofe – teda k rozchodu. 
Hviezdy majú pre zadaných Levov ešte jedno letné odporúčanie – vystríhajte sa náhodných a zbrklých flirtov – nič dobré by vám nepriniesli. Práve naopak – ešte väčšmi by zintenzívnili úroveň stresov, ktoré vkĺzli do vášho života. 
Osamelí Levi by mali prejsť takzvaným citovým detoxom. Ak sa neviete otvoriť novému zväzku len preto, že sa ustavične vraciate k starým vzťahom, je najvyšší čas zmeniť to. Uzatvorte minulosť a siahnite po nových ľúbostných výzvach.  
 
Najlepší deň na stretnutie vysnívanej lásky: utorok
Miesto, kde môžete stretnúť duchovnú polovičku: so zaujímavým človekom vás môže zoznámiť blízky kamarát alebo priateľ – a to kdekoľvek
 
Máte záujem o osobný výklad? Spojte sa so mnou. 
 
 
*PANNA
Čo váš čaká v láske? 
Pred Pannami sa otvára priam brilantné leto – aspoň čo sa lásky týka. Zadané osoby prežijú výnimočné chvíle po boku milujúcej osoby. O romantiku, množstvo dotykov a nehy, ale aj o zdravú erotiku bude dobre postarané. Hviezdy vám odporúčajú siahnuť po kvalitnej dovolenke vo dvojici. Šantite spolu v mori, prechádzajte sa po slnkom zaliatej pláži, vychutnávajte si drinky, debatujte o živote a v noci sa ponorte do tajov vášne – toto sú vaše úlohy na nadchádzajúce týždne. Nie je vylúčené, že od svojej polovičky dostanete dar. Mnohé Panny budú počas leta požiadané o ruku, vo vzduchu visí aj šanca na splodenie bábätka. 
Napriek tomu, že leto bude takmer ideálne, duchovná ríša má pre vás jedno odporúčanie – nezaťažujte svojho partnera príliš ťažkými témami. Nesnažte sa naňho „naváľať“ všetky svoje starosti a útrapy. Veďte skôr ľahké a pozitívnymi vibráciami „nasiaknuté“ témy. 
Na horúce mesiace budú v dobrom spomínať aj osamelé Panny. Životné cestičky vám môže skrížiť duchovná polovička – takzvaný dvojplameň. Majte oči dokorán. 
 
Najlepší deň na stretnutie vysnívanej lásky: sobota
Miesto, kde môžete stretnúť duchovnú polovičku: uzatvorené priestory, prostriedky hromadnej dopravy
 
Máte záujem o osobný výklad? Spojte sa so mnou. 
 
 
*VÁHY
Čo váš čaká v láske? 
Letné mesiace nebudú mať prívlastok „ideálne“. Viaceré Váhy môžu prežiť sklamanie a citový bôľ. Týka sa to tak zadaných osôb, ako aj tých jedincov, ktorí sú sami. V prípade, že fungujete vo vzťahu, dávajte si pozor na neúprimnosť zo strany partnera či partnerky. Ak zaregistrujete lož, nezameťte túto tému pod koberec. Riešte ju okamžite – aby neprerástla do katastrofy. Nie je vylúčené, že do života vzdušného znamenia – ovládaného Venušou – vkĺzne i nevera. To, ako sa k nej postavíte, je výsostne na vás. Posaďte si polovičku za okrúhly stôl a pokúste sa rozlúsknuť otáznik, prečo došlo k podrazu. Ak vám poskytne vhodné a prijateľné argumenty – na základe ktorých si uvedomíte a priznáte aj vlastné chyby či „muchy“, neveru odpustite. V prípade, že partnerove argumenty budú postavené na vode, prípadne sa nevera z jeho strany opakovala už viackrát, pristúpte k ráznemu rozhodnutiu a nefunkčný vzťah, v ktorom je narušená dôvera, ukončite. Možno je čas posunúť sa ďalej a pritiahnuť si recipročnú lásku – v ktorej nechýba vzájomná úcta. 
Osamelé Váhy by počas leta do vzťahov vstupovať nemali. Hrozí, že narazíte na podvodníkov, špekulantov či nerestníkov. 
 
Najlepší deň na stretnutie vysnívanej lásky: utorok 
Miesto, kde môžete stretnúť duchovnú polovičku: miesta a lokality, kde ste predtým nikdy neboli
 
Máte záujem o osobný výklad? Spojte sa so mnou. 
 
 
*ŠKORPIÓN
Čo váš čaká v láske? 
Oddych, relax a vypnutie mysle – to sú kľúčové slová na nadchádzajúce leto pre Škorpiónov. A v týchto intenciách by ste mali udržiavať aj citovú oblasť. Ľúbostné problémy či dilemy odložte na druhú koľaj – v žiadnom prípade ich neriešte. Pod vplyvom stresu či napätia by ste aj tak spravili nesprávne rozhodnutia. Ak fungujete vo vzťahu, nastoľte v ňom pokoj a pohodu. Pokiaľ partner alebo partnerka nevyhovuje vašim predstavám, zmierte sa s tým. Akákoľvek snaha zmeniť správanie polovičky by vyšla navnivoč. Zbavte sa manipulátorských sklonov, túžby mať blízke osoby pod ustavičným drobnohľadom či žiarlivostných „výlevov“. Už dávno ste si všimli, že práve tieto aspekty vášho Ja narúšajú vnútornú i vonkajšiu rovnováhu. Naučte len tak byť. Pozornosť orientujte na moment „tu a teraz“, nezaoberajúc sa ani tým, čo bolo, ale ani tým, čo príde. V osobných vzťahoch, ale aj v rodinných zväzkov sa stráňte hádok a zbytočných sporov. V každom prípade si doprajte dovolenku – napríklad aj sám. Ticho a pokoj potrebujete ako soľ.
Osamelí Škorpióni by do perspektívnych zväzkov vstupovať nemali. Ľudia, ktorých by ste si pritiahli, vám odsajú príliš veľa energie. 
 
Najlepší deň na stretnutie vysnívanej lásky: streda
Miesto, kde môžete stretnúť duchovnú polovičku: miesta, kde vládne ticho, pokoj a pohoda – parky, záhrady, knižnice, kostoly
 
Máte záujem o osobný výklad? Spojte sa so mnou. 
 
 
*STRELEC
Čo váš čaká v láske? 
Ohnivé znamenie – ovládané Jupiterom – prežije leto plné zmien. Aj pozitívnych, aj negatívnych. Mnohí Strelci zatúžia po nových vetroch vo vlasoch. Pokiaľ sú sami, tento aspekt môže byť nápomocný pri budovaní zaujímavých kontaktov s opačným pohlavím. Naopak, ak fungujú vo vzťahoch, na životné „konto“ si pripíšu poriadne nepríjemnosti. Hormóny spravia svoje a vy sa môžete ocitnúť v náručí cudzej osoby, a to úplne nečakane. Stačí trocha nekontrolovateľnej zábavy, pár pohárikov vína či štipka koketnosti – a nevera je na svete. Životný partner či partnerka by sa o vašom milostnom zážitku síce nemuseli dozvedieť, no sužovalo by vás svedomie. Ustavične by ste boli ponorený do ťažkých myšlienok – no a to by vašej citlivej a vnímavej polovičke istotne neuniklo. Zo správania by vydedukovala, že čosi nie je s kostolným poriadkom. Následné nedorozumenia, výmeny názorov či vzájomné verbálne „doťahovačky“ by z vášho zväzku kradli priaznivé energie. Dobrá rada hviezd preto znie – držte svojich „čertov“ pevne na povrázku a nedajte im priestor na vyčíňanie. Vážte si to, čo máte doma. 
Strelci, ktorí sú bez záväzkov, si nadchádzajúce mesiace môžu užívať naplno. Vibrácie leta prajú flirtom, ale i dlhodobým vzťahom. 
 
Najlepší deň na stretnutie vysnívanej lásky: nedeľa
Miesto, kde môžete stretnúť duchovnú polovičku: priestory, kde sa to „hemží“ polonahými telami – kúpaliská, pláže či športoviská
 
Máte záujem o osobný výklad? Spojte sa so mnou. 
 
 
*KOZOROŽEC
Čo váš čaká v láske? 
Zemské znamenie čaká príjemné leto. Na obzore je romantika v pravom slova zmysle. Vychutnáte si recipročnú, čiže vyváženú lásku, zažijete emotívne chvíle po boku milujúcej osoby a do pomyselnej spomienkovej knihy života si zaznamenáte množstvo nádherných udalostí, ktoré sú jasným dôkazom toho, že skutočná zamilovanosť ešte stále nevymrela. Romantické momenty naservírujú anjeli lásky tak zadaným Kozorožcom, ako i tým jedincom, ktorí sú sami. 
Pokiaľ fungujete vo vzťahu, spravte niečo výnimočné pre svojho partnera či partnerku. Zájdite na večeru pri sviečkach, pozorujte svit mesiaca a rátajte hviezdy na nebeskej klenbe, prenajmite si chatu na horách a maznajte sa celé dni. Zabudnite na starosti bežného života. Uvedomte si, že pokiaľ vo vašom „bytí“ jestvuje čistá láska, všetky pozemské problémy sú iba bezvýznamnými kvapkami v mori. Samozrejme, vo vzťahu nielen dávajte; naučte sa i prijímať. Pokiaľ vás milovaná osôbka čímsi obdaruje, bez výčitiek túto pozornosť prijmite. Už viackrát v živote ste sa presvedčili, že v láske musí jestvovať vyváženosť. V opačnom prípade z nej priaznivé city miznú.
Osamelí Kozorožci môžu počas leta stretnúť celoživotného partnera. 
 
Najlepší deň na stretnutie vysnívanej lásky: sobota
Miesto, kde môžete stretnúť duchovnú polovičku: príroda
 
Máte záujem o osobný výklad? Spojte sa so mnou. 
 
 
*VODNÁR
Čo váš čaká v láske? 
Nadchádzajúce leto bude pre Vodnárov nudné, pasívne a stereotypné – najmä čo sa lásky týka. Existujúce zväzky ostanú zachované, čo má aj svoje výhody, aj svoje nevýhody. Plusom je, že vaša vzťahová istota ostane zachovaná. Nemusíte sa strachovať, že by vás polovička opustila a vy ostanete, takpovediac, na ocot. Naopak, mínusy spočívajú v tom, že sa zo strany partnera či manžela nedočkáte žiadnych nečakaných romantických chvíľ alebo prekvapení. Každý z vás bude fungovať vo svojich „štuktúrach“ – vy pri domácich prácach, polovička pred televízorom alebo v kruhu kamarátov. Pokiaľ by ste sa aj túto nudu pokúsili „prelomiť“, pravdepodobne neuspejete. Vášmu partnerovi rutinný a nalinajkovaný život evidentne vyhovuje. Otázka je, dokedy to budete tolerovať. Pravda je taká, že vaše Ja túži po zmenách a nových životných vetroch. V prípade, že by sa pasívne energie vo vašom zväzku nerozpohybovali, v budúcnosti reálne hrozí, že spáchate neveru. 
Šťastné hviezdy neblikajú ani nad slobodnými Vodnármi. Vzdušné znamenie sa môže snažiť zubami-nechtami, no perspektívny vzťah počas nadchádzajúceho leta nenájde. 
 
Najlepší deň na stretnutie vysnívanej lásky: pondelok
Miesto, kde môžete stretnúť duchovnú polovičku: dovolenkové destinácie
 
Máte záujem o osobný výklad? Spojte sa so mnou. 
 
 
*RYBY
Čo váš čaká v láske? 
Vodné znamenie, ktoré je typické tým, že funguje vo svojom vlastnom svete, prežije takzvané upratovacie leto. Spraví si veľkú inventúru v partnerstvách. Porozmýšľa nad tým, ktorých ľudí vo svojej blízkosti potrebuje a, naopak, ktorí jedinci mu už nedávajú absolútne nič. Výsledkom bude selekcia a pretriedenie vzťahov. Zo života Rýb tak odídu osoby, s ktorými sa už definitívne dorovnali karmické účty a resty. Áno, týkať sa to môže aj partnerského alebo manželského života. Nie je vylúčené, že v nadchádzajúcich mesiacoch sa rozpadnú aj tie zväzky, ktoré na prvý pohľad vyzerali pohodovo. Ich „útroby“ však boli narušené a prehnité. Ryby – oslobodené a odľahčené – tak budú môcť vstúpiť do novej etapy života, trebárs aj po boku nového človeka. Upratovanie a „detox“ postihne aj vzťahy priateľské, rodinné či kolegiálne. Tie partnerstvá, ktoré vodnému znameniu zverokruhu čosi dávajú a duchovne ich obohacujú, ostanú zachované a nemenné. 
Osamelé Ryby si spravia takzvanú myšlienkovú inventúru. Pouvažujú nad tým, čo vlastne od citovej sféry očakávajú, čo sú ochotné prijať i odovzdať. Po tomto úkone naštartujú nový ľúbostný „magnetizmus“, ktorý k nim môže pritiahnuť fajn človeka. 
 
Najlepší deň na stretnutie vysnívanej lásky: sobota
Miesto, kde môžete stretnúť duchovnú polovičku: miesta, kde sa vstrebávajú poznatky a vedomosti – knižnice, kníhkupectvá, kurzy alebo prednášky
 
Máte záujem o osobný výklad? Spojte sa so mnou.