Veštenie v prírode. Pozorujte vtáky - odovzdajú vám posolstvá

12.04.2023 07:23

 

Apríl patrí operencom. Pripomíname si Medzinárodný deň vtáctva. História nevšedného dňa siaha až do čias rakúsko-uhorskej monarchie. Slovenský prírodovedec Oto Herman zasvätil aprílovú etapu spievajúcim tvorom, ktoré sa práve počas jarných mesiacov v húfoch vracajú z ďalekých krajín do domoviny.

 


Vtáky fascinujú  nielen ornitológov a milovníkov prírody. Ale aj veštcov. Vedeli ste, že jedna zo spirituálnych metód súvisí práve s operencami? Nazýva sa oiomancia. Naši predkovia sledovali spevavé tvory, ich správanie alebo let. A z toho usudzovali, čo sa stane.
Prírodné orákulum si môže vyskúšať každý. Postup je naozaj jednoduchý. Zájdite do zeleného kráľovstva – ideálne počas jari, keď je okolitý svet v rozkvete. Navštíviť môžete les, lúku, alej, park, arborétum alebo bohato zakvitnutú záhradu. Skrátka, priestor, v ktorom sa cítite komfortne. Buďte sám alebo sama – iný človek by mohol vaše spojenie s dobrotivými bytosťami prírody zmariť. Pri realizovaní naturo-veštby seďte na zemi či pníku, ležte v tráve alebo sa prechádzajte po lúčnom koberci. Na forme až tak nezáleží – podstatné je poprosiť prírodu a jej pomocníkov o spoluprácu. Na otázku, ktorú chcete transcendentálnemu svetu položiť, buď myslite, alebo ju vyslovte nahlas. A potom ostáva už len jediné – pozorne sledovať dianie navôkol.


Zjavenie sa vtáka vo vašej bezprostrednej blízkosti – pozitívnym uvažovaním a optimistickým navibrovaním sa dopracujete k žiaducemu výsledku.

Jeden letiaci vták – to, na čo sa pýtate, má negatívnu odpoveď.

Dva letiace vtáky – to, na čo sa pýtate, má kladnú odpoveď.

Vták letiaci na sever - v otázke, na ktorú sa pýtate, nastane posun vpred.

Vták letiaci na juh - téma, na ktorú sa pýtate, sa v konečnom dôsledku nevyvinie vo vás prospech.

Vták letiaci na východ  - v súvislosti s témou, na ktorú sa pýtate, sa od vás vyžaduje aktívny duch a nebojácnosť.

Vták letiaci na západ - v realizácii daného sna alebo túžby vám bránia viaceré bloky, a to buď vnútri vás, alebo vo vonkajšom prostredí.

Vtáky zoskupené v určitom útvare - pozorne sledujte obrazec, ktorý v povetrí vytvorili, pretože sa v ňom ukrýva dôležité posolstvo.

Naháňajúce sa vtáky v povetrí - vo vašej blízkosti je nepriateľ, sok alebo zlomyseľná osoba. Majte oči dokorán.

Pri položení otázky sa rozozvučí spev vtákov - viac sa modlite, pretože len takýmto spôsobom docielite pretavenie túžby do reality.

Pri položení otázky zbadáte holuba - je to znak, že do situácie, ktoré riešite, treba vniesť pokoj a mier.

 



Pri položení otázky zbadáte vranu či havrana - ide o signál, že osud príliš nie je naklonený vášmu snu.

Pri položení otázky zbadáte vrabca - z duchovnej ríše dostávate odkaz, že sudičky šťastia sú na vašej strane.

Pri položení otázky zbadáte kačicu - tento jav predpovedá skvalitnenie finančných tokov alebo pozitívne správy na poli matérie.

Pri položení otázky zbadáte straku - neviditeľná ríša vás upozorňuje na špekulácie, podvody či klamstvá.

Pri položení otázky zbadáte dravého vtáka - dostávate indíciu, že ste silný človek, ktorý si musí dôverovať.

Pri položení otázky zbadáte bociana – ide o signál nových životných vetrov, prípadne aj tehotenstva v rodine.

Pri položení otázky zbadáte ďatľa – ide o indíciu, že na dopytovanej veci treba ešte poriadne zapracovať.

Zaregistrovanie vtáčieho  mláďaťa – príroda vám odovzdáva informáciu, že v najbližšom období vás čakajú pozitívne zmeny na citovej alebo ľúbostnej báze.

Zjavenie sa sýkorky v blízkosti – príroda vám odovzdáva informáciu, že v najbližšom období vás čakajú pozitívne zmeny spojené s prácou alebo kariérou.