Zadarmo - mandaly šťastia od veštca Petra

01.02.2016 13:02
Mandala, iným slovom čarokruh, je energetický obrazec, ktorý človeka dobíja pozitívnou energiou. Zväčša máva kruhový tvar a oplýva farebnosťou a rozmanitými ornamentmi.
Uzdravuje, harmonizuje, čistí blokády, eliminuje negatívne vibrácie, likviduje záporné „kódy“, brániace harmonickému životu. Vedeli to už starí Egypťania, ktorí si mandalami priťahovali do života vše-blahobyt. 
 
Pripravil som pre vás darčeky, a to hneď tri: špeciálne čarokruhy na skvalitňovanie života. Každá z mandál je zameraná na inú sféru – jedna zlepšuje vzťahovú oblasť a priťahuje všetky aspekty lásky, druhá má na starosti zdravie, tretia materiálnu rovinu. 
 
Mandalu, ktorú v tomto období potrebujete, si stiahnite do počítača, vytlačte - ideálne vo farbe, vystrihnite a majte na viditeľnom mieste doma alebo v práci. S obrazcom môžete aj meditovať – urobiť si „chvíľku pre seba“, zapáliť sviečku, do aromalampy nakvapkať obľúbenú vonnú esenciu a hľadieť na čarokruh, prípadne sa ho dotýkať dlaňou a „nasávať“ jeho liečivé energie. 
Mandala účinkuje počas celého roka 2016. 
 
 
 
 
*MANDALA NA CITOVÚ SFÉRU
Zvyšuje úroveň sebalásky a sebaúcty, učí počúvať hlas vnútorného dieťaťa, zlepšuje vzťahy – osobné, priateľské aj kolegiálne, priťahuje duchovného partnera či partnerku, harmonizuje rodinu a rod.
 
 
 
*MANDALA NA MATERIÁLNU SFÉRU
Zvyšuje finančnú vibráciu, čistí škodlivé kódy - brániace v prítoku peňazí, prináša aktivitu a dynamiku do života, rozpúšťa stagnujúce a nečinné energie, eliminuje lenivosť a poddajnosť, zlepšuje pracovnú klímu, pomáha pri zdravom kariérnom raste.
 
 
 
*MANDALA NA ZDRAVIE
V hĺbkach človeka čistí spúšťače ochorení – pomáha nájsť „kľúč“ k zdravotným neduhom, harmonizuje energetické aj fyzické telo, uzdravuje čakrový systém, sceľuje auru, dodáva celistvú vitalitu.